Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Laci.M

  senior tag

  válasz Mercutio_ #8 üzenetére

  A Z380 NEM ultrabook szerű cucc, sima mezei kis méretű notebook.

  Akksi 6 cellás, cserélhető (nem tudom pontosan hány WH-ás, arról megy most is, így nem tudom leolvasni most) Ha jól értelmezem a hátlapot akkor a memória, winyó is cserélhető a hátlapi szerelőnyílás segítségével.

  Meglepően sokat bír, azt hittem az i3 jobban zabál majd, de 800MHz-re leveszi magát, ha nincs rá szükség. Teljesen még nem mértem, de 2 óra netezés, (facebook, ph, youtube, email) után még 50% körül van az akksi.
  (most pont egy órája megy 2-es fényerőn, 78%-on áll, azt írja, hogy még 3óra45 perc)

  Sajna a kijelző fényes, ez egy elég nagy negatívum, de fényerőben nincs hiány szerencsére.

  Anyagminőség: teljesen korrekt, billentyűzetet imádom (halk, jó a nyomáspont, kézre áll) + pont a világító érintőgombokért: némító, hangerő, webcam, ventillátor üzemmód(standard, szuper zajmentes, hatékony a hőszórásban, portalanít), Viszont a touchpad nem az igazi. Az előző Asusomon jobban szerettem, de majd megszokom.

  Meglepődtem amúgy, mert nem játékra vettem, de annyira nem is vészes ez a HD3000. Pár példa: Mafia 2 (natív felbontás, alacsony részletesség) simán megy. NFS Most Wanted megy teljesen full felbontásban, full részletességben.

  Sokat vaciláltam, de úgy döntöttem nem ér meg nekem +30k-t az Ivy Bridge. Fejlesztésként megy majd jövőre a dvd helyére egy SSD beépítőkerettel! :)

  Összességében: akinek fontos a kis méret, hordozhatóság annak kiemelten ajánlott! Akinek jó a 15,6" az kap ennyiért sokkal erőssebb vasat.

  Aláírás

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés