Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elismerésre méltó. Grat.
-
DithenS
senior tag
Attól hogy kijön egy új konzol a régi is működni fog.Támogatás jön rá legalább 2 évig még a ciklus vége után.Szóval az 5 éc garantált lesz.De viszont azt látom hogy jó tette hogy megtette ezt a Sony.Sajnos a fejlődés eléggé gyors hardver szinten.Azért egy APU-ból kisajtolni 4,2 TFLOPS teljesítményt az nem kis feladat bár az az AMD érdeme.Azért a PS5re kíváncsi leszek majd.
-
Tidus
addikt
Akkor az AMD hány procit szállított le a két konkurensnek?
-
Tian66
senior tag
Ps4-en gondolkodtam még a megjelenéskor, de végül nem vettem mert csirkének éreztem. Végül 3 éven belül a gyártó is elismerte h csirke. Kiváncsi leszek az új Pro meddig bírja. Ha legalább 4-5 évig akkor vennék. De 2-3 évre nem veszek konzolt. Lehet kövezni, de így érzem. Béke.
-
Szép kerek szám, megérdemelten.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
The Butcher #2 üzenetére
Én is azt választanám
-
t_vilmos
tag
Nem csodálkozom hogy az xbox one csak másodhegedűs. Játékfejlesztásben is a sony odacsapott rendesen. Vegyük csak az új uncharted-et vagy a jövőre érkező god of war-t. E tekintetben a microsoftnak soha nem volt esélye. A Sony tudja mitől döglik a légy. 20év alatt volt minden fajta konzol a birtokomban, ebből tapasztaltam.
-
CsonkaImo
addikt
Ilyen exkluzív címekkel nem csoda. Én is tervezem egy Pro beszerzését.
-
papi77
addikt
Szép szám.
Állítólag dupla annyit adtak el belőle mint az xbox one ból. -
Scholes9
nagyúr
Nem véletlen, grat nekik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Sony ráadásul sosem zárt jobb fekete pénteket a mostaninál.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Plus 256GB gyári független akku 88%
- Új, HP OMEN Citadel gamer szék
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RTX 4060 / 4060 Ti / 4070 / 4070 SUPER +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gamer Gép - Gigabyte H510, Intel i5 10400F, 16GB DDR4, RX 5600 XT 6GB, 256GB M.2 SSD, 2TB HDD
- Gmktec Mini PC Windows 11 Pro Intel N100, 12 GB DDR5 RAM, 500 GB SSD új
- Ryzen 7 Gamer félkonfig! B450 Gaming X + Ryzen 5700X + 32GB Kingston DDR4 3600Mhz! Garancia! Számla!
- Hori Fighting Commander Eladó - Switch és PC Kompatibilis
- Karcmentes Független Apple iPhone 11 Pro 64GB MidNight Green ! 1 Hó Jótállás
- Ignitenet SS-1200-EU Access Point eladó
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Apple iPad Pro 12.9" billentyű+tok új eladó.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest