Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K82

    őstag

    válasz zsomberg #11670 üzenetére

    Az OOS is gyakorlatilag stock android minimális változtatásokkal, tehát eléggé fapados. Viszont azok a kis változtatások elegek voltak ahhoz, h a GravityBox ne működjön 100%-osan; vannak funkciói amik egyáltalán nem, mások viszont rendesen működnek. Akku % kijelzés pl. megduplázódik/megduplázódhat, összes program törlése, QS kapcsolók beállításai nem működnek, de mondjuk a statur bar óra pozíció, adatforgalom igen.

    Ha fontos a gyári kamera minősége, akkor a Blackjubel-féle Resurrection Remixet (és néhány official CM-buildet) tudom ajánlani, abban működik a portolt OxygenCam app.

    Üzemidőben, készenléti fogyasztásban meglepően jól teljesít az OOS is, nálam eddig minden más custom ROM kicsit rosszabb időt hozott ki, de abszolút nem zavaró mértékben. Persze más meg custom ROM-mal ért el jobb üzemidőt, szóval lehetetlen igazságot tenni.

    Az xposed framework viszont tudott érdekes dolgokat produkálni stock és custom ROM alatt is, így fel sem flasheltem már. Ingress, Waze random softbootolta a telót, szóval úgy döntöttem mégiscsak megleszek xposed nélkül.

    Pixel / OnePlus Pad

Új hozzászólás Aktív témák