Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • net91

    senior tag

    válasz Pickit3 #1067 üzenetére

    Az általad preferált AEG-re is lehet találni elégedetlen vásárlókat:
    AEG L61060TLE
    "A termék kiválasztásának fő szempontjai:
    Az AEG terméket mint német gyártmány megbizható gépnek gondoltam és a elsorolt tulajdonságok is megfeleltek az elvárásomnak.

    Hátrányok
    Sajnos rövid ideig tudtam használni, mert 2 mosás után már egyértelművé vált, hogy a gép tépi bolyhosítja a ruhát. Ezért hivtam szerelőt, aki el is szállítatta a gépet, de azóta sincs hír róla és a szervíz a telefonra nem válaszol nem veszi fel. Ezek után nem tudom megfelelően értékelni és ajánlani a terméket. A Bemutató terem szolgáltatásával elégedett voltam és ajánlottam is másoknak."

    "Egyenlőre a termék pozitiv tulajdonságairól nem tudok nyilatkozn, mivel mosógép amit kb. egy hónapja vásároltam már az első mosásnál csöpög, és előfordul olyan hibája is, hogy a mosás befejezésekor a mosószer tartályban viz marad. A hibát a szakszervi szerlője már két alkalommal megnézte, jelenleg hol csöpög, hol nem -- a szerlővel történt egyeztetés szerint ujabb mosásnál megfigyeli a készüléket. Hát- mit mondjak nem erre számitottam- már több tipusuautomata mosógépünk volt, ilyen korán, és ilyen meghibásodással még nem találkoztam, de még a szerelő sem ......"

    Nem az a gazdag, akinek mindene megvan, hanem az, aki úgy érzi, hogy semmi nem hiányzik az életéből.- Semmi sem állandó csak a változás.- UPC Internet 1500 with Asus RT-N18.

Új hozzászólás Aktív témák