Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csak nevében van M1
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi All!
Kérnék egy kis tanácsot.
Néztem, ilyen variációba ezt a gépet:
Mindegyikbe szerepel ez a 14-140-es OBI , bár egyik oldalon power O.I.S-nak van megnezve és a másik 2 oldalon meg megint más megnevezése van. Nem tudom, hogy mindegyik oldalon azonos lenne ez az OBI
Az sem tiszta számomra, mert egyik oldalon sincs pontosan feltüntetve, hogy ez , pontosan, milyen márkájú OBI lenne.
Illetve érdemes egyáltalán, ilyen KIT-be megvenni ezt a gépet? Vagy vegyem csak a vázat és külön hozzá az OBI-t ?THX
-
FEDman
addikt
válasz
stargazer
üzenetére
Nem értem a kérdést, az RW2 ugyanolyan Raw, mint bármelyik másik.

Nem tudom mennyire vagy képben a LR használatával, ha odáig már eljutottál, hogy beimportáld a képet, de a LR-od nem ismerte fel a G6 Raw képeit akkor valószínű nem elég friss a szoftvered és egyszerűen még nem támogatja a vázadat.
Ahogy nézem a LR5-től felfelé támogatja a G6-ot. Nézz utána mid van. -
stargazer
senior tag
nem tudja vki véletlenül hogy ezekkel az RW2 kiterjesztésű RAW file-okkal mit kell kezdeni? mármint hogyan tudom pl. LR-ban használni őket?
-
McAdam6
aktív tag
Vett már valaki a fórumról G6-ot ?
Én áresésre várok... -
stargazer
senior tag
X: (power zoom) - sztem ennek az a lényege, hogy nem kézzel tekergeted, hanem gombbal lehet mint a kompakt zoomokat
http://www.argep.hu/product_2295378.html
vs.
K:
http://www.argep.hu/product_2295379.htmlszóval nagyon nem mindegy... ér-e +50 ropit az hogy gombbal zoomolhass, meg hogy kisebb? és (legalábbis a photozone szerint) a PZ nem annyira jó mint a MEGA II.
-
stargazer
senior tag
legnagyobb meglepetésemre találtam egy ilyen összehasonlítási lehetőséget, de ettől én nem igazán vagyok okosabb.
hmm a dpreview-n is össze lehet őket hasonlítani.
-
stargazer
senior tag
sziasztok,
úgy döntöttem, veszek egy ilyen gépet, már csak egy kis segítség kellene, mert én nem értek a témához annyira még:
megtaláltam a magyarázatot az egyes kitekhez.
ha jól látom, a K és az X között annyi a különbség, hogy egy picit más a csomag tartalma, más az obi, ugyanaz az átfogás, csak az X-hez H-PS14042 obi van, a K-hoz meg vagy H-FS1442A vagy H-FS014042. és ezek különböznek picit. de miben is?
- a H-PS14042 az PZ, vagyis power zoom (?), POWER O.I.S. továbbá Electric zoom lever, Manual focus lever
- a H-FS1442A az majdnem 2x olyan hosszú,
- a H-FS014042 pedig még hosszabb...hűha, de itt a lencsék se egyformák... nem ugyanannyi tagból állnak és nem ugyanannyi csoportban és nem ugyanolyanok... na most akkor vajon melyik a jó-jobb? vagy nincs köztük akkora különbség?
ahogy nézem, így sorban méretben is egyre nagyobbak/hosszabbak. mi lehet ennek a jelentősége a gyakorlatban?köszi,
üdv,
s -
Camel
csendes tag
Sziasztok!
Keresek Panasonic GH2-t, viszont (természetesen) csak használtakat látok 200k alatt. A nagy dilemma valójában az, hogy GH2-t, vagy G5-öt vegyek. Leginkább videózásra használnám, de a neten nagyon sehol sem találok egyértelmű (független) választ arra, ahol kimondják, hogy videóra jobb a GH2.
A hozzáértők véleményére lennék kiváncsi, Ti melyiket vennétek. 200k körüli használt, jó állapotú GH2, vagy új, garis g5, 150-ért.
Köszönöm, ha válaszoltok!
-
Egyre szimpatikusabb ez az MFT.

-
matyiGo
aktív tag
--
mindegy
-
ooooobi
senior tag
Ha a videó is nagyon fontos akkor ez vagy egy GH2 lenne a jobb választás?
-
nord_
veterán
Jó ez a váz, azzal a 25/1.4-gyel kellemesen néz ki, azzal kérném.

Focus peaking: jól látom, hogy a fókuszgyűrű megmozdításakor mindig kiteszi teljes képernyőre a kinagyított területet? Kár... -
madgie
titán
G3 méretekben kérném szépen ugyanezt a tudást, hdmi-n kimenő keresőképpel... ja és GF1 áron

-
HUNgabus
senior tag
csak a váz : 179.900.-
14-42 obival : 219.989.-
14-42 és 45-150 obival : 279.991.-
14-140 II új obival : 349.990.-
14-42 PZ új obival : 269.991.-az árak a Panashop.hu oldalról vannak, nem árgépes legolcsóbb ki tudja honnan hozzák, bolti gari, stb...
remélhetőleg hamarosan elkezd lefelé vándorolni az ára, egyenlőre eléggé magasak, bár megnézve pár külföldi weboldalt azokhoz képest nem vészes...
-
zseko
veterán
Mennyibe kerül?
-
syberia
veterán
De jó lenne egy ilyen az S6500 helyett..
-
arn
félisten
Ha a sony szenzort kapja, akkor lehet nem omdt vettem volna. Mongy a stab az hianyzott volna, mert nem volt nehez hozzaszokni (fixekkel 1/10s).
-
törölt tag
UP!
Megyek és megnézem van-e fönn belőle aprón

-
alph4
tag
Nekem nem kéne... de csak mert megvan már a nagytesó
(GH3) -
schawo
titán
Mi ez az alexpós első kép egy fényképezőgépről?

-
UP!
Nagyon szeretnék egy ilyen masinát

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csak nevében van M1
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az sem tiszta számomra, mert egyik oldalon sincs pontosan feltüntetve, hogy ez , pontosan, milyen márkájú OBI lenne.

, nincs most időm rendesen átolvasni csak belenéztem hátha látom, nem láttam