Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az utolsó sor miatt ezúton is elnézést kérek.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
3L1T3
addikt
válasz
parandroid #1 üzenetére
Külföldi csoportokban lehet egyszerűbb összeszedni ennyi embert.
• Forza Ferrari •
-
NoMagix
addikt
egy próbára én is szívesen beállok
-
elder troll
senior tag
Válaszoltam a Series témában, de jelentkezek itt is.
Illetve itt is felteszem az osztott képernyős kérdésem, miszerint 1 gépen 2 kontrollerrel és 2 fiókkal lehet csatlakozni? -
válasz
elder troll #4 üzenetére
Nem, osztott képernyős, és online multi nem működik együtt.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
elder troll
senior tag
válasz
parandroid #5 üzenetére
Nem akarok kiszúrni a home társammal, úgyhogy akkor csak 1 fiókkal tudok segíteni.
Át kellene rakni a home-olást a saját gépemre, hogy pc-n is tudjak csatlakozni, de akkor havernak egy ideig nem lenne hozzáférése az előfizetéshez és a játékokhoz.
Nekem nem kell az achi, szóval 1 körrel kevesebbel számolhatsz. -
Elég lagymatag az érdeklődés eddig, a series topikban több hozzászólás született ennek kapcsán. Úgy gondoltam, hogy ha alakul az érdeklődők száma, akkor bedobok valami megosztott excel táblázatot, ahol lehet jelentkezni konkrét időpontra is, de egyelőre nincs sok értelme.
p
-
icemad
nagyúr
Én is betudok szállni, akár 2 gépen is. Viszont a Motorsport 7 nekem eddig kimaradt. Van valami minimum követelmény? Mittudomén tutorialt megcsinálni meg minimum 10-es szint, vagy valami ilyesmi? Vagy csak letöltöm és belépek?
Éhes makk, disznókat álmodik, avagy bagoly nyomja verébbe a nagyfejűt...
-
Szerintem nincs. Annyi, hogy kell venned autót benne, de egyet (minimum) úgyis kapsz, ahogy elindítod a játékot, korlátozásokat meg kivesszük a verseny létrehozásakor, és akkor bármilyen autó jöhet.
p
-
icemad
nagyúr
válasz
parandroid #9 üzenetére
Oké. Ma ránézek akkor.
Éhes makk, disznókat álmodik, avagy bagoly nyomja verébbe a nagyfejűt...
-
Kisgépkezelő
senior tag
Ha összejön én bennevagyok.
-
Joccc07
addikt
Jelen.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Macrodroid
- 3D nyomtatás
- DIGI internet
- Xbox One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs