Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lgb
tag
Hat nem tudom, nekem meg mindig szimpatikusabb mint az Apple, akik tesznek nagy ivben arra mit akarnak az emberek, es "flash akkor sem lesz ha beledoglunk" alapon nyomjak az ipart. Azert az sem egy jo irany, mert az emberek elsosorban _hasznalni_ szeretnek a cuccaikat, ha epp flash-ben van manapsag sok minden, akkor azt akarjak hasznalni, nyilvan. Viszont a google szerintem kb kiegyensulyozottan probal navigalni a piac tengeren, ugyanis ezek mellett szerintem latszik, hogy a html5-ot is kemenyen nyomatni akarjak, illetve youtube-on is van mar hasonlo lehetoseg (eddig teszt jelleggel). En ugy latom ok csinaljak jol: figyelemmel kiserik/tamogatjak a jovo szamara erdekes technikat, ugyanakkor nem lehetetlenitik el mindenaron a mai kor kovetelmenyeit, amikor meg (sajnos vagy nem sajnos) a flash egy elegge must-have dolog a legtobb ember szamara.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest