Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • utomi

  senior tag

  Ebben csak az a fura, hogy mindössze az egyetlen oldal ahol ilyen hibát olvasni az a mobilarena. Soha egyetlen YouTube review vagy egyéb review nem említette ezt. Fura. Már már azt gondolom, hogy vagy ők fogtak ki egy hibás darabot vagy valami szoftveres bug lesz a ludas de szerintem felelőtlenség ezt így leírni a tesztben úgy ,hogy senki más sem tapasztalta.
  Amúgy összességében megint sikerült egy negatív hangvételű cikket kihozni az ár miatt de azért a Huawei-t csak megint be kellett hozni, hogy mennyire jó vétel és értéktartó ( :DD :C ) miközben tudjuk mennyi ott a baj vagy a Samsungot ami 2 hónap alatt bukik 160e-t (S20Ultra) az árából de az értéktartóbb. :Y
  Valahogy mindig az az érzése az embernek, hogy tényleg minden de minden szar ami nem Huawei. Na most nincs ezzel baj csak akkor nevezzétek már át az oldalt vagy legalább tegyétek ki a Huawei logót, hogy mindenki tudja honnan fúj a szél.

  #6) Juhaszatti
  Ez legfeljebb neked gond. Miközben aki most megveszi tudja, hogy nem fog bukni annyit egy év múlva az eladáson. Ugyanezt csinálja az Apple is. Szemben a Samsung-al vagy a Huawei-el ahol 1 év múlva a teló a felét sem éri. (Személyes tapasztalat!)

  (#9) Tin
  Igen csak akkor is gáz, hogy mindenhova be kell csempészni egy kis Huawei magasztalást és konkrétan blődséget mondani csak , hogy nyaljunk oda is. Mindegy el kellene már ezt engedni a mobilarena-val kapcsolatban rég csak ahányszor meglátom mindig felhúzom magam.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák