- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Asztrofotózás
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dini88
újonc
Sziasztok!
Kerestem de nem találom, a mobilcsere kedvezménnyel vett telefonnál van időkorlát ameddig nem adhatod el a telefont a kedvezmény miatt? Előre is köszönöm. -
válasz
sz.balazs.95 #1 üzenetére
Jah, anyámékat is behülyítették, hogy lekapcsolják a 3G-t ezért le kell cserélniük a 2G-s készüléket, azóta van 4G-s készülék, cserébe a hangminősége miatt sokszor nem hallanak semmit, illetve a jel erősséggel is vannak gondok (valami random új Nokia butatelkó).
-
válasz
RasztaCsubi #12 üzenetére
Ha LTE, akkor azért mert LTE!
-
tlac
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #8 üzenetére
pedig hagyományos telefonra degradálódott az idővel
-
Nekem kifejezetten rossz emlékeim vannak arról a korszakról, amikor az ilyen Lumia 520, 530, 640, stb. tucat mobilok voltak a WP szinonímái.
Az eredeti koncepció szerint a WP kvázi a szegény ember iPhone-ja volt, azaz prémium, de megfizethető mobilok voltak. Ilyen volt az Omnia 7, Optimus 7, a HTC mobilok, vagy akár a korai Lumiák, mint a 800, 820, 925, stb. Ehhez képest a legtöbb ember az olcsó bazári mobilokra asszociál, ha a mobilos Windows jut eszébe, hála a Nokiának.
Szvsz. a platform renoméjának ez többet ártott, mint amennyit használt, mert erre a célra már ott voltak a tucat Android mobilok, sokkal stabilabb felhasználói és fejlesztői bázissal. Mindegy, ez már nagyon off.
-
Remélem a napihasználatos l640-em nem olvassa aaz előbbi két hsz sorait
(
)
-
-
tlac
nagyúr
válasz
én is beadtam egy hibátlan Lumia 640-et, minden tartozéka, papírja meg volt, akku is cserélve volt benne újra
eredetileg nem akartam, de a második körbe pont beleesett -
válasz
sz.balazs.95 #5 üzenetére
Ez igaz! A harmadik meg mikor az Icloud védett i dolgokat nem lehet használni, mert biztos lopott, pedig az emberke csak nem lépett ki...
-
Hát, de ez az, hogy egy laikus nem fog tudni különbséget tenni két régi telefon közül, hogy melyik lehet ritkaság, és melyik nem. Neki ez ingyen pénz, ennél fogva okvetlen élni is fog vele.
A másik ilyen dolog, ami kikészít, amikor cégek selejteznek le dolgokat, de úgy, hogy az megy a darálóba, és fel sem merül, hogy az valakinek érték lehet.
Az még egy szerencsés eset, amikor pl a munkáltató leselejtezett cuccokat jelképes összegért eladja a dolgozóknak, de ehhez is “jókor jó helyen” kell lenni, vagy ismerni kell a “valakinek a valakijét”. Máskülönben meg így jártál. -
válasz
Akinek az eszmei érték fontosabb, mint a 40k, az nem ajda le! Aki meg nosztalgia-vásárolna, az meg amíg ez fut szívhatja a fogát... , aki meg elötte betárazott, annak meg befektetés
Nekem is az a szerencsém volt, hogy egy éve "ismerős nagyi"-nál voltam, mert szóba került hogy majd veszek telefont (mielőtt kijott ez a program), és mondta, hogy ő most vett eggyet, a régit megkaphatom, és mikor kerestük a dobozát, akkor egy másik is előkerült, és picit tukmálták, hogy vigyem el, mert nekik nem kell. És a 4g kivezetésre is be lettem biztosítvaAz én kékfényűre moddolt 3310-esem, 3220-asom, és 5530-am sem fog ilyen programban megsemmisülni!
#2 Norbi. De a lejelentett imei-k listája nem lesz tiltós?? Bár a vitrint nem fogja érdekelni...
-
Armagedown
őstag
válasz
Akkor ezt a videót nem is ajánlom neked:
Vajon mi lesz az e-hulladékunk sorsa?
#2 Akinek van még ilyen mobilja, nekik ezeket kár beadni, mert ilyen minőségű feature phoneokat már régóta nem gyártanak, beszélgetésre használhatóak azok is, a 2Gt nem fogják egyhamar lekapcsolni. -
Norbi.
őstag
válasz
Van Médiában dolgozó ismerősöm, 6700, 8600 Nokiából többet is leadtak, 6300, 6500-ból pedig rengeteget.
De, ne legyél abba biztos, hogy mind a darálóban végzi. -
Szar belegondolni abba, hogy milyen mobilok kerülhetnek így a darálóba, amiknek egyébként még lehet gyűjtői értékük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest