- MILC felhasználók szakmai topikja
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Synthwave #33 üzenetére
Igen-igen, nála lehetett többféle extra dolgot beszerezni, csak már nem jutott eszembe a név. Talán valahol kinn a Szentendrein volt az üzlete, jó sokat kellett utaznom. De ott láttam igazán hatalmas Lian Li házat, és OrigenAE házat iMon VFD-vel, sőt, a csúcsmodellt is 12"-os, motorizált érintőképernyővel. (Árukereső szerint 300 ezer forint fölött ment 2012-ben, LOL. Viszont a bele már akkor korszerűtlennek számított.)
Mindegy, akkoriban ezek nagyon tetszettek. A fekvő házak ma is tetszenek, olyat használok. Csak más a dizájn és iMon helyett FLIRC-SE-vel távirányítok.
-
-
Valóban. Szeretem megoldani az ilyen jellegű "problémákat".
Amik egy 200-230 ezres lap megvásárlásakor elborítják megkeseredett valóm.
a modra: Übertuningot két modullal szokás. Fölösleges rá több slot, így is belemegy 64 GB, az meg bőven elég lesz, amíg ez a cucc releváns. Plusz nézd meg a lap elrendezését, és már így is E-ATX.
-
-
Aki ennyiért vesz direktbe egy ilyen lapot, és ez a dilemmája, az
1) csak összekuporgat egy keveset, hogy miután az aprón eladta a 4-es kitjét, legyen mivel kiegészíteni a kapott összeget, hogy 2 x 16 GB-ra váltson...
2) direkt tökön/tulipánon lövi magát, ha az 1) valami mágikus oknál fogva nemlétező opció.
3) nem nézi meg, hogy mit vesz.Imo.
-
-
MeszesKPT
őstag
Egy ilyen lapra minek annyi SATA-t meg egyéb sallangot rárakni? Megy rá a pot aztán más nem is nagyon kell.
-
válasz
HELLAFLUSH #5 üzenetére
Egy ilyen kategóriás lap kb. 1988-ban volt 30 000 forint.
Már csak az a kérdés, hogy mennyi volt akkor az átlagkereset.
-
-
törölt tag
válasz
HELLAFLUSH #5 üzenetére
2004 körül az abit nf7s- t 25ért vettem. Akkor helyi kiskerben nemigen találtam volna drágábbat( nem is kerestem mondjuk). Emlékeim szerint 2x512 ddr400 többe fájt mint az alaplap. Az akkori béremhez mérten olyan mint most egy 100ezres lap. Figyelembe véve a pénzromlást, inkább az történt, hogy ma vannak olcsó meg extrém drága lapok, olyan kategóriák születtek, amelyek akkor nem léteztek szerintem.
-
törölt tag
Igen, nekem is volt olyan, az pár évvel későbbi. Ebből az időből az Asus Commando volt talán a kínálat teteje, az 300 USD-be, illetve 55-60 ezer forintba került.
Még a DFI LanParty név pörgött a fórumokon, de szerintem a körülményes itthoni beszerzés is hozzájárult a hype-hoz.
-
Laraxior
titán
Nem csúcsként adták ki, de a tudása ott volt. Mint a P45-UD3P.. 36k-ért vettem anno.
Középkategóriának szánták, csak éppen a legjobb P45-ös alaplap lett belőle
De tény, azóta sok minden változott, össze sem lehet hasonlítani az akkori lapokkal a mostaniakat.Pont ezért van mindkettőből egy-egy darabom
-
Csandi
őstag
válasz
HELLAFLUSH #5 üzenetére
Egyrészt egy tényleg fullos alaplap régen is drága volt, drágább mint 30k, másrészt meg egy KINGPIN cucc azért minőségben is a fullos fölé lő, felhasználásban pedig nagyon speciális esetnek kell lennie, hogy tényleg szükség legyen rá.
Mindemellett, valóban nagyon jól néz ki, biztos nagyon jó is, és tényleg lehetne minden lapon elforgatott tápcsati, sőt továbbmegyek, alakítsuk át a házakat, és hátul legyenek az alaplapi tápcsatik, akkor nem kell olyan hosszú tápkábel és nincs elöl látható helyen kábel
(tudom vannak szép egyenként harisnyázott, én is azt használtam, de a 0 kábel annál is szebb szerintem)
-
DEJVID
őstag
válasz
HELLAFLUSH #5 üzenetére
15 éve sem volt igaz, pedig akkor sokkal többet ért 30k, mint manapság.
-
HELLAFLUSH
őstag
az agyamat eldobom, hogy mibe kerülnek ezek az új deszkák
régen 30k-ért fullos deszkát lehetett kapni. -
-
tibaimp
nagyúr
Gondolom nem volt hely, mert ha megfigyeled, az is el lett forgatva, hogy ne legyen a légáramlás útjába, mint a szervereknél!
Amit nem értek, hogy a többi gyártó, akár az egyszerűbb lapoknál is, az elforgatott tápcsatlakozókat miért nem használják! A kábel elrendezésben nagyban segít, és nem hiszem, hogy olyan drága lenne.
-
Nagyon szépen megtervezett lapnak tűnik, a nyák is tetszik.
Ami furcsa az a 2 memóriafoglalat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az amerikai gyártó – jó szokásához híven – piacra dobta az impozáns Z490 DARK über verzióját, a K|NGP|N Editiont.
- Horgász topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Turbózd fel a gèped,most!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest