Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OC
őstag
Expót 1/3 EV-nként állíthatod.
Fehér egyensúlyra van pár lehetőség, de ezt leírták nálam profibban, így idézek:
"auto, napfény, felhős, árnyék, vaku, izzó, kézi1, kézi2, színhőmérséklet megadás (2500K-10000K). A kézi módokon és a színhőmérséklet közvetlen megadás kívül a fehér-egyensúly finomhangolható a zöld-bíbor és borostyán-kék tengelyen egyaránt."Videonál sajnos egyiket sem lehet.
-
|AP|
veterán
DSLR-hez hasonlítani talán picit erős
Lehet tőle sokat várni, de csodát azért nem
A vízalatti tokról csak annyit tudok mondani, hogy amikor megláttam, akkor az jutott eszembe először, hogy nem merném a gépet víz alá meríteni benne Bár biztosan működik és nincs vele semmi gond, ez csak olyan fóbia nálam.
Tartalékakksit én is vettem, jó ha van, bár még nem volt rá szükségem (igaz nem is volt még hosszabb utazás konnektor nélkül) -
Gondwana
addikt
A működése röviden annyi lenne, hogy miután ellőtte a képet, exponál még egy ugyanolyan hosszút becsukott zárral. A második képen csak a képzaj lesz, ami kb. pixelenként jellemző adatnak tekinthető, a két képet kivonja egymásból, és ezt menti el. Régen az Olympus E-10/E-20 ban ez úgy volt megoldva, hogy te dönthetted el (menüpont) hogy mikor csinálja meg ezt a sötét képet, amit kivont a hosszú expozíciókból. Persze úgy nem volt ennyire hatékony, mert a zajosodás a szenzor pillanatnyi hőmérsékletétől is függ.
Szerk: bocs, látom, tudod te is, hogy mit hogyan meg miért, csak a kikapcsolhatósága volt a kérdés.
[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
|AP|
veterán
Tetszenek a PEN-ek, tetszik a Pana GF1, tetszik a Sony NEX5 is, de mindegyikkel van valami gondom, úgyhogy még várok Vannak hírek új PEN-ről, a Nikon eviljéről, Pana LX4-ről...
Elképzelhető (sőt a műszaki adatok alapján biztos), hogy az EX1 képminőségben is jobb, mint az LX3, de szerintem nem jelentősen.
Kicsit nagyobb fényerő, kicsit kevesebb zaj, de attól ez még egy kompakt. Azért vettem LX3-at, mert kompaktot akartam jó képminőséggel. Ezt a mai napig tudja is. Viszont már többet akarok: jó képminőséget, dinamikát, mélységélességgel történő játékot, kis méretet...
ezért várok még mindig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest