Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
GreatL
senior tag
Tényleg nem rossz. Az ár/érték rendben van. Megvettem PC-re, pár óra alatt végigvittem majd le is töröltem. A konzolok miatt butított grafika sem zavar egy ilyen retró cím esetén.
Intel Core i7-9700K | Xiaomi Mi 9
-
Csabulator
tag
Te jó ég, mennyit játszottam az eredetivel, még PC-n... De a cikk alapján inkább nem veszem meg az új verziót, inkább maradjon meg egy kellemes régi emlék.
"Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"
-
Tigerclaw
nagyúr
Az elso Nvidia chipes (NV1) videokartyahoz ez volt az egyik jatek, amit melle csomagoltak. Meg mindig orzom. Jo kis Diamon Edge 3D.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
dreampage
HÁZIGAZDA
válasz
Csabulator #2 üzenetére
Annyira azért nem rontja el az emlékeket ez sem.
Főleg az eredeti zenék miatt, meg teljesen jól visszahozza a régi élményt. Csak más, művészi dizájnban és (sajnos) játékmenetben sem annyira kiforrott. De azért bőven játszható és élvezhető. Én kíváncsi leszek a többire is (a Zwei remake-je elvileg már készül).
A játéknak soha nincs vége.
-
GodGamer5
addikt
Egynek jó volt. Igazi oldszkúl érzés volt játszani vele. A House of the Dead még ami nagy kedvencem, remélem abból is lesz remake előbb utóbb.
NEXT-GEN LOADING... ██████████████]99%
-
Acélfarkas
aktív tag
Erről a játékról nekem valami miatt beugrott a Magic Carpet 2. Abból szívesen látnék 1 remaket.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
wierra
senior tag
-
Komoly idők voltak azok: A kártyához adták a Panzer Dragoont, a Virtua Fighter Remixet és a Nascar Racinget.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "Boosting the immersion" - XBOX Games Showcase 2020
-
wierra
senior tag
Köszi!
Nem is tudtam, hogy ez megjelent PC-re valaha is. Pedig a premierjekor erősen igényeltem volna ezt is, mint minden konzolos játék PC-s kivetülését.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
kymera
senior tag
Must have !
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
Hozzászólok Aktív témák
gp Miután a tavalyi év végére minden platformon elérhetővé vált, mi is megnéztük, mit tud a Sega kultikus lövöldözős játékának felújított változata.
- Laza koronavírus topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- [Re:] MSI RX 480 GamingX-8GB bányaszűz, egy játékostól játékosnak…
- Windows 10
- [Re:] Eladó TP-link TL-sg1016 16-port Unmanaged Gigabit Rack Switch
- Vivid - Let your money grow!
- Milyen videókártyát?
- nVidia kártyát mindenkinek!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen CPU hűtőt vegyek?
- További aktív témák...
- új iPhone 11 kártyafüggetlen, üzletből, apple garanciával, mélyen ára alatt
- Üzletből, garanciával, Macbook Retina 12" 2017 Gray i5/8GB RAM/512GB SSD új állapot, új kijelző
- MacBook Pro Retina 15" Touch Bar 2018, Gray, FULL CTO magyar billentyűzet, i9/32RAM/1TBSSD/Radeo560X
- LEGJOBB ÁR! Eladó WINDOWS 10 PRO/HOME licenszek garanciával
- LEGJOBB ÁR! Eladó Microsoft Office 2013/2016/2019 Pro Plus licenszek garanciával
- MSI RX 480 GamingX-8GB bányaszűz, egy játékostól játékosnak…
- GTX 650 1GB GIGABYTE OC
- Macbook Pro 13 non Touch Bar 2017, Space Grey, UK, i5/8 Gb RAM/128 Gb SSD - kis (?) hibás
- 6db MSI RTX 3070 Bányász Rig | 380 mh/s | Garanciális Bányász Rig!
- USB-C HUB Verbatim USB-C Multiport HUB USB 3.1 GEN 1/ 2x USB 3.0/ HDMI/ RJ45
Állásajánlatok
Cég: DSR Partner Kft.
Város: Budapest
Cég: Netrix Internet Kft
Város: Budapest