Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Japános és zombis lett az új AMD Software
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haze81
csendes tag
Érdekelne, engem is egy beszámoló erről a termékről. pl. torrentfájlok kezelése ebben is nagy szívás?
-
HXY
addikt
Már kapható 70-80 ezer Ft-os áron.
Szvsz. nagyon jó cucc, de nagyon drágán.
Sokkal jobbal megéri egy DIR-635/655 és egy Asus 700-as netbook.
Azért valakinek van már ilyenje?
-
Teasüti
nagyúr
Vesz az ember fia egy kiszuperált gépet, és ugyanezt tudja. Meg még azt is tudja, amire használni lehet egy PC-t.
Ha meg nem értünk hozzá mélységeiben, akkor meg hozzácsapunk egy olcsó routert és csak minden más megy a gépről.Pro: átlag pénztárcájához van méretezve, jóval gyorsabb (konfig függő), megbízhatóbb (OS függő
), és 100%-ig megy rajta a torrent
Kontra: 10-20 wattal többet eszik, max nem rakod ki a nappali közepére.
-
quby
őstag
válasz
mindbender #13 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek...Én is küzdöttem vele egy jó ideig....mostmár bátran kijelenthetem (és ezért előre is elnézést kérek mindenkitől, föleg gedraj fórumtárstól aki 1 viszonylag használhtó fw-t alkotott hozzá) hogy a d-link csinált 1 akkor rakás sz@rt mint a Himalája.
(a dns-313 személyében) Ha ez csak tized annyira lesz rosz akkor már megér monnyuk 20k-t a kijelző miatt... mellesleg 85-k-ból olyan homeszervert lehet csinálni ami ki is takarít és reggel kávét hoz az ágyba....
Nálam a d-link elásta magát. -
LaMotta
aktív tag
És nem sokára majd DVB-T is lesz rajta, hogy azon TV-z... Aztán lesz egy kis hűtő része is, hogy pl. egy Kinder Bueno mindig kéznél legyen
..
Amúgy szép.. Dizájnos... De ki fogja kihasználni? Ennyi pénzért majd talán lehet venni ténylegesen jól szolgáló eszközöket. Mert a tudása miatt ez inkább irodába lenne való, nem otthonra.
-
marcee
addikt
válasz
mindbender #13 üzenetére
Nálunk az egyik irodában egy DNS-323-al volt szívás pár hétig, aztán pihentettük vagy fél évet és mikor a legfrissebb FW-vel újra hadrendbe állítottuk, csak akkor kezdett tökéletesen viselkedni.
Én ennek ellenére mai napig dlink párti vagyok soho cuccokban.
-
mindbender
csendes tag
Nekem volt egy DNS-313-am, fél évi vártam, hogy a D-Link kiadjon egy olyan Firmware-t, ami nem okoz adatvesztést, a reklámozott Torrent kliens persze nem működött, fél év után frissítették a FW-t a magyar képviseleten (cserére, pénzvisszafizetésre nem voltak hajlandóak), megkértem, a szervízes srácot hogy ami olvasható azt azért mentse le (a rossz FW miatt CRC hibát produkált minden - családi fotók, filmek fele oda), persze nem mentette le, mert kajla volt, így a maradék is elveszett... Az új FW-el sem lehetett torrentezni, és nem működött az USB csatlakozó sem, de legalább a fálok CRC hiba nélkül olvashatók lettek volna. Ha nem hiszed el ezeket: http://www.dlinkhelp.eu/index.php?board=25.0 Szóval ezek után SOHA semmilyen D-Link terméket nem vásárolok, és nem is javaslom senkinek... !!!
-
venember83
nagyúr
Nagy tudás rengeteg pénzért. De legalább nem csúnya.
-
EasyR
aktív tag
nagyon szép és nagyon jó lenne.... max. 50k-ért!
-
tothbe
addikt
Ez jól hangzik, csak az a vicces, hogy a 4 lan és a wan port után megemliti a cikk, hogy akár a nappali közepére is tehetjük.
Érdekesen mutatna 5 hálókábellel egy táppal és mondjuk még egy nyomtatómadzaggal meg egy külsö vinyóval megspékelve az ülőgarnitura között az asztalon. -
Depression
veterán
Odáig eljutottam, hogy van benne hely egy 2,5''-os SATA-s HDD/SSD-nek. De ezt nem tartalmazza, csak lehetőség. Ezt pontosítani kellene a cikkben.
-
L3zl13
nagyúr
Egyébként nagyon hajaz a Belkin N1 Visionjére. Bár jócskán továbbfejlesztve azt...
-
L3zl13
nagyúr
válasz
WonderCSabo #3 üzenetére
Szvsz csak 300.
-
Alex91
félisten
válasz
WonderCSabo #3 üzenetére
A vezetekes portokon 1 Gbites...
-
WonderCSabo
félisten
A 802.11n elméleti max. sebessége nem 600Mbit/s? Vagy ezt is feltornászták?
-
L3zl13
nagyúr
Brutális.
Érdekes, hogy számozás alapján a 855 lenne a zászlóshajó, de ez veri azt szolgáltatásaiban. 885-ös számozás logikusabb lett volna.Nekem 655-öm van. Ugyanúgy gigás portok, Draft N, Shareport, csak a kijelző meg a NAS-hoz kötődő funkciók hiányoznak.
-
cova
csendes tag
Jo kis, cucc, nekem pont valami hasonlo kene...csak hat nem a legolcsobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új DIR-685 modell szolgáltatásai mellett elegáns kinézetével is kitűnik az átlagból
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest