- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
Újabb egy év elteltével most ez a helyzet, működés hibátlan.
-
zsolt501
nagyúr
válasz Peter Kiss #28 üzenetére
Nálam ilyen nem fordult elő a saját vevőegységével, nálam csak a BT kapcsolat pusztult meg.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Peter Kiss
őstag
válasz Peter Kiss #27 üzenetére
És ma nem tudom, már hányszor eldobta a BT és a saját rádiós kapcsolatát is.
-
Peter Kiss
őstag
válasz Peter Kiss #23 üzenetére
Azért egy dolog eszembe jutott mégis, a 2. kevesebbet használt esetében előfordult néhány alkalommal (háromszor?), hogy eldobta a BT kapcsolatot, és visszaváltott a saját vevőjére a billentyűzet.
-
zsolt501
nagyúr
válasz Peter Kiss #25 üzenetére
Persze ezt is próbálgattam, de semmi. Érdekes, hogy a visszajelző LED rendesen működik a váltó gomb lenyomására és ha folyamatosan nyomom akkor villog hogy párosítani lehessen, de azon kivűl nem lép működésbe a bluetooth része.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz Peter Kiss #23 üzenetére
Szia
Igen néztem, pár hete frissített ha jól emlékszem, akkor még ment, aztán lehalt benne a bluetooth, még azt se mondhatom hogy sokat használtam volna bluetooth-on.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Nos rossz hír a billentyűzettel kapcsolatban, a vevőegységgel megy a billentyűzet, de a bluetooth része megdöglött, semmivel nem lehet párosítani, de nem is látja semmi, több eszközzel is próbáltam, de megkukult ezen része....
1 évet azért kibírta hiba nélkül.[ Szerkesztve ]
-
panaro
csendes tag
válasz Peter Kiss #20 üzenetére
Külön köszönet ezért a visszajelzésért. Ezek az infók tesztekből nem pótolhatók.
-
Peter Kiss
őstag
2+ éves használat után így néz ki kopásilag, a kép kicsit túloz, mert erős lámpa alatt fényképeztem.
Szerintem kicsit jobban fényesedik, mint amire számítanék, de végül is a feliratok nem koptak, illetve hogyan mondtam, nem ennyire szembetűnő. Igen, van egy kis kosz is rajta.Egyébként hibátlanul üzemel azóta is, billentyűzetben még a gyári elemek vannak, szoftvere 84%-ot ír.
Megvenném újra, talán meg is fogom, legyen tartalék a jővőre nézve.
-
zsolt501
nagyúr
Esélyes hogy ez lehet a hátsó szándék, viszont ma az egeret szét kellett kapnom, mert a görgő és a jobb egérgomb eléggé hektikusan működött, no a szétszedés hát a tervezőt szeretgessék meg érte, míg az elem alatt sima csillagcsavart raktak, addig az egér talpába mikro méretű torx csavart, még szerencse hogy volt itthon egy ilyen... megkenve a mikrokapcsolókat és a görgetőt egyből megint jó lett.
Sajnos nem túl szervízbarát az egér sem azt kell mondanom.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Ami viszont engem nagyon érdekelne, hogy hogyan lehet ezeket a billentyűzeteket szétkapni, ha mondjuk kitakarítanám a szennyeződéstől, a régi billentyűzetemhez találtam szétszedős videót, de itt semmi ilyet nem találtam.
Nem most tervezem szétszedni, de az biztos hogy idővel ez is be fog következni, mert pl a kézről könnyen kerülhet szennyeződés a billentyűzetbe, no meg a szálló por is bekerül, pár évente kitakarítanám, mert az előző billentyűzetben is bőségesen volt pár év után szutyok.
Az egérről találtam szétszedős videót, már csak a billentyűzet kellene.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Második napja használom windows alatt bluethoot kapcsolattal, eddig nem vettem észre kapcsolati hibát, talán még stabilabb is mint a kis USB-s vevővel, ott sem volt igazán gond, de ha ugyan azon az USB porton nagy méretű fájlokat mozgattam és közben gépeltem akkor kicsit késett a billentyűzet karakterek közt, de ezzel más billentyűzetek esetén is találkoztam, nem egyedi a dolog, szóval közös USB porton ne akarjunk nagy fájlokat másolgatni és írni is közben, külön független USB porton nincs gond eddigi tapasztalatok szerint.
-
zsolt501
nagyúr
Aki sokat gépel laptopon annak az ilyen billentyűzet nem lesz problémás, a billentyűk mozgása az eddigi laptopjaim billentyűzetét hozza, aki nagy billentyűzet mozgásokhoz volt szokva azoknak fura lesz mert szokni kell hogy itt lényegesen kisebb erő és út kell a billlentyűzethez és ez igaz a KM7321-re is, mert mint írtam csak méretben és néhány gomb méretében van különbség.
-
zsolt501
nagyúr
Nálam ölben is van használva illetve ágyban és a kissebb méret ebből előnyösebb, no meg mint írtam a laptop táskában is elfér gond nélkül.
-
zsolt501
nagyúr
Ugyan az tudásban a két készülék mármint a KM7321W-es, csak méretben más.
Nekem nagyon tetszik a kompaktsága, és az is hogy meglehetősen csendes a gépelés rajta, azt lehet mondani olyan mint egy laptop billentyűtet, ami meglepetés volt, hogy igen masszív és merev tényleg nem lehet csak úgy meghajlítani, és a tömege is meglepő érzik hogy van benne rendesen anyag, ugyan ez igaz az egérre is.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Végül is én DELL PREMIER KM7120W szettnél döntöttem, ez csak abban különbözik, hogy kompaktabb kissebb helyen elfér a billentyűzet ez miatt nekem opptimálisabb, ha a laptop táskába teszem tökéletesen elfér, az egér ugyan az a típus mint a KM7321 esetén, itt látható erről egy teszt [link] .
Nálam ezt a Logitec MK360-at váltotta az is magyar ékezetes volt.
Ha van kérdés a billentyűzettel kapcsolatban szívesen válaszolok.[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
Érdeklődök, hogy azóta is elégedettek vagytok e a billentyűzettel és egérrel, mert én is most tervezek ilyet venni.
-
panaro
csendes tag
Köszönöm, utólag is.
-
panaro
csendes tag
Kedves Péter!
Köszönöm a tesztet. Különösen, mert én is szemezek az eszközzel.
Engem a multidevice-nál is jobban érdekelnek a programozható gombok, amivel kapcsolatban lenne kérdésem. Ha az egyik párosított számítógépen beállítok egy gombot, akkor az vajon a többi eszközön is ugyanúgy fog működni akkor is, ha a másik gépre nincs feltelepítve a célszoftver? Munkahelyi használatra venném, ott a gépen minden le van tiltva, rendszergazdai jogosultságokkal nem rendelkezem.
Ha esetleg tudod a választ a kérdésemre, megköszönöm, ha megosztod velem.
Köszi:
Áron -
Peter Kiss
őstag
Megjött a másik szett is ma, az egeres billegést ennél is tapasztalom, de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 128 GB kártyafüggtlen
- Asus Vivobook Go E1504GA-NJ146 /2026.01.02 gari/ 12gen. 8mag-8szál / 8gb RAM / 512 NVME/ WIN 11 PRO
- Acer Nitro ED320QR Full HD Ívelt 180HZ monitor
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest