Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Húha... Nem sok olyan lányismerősöm van, akinek ez kéne, és szerintem nem bennük van a hiba.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Akula
őstag
Ajjaj.
Van baj."Akula Sub, ready for the deep!"
-
hardzsi2
aktív tag
Általában nem szeretem a vicceskedő stílusú cikkeket, de ez most tetszett - feltehetően jól illik az irónia ezen termékkínálathoz...
Amúgy simán el tudom képzelni, hogy ilyen cuccokban pózoljon a Fortnite streamer lányok egy része. Ha monduk rózsaszín topot vesz fel, jól illik egy ilyen/hasonló színű füles is hozzá.
Az pedig tudjuk, hogy a nők kocsit is szín alapján választanak ( ), akkor gamer kiegészítőket miért is ne?
flood-resistant mirror driller (cuccok: Skylake NUC és Xbox One X)
-
aktív tag
Amikor azt gondolod, hogy az RGB a pécés marketing legalja... a Razer csúnyád rád cáfol
-
macilaci78
nagyúr
Szerintem ennek igenis lesz piaca. Ennyire túltoltan csajos, Hello Kitty-s kiegészítőkből nincs sok, főleg nem az ismertebb, neves gyártók kínálatában.
Párom vegyészmérnök, üzemben dolgozik komoly beosztással, nem is kimondottan csajos a megjelenése, a céges telefonjára simán berendeltem ebből a tokból a pinket. Egyrészt poén, másrészt egyedi a környezetében, harmadrészt messziről kiszúrni, annyira elüt mindentől, ugyanakkor egy robusztus, ipari környezetbe illő tok. Már a második telefonján használja az ilyen stílusú tokot.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Csapoati
nagyúr
válasz macilaci78 #5 üzenetére
Azért nem nagyon látom a széles piacát ezeknek a perifériáknak, mert a gémer csajok pont nem a cukimuki rózsaszín cuccaikról híresek, akiknek meg ez a zsánere, azok általában nem gémerek. Nyilván lesz, aki megveszi, meg tuti megnyernek pár népszerű gémer lányt, hogy promózzák ezeket, de nekem erősen kapufának tűnik a koncepció. A linkelt tok inkább masszív, mint csajos, a Razer cuccai meg szimplán gejl beütésűek.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
nyunyu
félisten
Black Friday, Cyber monday, Harácsony elmúlt, viszont közeleg a Valentin nap...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
erer1000
őstag
60 dollárt/75 eurót
srácok, elég erős konverzió van itt.
60 dollár/ 75 euró/ 30500ft csak hogy folytassam a sort
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
htc07
addikt
zseniális cikk
-
DummyBoy
senior tag
Pont tegnap beszélgettük a kollégámmal, hogy vennem kéne az asszonynak valami csajos laptopot, hogy visszakaphassam az enyémet.
Azt mondta, inkább vegyek egy normálisat és fóliázzam le, mert normál laptop nincs csajosban, ami van meg gagyi ... Erre tessék.
Bár szerencsém van, nem tetszik neki ...
Life is shor...
-
DraXoN
addikt
... én egy dolgot nem értek.. ki és mi alapján és mikor döntötte el az, hogy a rózsaszín az női szín .. miért nem mondjuk a zöld lett az.. vagy a kék ... vagy barna? .. nem értem ezen "kulturális" elemeket ... attól függetlenül nem mondanám, hogy kedvelem ezt a színt .. csak nem értem mitől függ... és miért is ragaszkodik ezen "elvekhez" a társadalom ... bár azt hiszem most messzire tévedtem ...
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
törölt tag
Bar a szin abszolut nem az en vilagom, de szerintem hatarozottan izleses lett. Amig nem kenyszerit ra senki, hogy ilyet vegyek, addig orulok, hogy masok olyan szinu kiegeszitokkel nyomulnak amilyennel szeretnenek.
-
Reggie0
félisten
-
Televan74
nagyúr
Barbie mode on!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
wildpig
tag
Én nem látom a célközönséget, de a Razer tutira több piackutatást végez mint én.
Legalábbis ha végignézek az ismeretségi körömön, az ilyen pink beállítottságú csajok nem gamerek, hanem drinkerek (fakkje!)
Maximum pár szilikonos Twitch-streamer kancának tudom elképzelni, mert jól néz ki a facecam-en.
A gamepad talán ajándéknak jó, ha néha szoktál kockulni az asszonnyal, és nem egy szakállas kocsmaajtó berugdosó.#11 DraXoN: Sok hülyeséget kitalált magának az ember, amire nem sok szükség lenne, ha úgy igazán mélyen belegondolunk. Például a fingásnak, mint természetes folyamatnak, szerintem abszolút nem kéne cikinek lennie. Csomó felpuffadt első randitól megmentené magát az embert.
[ Szerkesztve ]
Ne esküdözzél Istenre. Napi kapcsolatban vagyunk, és történetesen Ő mondta hogy kínozzalak meg.
-
félisten
Megjegyzem a mókásnak szánt kikacsintás terén egy apróságot azért illene figyelembe venni: a Razer azon gyártók közé tartozik, akik a felhasználói bázis elszigetelt kis köreit igyekszik kiszolgálni. Például a balkezes felhasználóknak szánt egerek terén sincs nagy választék (és akkor nagyon finoman fogalmaztam), de például ők gyártanak "fordított" DeathAddert.
Szóval ha a rózsaszín számítástechnikai cuccok cikik és így ki kell figurázni, akkor számíthatunk arra, hogy a bal kezeseknek szánt eszközök is ki lesznek, mert az sem "normáis"?
Félreértés ne essék, nem vagyok amúgy a Razer nagy rajongója (de tény, hogy csak tőlük tudok normális ergonomikus egeret vásárolni), ám ha végignézzük a híreket, akkor azért furcsa, hogy nem az RGB fényes mindenfélék, az LCD kijelzős VGA kártyák vagy mondjuk a Killernetworks hiper-szuper (átverés) hálózati megoldása lett kifigurázva, hanem egy rózsaszínbe öltöztetett termékcsalád....
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
DummyBoy
senior tag
Lol, vicces, hogy ezt említed xD
Pont tegnap nosztalgiáztam, és olvasgattam pár régi cikket itt a ph-n, és a 2014-es Roccat Sova beharangozó cikk hozzászólásai kapásból azzal kezdődnek, hogy bezzeg balkezeseknek semmi, majd az egész topik átfordul balkéz topikba xD
Life is shor...
-
törölt tag
Szerintem jól néznek ki, tetszik ez az eperfagyi szín és nagyon jól mutat ezzel a szürkével.
A telefon tok elég semmilyen és a laptopnak sem ártott volna a szürkéből, de a kontroller/mikrofon/füles triót szívesen elfogadnám (igazából a laptopot is, elég menő lenne egy ilyennel beülni egy tárgyalásra a sok thinkpad közé ).Férfi vagyok btw.
-
Lacok
őstag
Hát szerintem ezt a rózsaszín edition-t egy picit túltolta a Razer.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
elistvan
őstag
Ezek a színek... Ha a Pride-ra kitelepülne a Razer szerintem bankot robbantanának.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
morcogi
csendes tag
Hat nem tudom, en lany vagyok, meg talan meg gamernek is mondhatom magam, de ez a froccsontott rozsaszin valami borzaszto. Es ezt mondom ugy, hogy amugy epp az elob neztem meg, elerheto-e meg vhol a Razer Kraken Pro neonlila verzioja
-
Prof
addikt
Hmm nem jött az április 1-i tréfa idén 2 hónappal korábban?
-
Cs1csó
félisten
Mindegy akkor is sikerült generálni 28 hozzászólást. Amúgy szerintem ez a szürke-pink kombó teljesen vállalható. Főleg hogy ez a pink elég matt hatású mondhatni fakó nem erős szín.
Amúgy nem kamu:
Ez is ízlésesebb lenne ha mondjuk 70:30 arányban lett volna keverve a szürkével, bár ízlésről vitatkozni eléggé parttalan.
-
Mecs
csendes tag
Ezek azért kellenek hogy a lányok is kedvet kapjanak a gamer tevékenységekhez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 5 AN515-45-R3W2 - Ryzen 5-5600H/16GBDDR4 3200Mhz/RTX 3050 Ti 4GB/512GB NVMe SSD+1TB HDD!!
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15.6"FHD 300Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - RTX 3060 - 2,5 év garancia
- Gigabyte Geforce Rtx 4060 Ti 16gb,2027.03.18ig gari
- Xia Rmi Note 13 PRO DS 5G 256GB, kék
- Endgame Op1 8k egér
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest