Hirdetés
- A vártnál jobban halad a 2 nm-es node bevezetésével a TSMC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kromatika
veterán
Lyukas egér
-
copass
veterán
beardedbob csinál nagyon komoly súlycsökkentéseket. 60g viper miniből 47g-at csinált.
iszonyat precízen dolgozik, lemér mindent.[ Szerkesztve ]
-
MeszesKPT
őstag
Még mindig jobban tetszik a Roccat "újítása", ahol a felület alatt lyukacsos és az is csak 70g.
-
pakesz
aktív tag
válasz
Cyberboy42 #18 üzenetére
ott a pont!!!
en amugy jutyubon neztem ilyet, hogy egy meglevo egeret pimpeltek fel igy, szimplan vegigfurogatta az egeret
FPS-nel allitjak hogy van ertelme, hogy jo konnyu -
Skynet258
veterán
Nekem egy Glorious Model O van fehérben, az is lyuggatott, hónapok óta használom és semmi retek nincs benne (pedig én baromi rend és tisztaság mániás gyerek vagyok egyébként). Akik ettől tartanak jellemzően sztereotípiákra hagyatkoznak és sosem használtak ilyen egeret sajátként...
-
GodGamer5
addikt
Nagyon csúnya és elég gyengének tűnik így kikönnyítve.
-
Cyberboy42
senior tag
hogy mennyi vélemény lett hirtelen olyanoktól akik az életben 1 órára sem próbálták ki
-
copass
veterán
megszokás kérdése és terheléstől függ. ~20 éve napi 8-10-ben CAD, este/hétvégén meg játék, bétatesztek.
régen volt 2-3 ínhüvelygyuszim, akkor még 120g (bloody a60) egerem volt.
ajtóban kulcs elfordítás már nem ment, érintésre fájt már a legvégén, fizikoterápia 2 naponta 1 hónapig lett a vége 2 hónap várakozási idő után...
amikor a 70g-os egeret kipróbáltam eléggé ledöbbentem...
a könnyebb mindig jobb, billentyűzettel is könnyeben gépelek egy mechanikuson mint egy membránoson. -
-
snecy20
nagyúr
Vadítóan ízléstelen mindkettő.
-
NightGT
senior tag
Fél éve tolom egy hasonlóval. Embermocskot valamivel jobban összeszedi az éleknél, de nem vészes. Fogvájóval, q-tippel, hasonlóval ki lehet tisztogatni. Belsejét nem látom különösebben piszkosnak. Lyuggatott struktúra előnye, hogy a porszívó kihoz belőle mindent - amire tisztogatás után szükség is lehet...2-3 havonta negyed órával többet fogod takarítani, ennyi
Lehetnének egy kicsivel jobb anyagból, de tökéletesen együtt lehet élni velük. Szellősebb felületnek előnyei is vannak, kevésbé izzad a kezed
@Piftuka: nem pár ezer forint, az tény. De a higher end egerek közül ez az ultralight kategória szokott a legolcsóbb lenni, pedig a belsejében ugyanaz van...
@relixo: fényévekkel jobban. Izzadós lapát kezem van, és e szempontból sokkal, de sokkal komfortosabb...aminek része lehet abban, hogy jóval kevésbé mocskolódik, mint én is vártam
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
A vékonyabb fal is készülhet puha, hajlékony, erős műanyagból. Persze nyilván nem olcsó, de ezek az "über gamer" egerek egyébként sem szoktak azok lenni.
Lehet kombinálni belső, könnyű merevítéssel, rácshálóval...
Volt is ~1 hete egy cikk itt a PH! oldalán, amely utóbbira mutatott elég jó példát. Szerintem az teljesen jó irány, és az egér belsejébe sem jut több szennyeződés, mint egy bármilyen "átlagos" egér esetében.
-
relixo
tag
Mindenki a koszt meg a port említi, de én bevallom férfiasan nekem nagyon izzadós a tenyerem...főleg egy hosszabb játék időtartam alatt. Elképzelni nem tudom,hogy egy ilyen lyukacsos szerkezetű egér ezt hogyan is bírná?!
-
Ez a lyukas egér a legnagyobb baromság az RGB óta.
-
-
lemusz
addikt
Akinek van mm710-e már legalább 2-3 hónapja kérem mondja meg mennyire megy tele ganajjal az egér. Értem ezalatt a port, a testszőrzetet és a hámsejtreszeléket.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Cooler Master MM711-es kapott két új – és tegyük hozzá, igen guszta – színvariánst.
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- A vártnál jobban halad a 2 nm-es node bevezetésével a TSMC
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Metal topik
- További aktív témák...