Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haris

    őstag

    válasz tupuk #1547 üzenetére

    Én csak vettem egyet a fiamnak, még csak nem is 4-et vagy 5-öt mint valaki (igaz b0bcat ;) ) és szerintem ennyiért tuti vétel. Mint írtam, én nem vagyok mai gyerek, a kereskedelemben van tapasztalatom, ma is ebből élek, és ha ránézel az adatlapomra, te is meglátod mi az. Köze nincs elektronikai termékhez.

    Ráadásul ez egy fórum, ahol próbálunk segíteni egymásnak. Úgy éreztem (múlt idő), Te akarsz egy ilyen gépet, de elbizonytalanodtál. Ezért koptattam először a tabom, majd a noti billentyűzetét, (mivel kicsit bő lére eresztettem, inkább elővettem azt)
    Ha közben meggondoltad magad, az a te dolgod, én nem rábeszéllek. Csak van pár eszköz a családban, tudom mi mennyit ér, és szerintem ez a tab a mai árán is jó áron van, 15-ért pedig igen megéri.
    Ennyi, ezt vagy beveszi a gyomrod, vagy nem. Ha nem bízol benne, ne vedd meg. Ezt is mondtam. Hidd el, nekem tök mindegy.

    Nem ismersz, miért bíznál bennem. De azt látom, te sem ma jöttél erre a fórumra, és már tudhatnád, hogy ide inkább segíteni jár mindenki, egy két kötekedőt leszámítva, de őket meg könnyű felismerni. Na jó éjt, mára nekem is ennyi volt.

Új hozzászólás Aktív témák