Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Raspberry Pi
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lgb
tag
Hat nem tudom, nekem meg mindig szimpatikusabb mint az Apple, akik tesznek nagy ivben arra mit akarnak az emberek, es "flash akkor sem lesz ha beledoglunk" alapon nyomjak az ipart. Azert az sem egy jo irany, mert az emberek elsosorban _hasznalni_ szeretnek a cuccaikat, ha epp flash-ben van manapsag sok minden, akkor azt akarjak hasznalni, nyilvan. Viszont a google szerintem kb kiegyensulyozottan probal navigalni a piac tengeren, ugyanis ezek mellett szerintem latszik, hogy a html5-ot is kemenyen nyomatni akarjak, illetve youtube-on is van mar hasonlo lehetoseg (eddig teszt jelleggel). En ugy latom ok csinaljak jol: figyelemmel kiserik/tamogatjak a jovo szamara erdekes technikat, ugyanakkor nem lehetetlenitik el mindenaron a mai kor kovetelmenyeit, amikor meg (sajnos vagy nem sajnos) a flash egy elegge must-have dolog a legtobb ember szamara.
-
törölt tag
Teljesen igazad van, Penge_4!
A Google már rég túllépte a türéshatárt, az egyszeri emberek mégis - hála a hatékony agymosásnak - egyfajta messiásként tekintenek rájuk 
Nem értem, hogy a Flash Player bebebtonozása hogyan eredményez majd egy rugalmasabb plugin-API-t. Számomra ez inkább a rugalmatlanság felé tett lépésnek tünik.
Ha meg az automatikus frissítés megintcsak azt jelenti, hogy meg sem kérdezi, hogy akarsz-e frissíteni, akkor még nagyobb ívben fogom elkerülni. Szerintem elfogadhatatlan - bármilyen jó szándék is álljon mögötte - hogy a user tudta nélkül frissítsen és telepítsen.

-
ntomka
nagyúr
Kifejtenéd bővebben, hogy ezúttal mi a bajod? Köztudott, hogy a flash biztonságilag kb. egy ementálihoz hasonlít. Ha ez kell a biztonság növeléséhez (sandox) ám legyen. Emellett a megnövelt frissítési hatékonyság sem utolsó. Ez ellen mi a panaszod? Arról nem is beszélve, ha a Google jól dolgozza ki a rendszert, a többfolyamatos programnak hála stabilabb is lehet. Meg láthatod, hogy a Mozilla is ott van a projekt mögött, ők meg nem arról híresek, hogy tojnak a szabványokra. De véleményem szerint a Google sem teszi ezt.
Rövid távon nem lehet megkerülni a flasht, így tesznek egy lépést, amivel növelik több területen is a hatékonyságot, emellett dolgoznak a youtube html5 bevezetésén, ami hosszú távon mégiscsak a flash tartalmak ellen szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5320 13.3"FHD TOUCH IPS i5-1145G7 16GB/250GB Nvme SSD W11P, Üzletből, 27%ÁFÁ-s
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Latitude 7320 Detachable 13"Touch i5-1130G7 8G/256G W11P, 2in1 Tablet/laptop,üzletből, 27%ÁFÁ-s
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 1TB gar
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Google már rég túllépte a türéshatárt, az egyszeri emberek mégis - hála a hatékony agymosásnak - egyfajta messiásként tekintenek rájuk