Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • salixe1

  csendes tag

  válasz Próféta #5 üzenetére

  Én is így voltam vele de végül megvettem még az első körben amikor megjelent, úgy voltam vele kipróbálom milyen, mire jó ha nem jön be passzolom tovább (első okosórám)... Azóta más órát nem is hordok :U

  Nekem a fehér keretes van, világos barna bőrszíjjal. Nekem kifejezetten tetszik, a körbefutó számokkal a keret sem zavaró. Mindenki klasszikus órának nézi (lényegében ezért esett pont erre a választásom, nem szeretem az okosórával való feltűnősködést, a munkakörnyezetem sem olyan) amikor kiszúrják valamelyik értesítést akkor bukik le, h mi is ez. Meglepően sok dicséretet kapok, hogy mennyire jól néz ki.

  Amit nagyon szeretek benne, hogy nagyon megbízható, nem fagy nem lassul, nem kapcsol szét, mindig minden értesítés azonnal megjelenik, nagyon diszkrét rezgés kiséretében és nem kell 5 percenként elővakarni a zsebemből a telefont. Nagyon jó, hogy napsütésben sem tükröződik, sőt akkor a legszebb, cserébe sötét szobában meg kell rázni, hogy bekapcsoljon a háttérvilágítás és látszódjon valami a kijelzőből.

  Kb 2 teljes napot bír az aksi, de konkrétan15 perc a töltési ideje a 150 mAh-ás akksinak így nagyon könnyű vele együtt élni.

  Összefoglalva, nagyon hozzám nőtt a kb félév alatt, hiányozna ha nem lenne rajtam. A pebble egyszerűbb technológiája által nyújtott megbízhatóság és állandóság pont az amit az órámtól elvárok a sok lassuló, fagyogató, hibaüzeneteket dobáló kütyü világában.

  Jah és tényleg baromi drága... :D

  //

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés