- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hővezető paszták
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
igaz nem gamert vettem, csak egy A70-et,de remélem bevállik
Tigris, tigris, csóvafény...
-
nexplo
őstag
A belbecs sem akkora nagy szám ezeknél a prémium cuccoknál mint gondolná az ember. A marketing viszi el a nagy részét a terméknek sajnos
Gamer szériában ritka a tényleg korrekt minőség és anyaghasználat és innováció. Hifi részen akad azért ilyen, de ott is van példa jócskán a túlárazásraZavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Padre81
csendes tag
Hát nekem a Steelseries Arctis Wireless Pro adta meg magát 14 hónap után. Levettem a fejemről és kitört a műanyag burkolatból egy darab ott ahol a fejpánt rögzül, előjele nem volt. 100 ezer forint volt anno, most vagy 120. Nyilván gariban nem akarnak vele foglalkozni, pedig nyilván nem dobáltam. Ugyanolyan gagyi anyagból van mind, nyilván a belbecs lehet sokkal jobb, de azzal nem vagyok beljebb sajnos.
-
vaki
aktív tag
Szerintem a kolléga olyan fejhallgatót keres, amit tud telefonnal és asztali PC-vel is használni vezeték nélkül. Ebből ugye kiesnek a saját USB dongle-s fejesek, mert az telóval nem megy - úgyhogy maradnak az ilyen "öszvér" megoldások, vagy vesz 2 külön fejest, 1-et a telóhoz, 1-et a PC-hez.
A felhasználóbarát felhasználó
-
RetepNyaraB
veterán
Anélkül, hogy szarvihart szeretnék húzni a fejemre, halkan jegyzem meg, hogy minden nagy cég, így a Seni is rémesen rossz ár/érték arányban, hacsaknem az igazán drága termékeiket választod. Mondjuk nekik bt vonalon olyan talán nincs is. A Momentum bt pl. igen vacak és csak magyar pénztárcához drága. Ezt úgy is vállalom, hogy nem hallottam az általad választottat, csak sok mást. Ennek fényében talán a kiskínai sem ordas mellélövés annak dacára, hogy pont az itteni teszt alapján nekem nem kéne. A Seni egy tuti érdeme, hogy kényelmes (bár alárohad a füled, mint minden zárt fejes alá).
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
BBoldi
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #63 üzenetére
Köszi a választ! Nem nincs még meg semmi a szettből. Viszont most ahogy olvasgattam a topicot az OneOdio elég szimpi lett azokról vélemény ilyen használathoz egy ilyen kütyüvel?
-
RetepNyaraB
veterán
Alapvetően rossz helyen vagy, bár a bt fejes topik elég kihalt, asszem. Gondolom a fejrevaló már megvan; a kis olcsó bt bedugható pöcsökkel az a gond szokott előfordulni (a hangjuk mellett), hogy késhetnek rettenetesen. Ha ennyi a keret vedd meg, nem jön be visszaküldöd.
Az HBOGo app nézhetetlen bt-n, azt előre mondom, de ez nem az eszköz hibája."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Jakuu
őstag
https://oneodio.de/en/collections/poland-warehouse
Amugy ahogy nezem par oraig most is vannak akcioik, plusz 10 szazalek discount a NEWVIP10 koddal az uj vasarloknak.
-
RetepNyaraB
veterán
Jó dolog a teszt; az a bajom, hogy ez a mostani nem tűnik egy bestbuynak, csak nagyon olcsó és ahhoz képest még meg is szólal. S ebből tengernyi van sárgáéknál, képtelenség (és értelmetlen is, pont a tengernyi szar miatt) kihalászni a jót, csak beletalálni lehet a tutiba. Erről a beletalálásról lehetne központi adatbázis pl. Ne csak az adott topikokban napokig kérdezgetés legyen a megoldás, bár az is fontos lehet, persze.
Nem beszélve a Kínából rendelt cuccokra való reménytelen garanciával, esetleges visszaküldéssel. Aki olcsót használ, annak pont nem mindegy, hányszor szív be ilyesmit. De mindegy is, szerintem túlbeszéltük már ezt az egészet.
Ez a fejes is egy lehetőség, legalább nem valamelyik nagy cápa hulladék szutykát veszi aki veszi."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Fall-N
veterán
válasz
RetepNyaraB #27 üzenetére
Csak arra nem gondolsz, hogy a nagy átlag ilyen olcsó füleseket használ és így legalább lesz róla teszt is. Például bár én nem te terveztem venni, de hallani hallottam már erről a gyártóról. Így legalább el tudom helyezni hogy milyen.
De van sok más kínai gyártó is, aki viszonylag olcsón kínál jó fülest is, például ott az aptX LL képes Avantree fejesek, amik dupla ennyiért, 30ezer alatt kínálnak alternatívát és biztos lehetsz, hogy megeszi reggelire a hasonló árú Sony vagy JBL füleseket.
Akit nem érdekel a teszt az úgyis skippeli.
[ Szerkesztve ]
-
nexplo
őstag
Ugyan ilyenem van nekem is évek óta tartalék fülesnek, vagy haveroknak ha átjönnek "gépezni". Évekig csak ezt használtam. Fillérekbe került de imádom. A 60e Ft-os Logi-mat használom nap mint nap de őszintén megvallva nem tud és nem jobb 10-szer a logi mint amennyivel többe kerül.. Pontosan tudom hogy lehet venni olcsón jót
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
vadkörte
addikt
Ha helyén tudják kezelni, miért ne lehetne. Egy low budget Zalman headset-et nyúzok a munkahelyemen 2016 óta (a linkelt cikk megjelenése után pár nappal vettem). Ennek megfelelően van használva, nem igazán kímélem és bírja. A fülpárnák bevonata elég rendesen mállik, de ezt leszámítva semmi baja sincs. Pedig párszor betekertem már a görgős székkel a kábelt is.
Üdv. V. Körte
-
Jakuu
őstag
Igy vagyok az Oneodio A70-el, ami a cikkben szereplo fejestol, annyiban ter el, hogy a vezetekes illetve vezeteknelkuli BT5.0 atvitelt is tudja. Nem sokat vartam tole, kivancsisagbol vettem, mert sok kulfoldi elemzo is aradozott roluk (ertem it a tipusaikrol), hogy ilyen olcso termekekhez kepest, meglepo a minoseguk. Hat bizony en is meglepodtem, foleg ugy, hogy neha 7-8ezrekert hozzajuthato kulonbozo akciok kereten belul. En is feljebb kategorizaltam be az arszintjet, boven nem vall szegyent egy hyperx mellett, olcsobban. Azert ez elmond mindent. Lehet csak a piacon akar a gyarto teret nyerni, a kezdetekben ezzel az arazassal, mindenesetre en ennek speciel orulok, mert egy jo vetelt csinaltam, a kivancsisagomnak koszonhetoen.
-
GhostRider93
tag
A táblázatban 40 de a szövegben 50mm es drivert írt a szerző.
Amúgy jó a teszt. Mindig kíváncsi voltam erre a márkára de ebben az árkategóriában személy szerint már nem veszek fejhallgatót mert nem felel meg az igényeimnek. Tudom hogy nagyon drága de miután megvettem és visszaküldtem pár "olcsóbb" fejest az Arctis5 a steelseries től maradt mert az már elég kényelmes és tűrhető hangal bírt és fontos volt a saját hangkártya mert az alaplapi nagyon rossz(amúgy nem ezt vettem volna). Akciósan vettem 40e -ért amit simán megért sztem (2020 elején).
R5 2600@4Ghz 80W , B450M Pro4, DDR4 16GB 3200MHz cl14 B-die, Hellhound 6700XT 12GB
-
tango69
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #52 üzenetére
-
RetepNyaraB
veterán
Értem értem, ld. Pityu posztjai de ez nem a tesztalany. A Seni meg híresen rossz ár/értékben. Melyik momentumról van szó? Az eredeti over ear még relatíve használható fejes volt, csak drága a tudásához. A többi szerintem már az sem.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
tango69
csendes tag
Sziasztok,
A családom szerint "függője vagyok a fejhallgatóknak, van dj múltam is, és zenekedvelőként szeretem a minőségi zenehallgatást. Nem mondom, hogy szentírás, amit írok, de miután csak fejhallgató állványokra többet költöttem, mint egy átlag ember egész életében kompletten a zenehalgatásra, talán megfontoljátok a személyes véleményem a témában. Jelenleg 9 különböző (zárt rendszerű) fülesem van itthon. Többek között van a fentebb említett hyperx-ből is, illetve oneodio dj pro 50-es is. És nem hasonlítanám össze a kettőt, mert eleve a hyperx-hez adnak egy hangkártyát, ami speciel az ő hangján javít, az oneodio-hangján viszont ront! Utóbbi szebben szól simán az alaplapba dugva, de ugyanez elmondható például a sennheiser momentum-ról, és az technics rp dj 1210-esről is. (A többivel nem próbáltam) Ami nem azt jelenti, hogy rossz a hangkártya, hanem inkáb azt hogy a saját hangkariját egész jól összehangolták a fülesükkel. Tehát ha a hyperx-et is például az alaplapra dugom, és az oneodio-t is, én nem mondanám, hogy rosszabb, sőt, ahogy valaki fentebb is írta a közép, és a felső tartománya a távolkeleti márkának sokkal könyörtelenebbül megmutatja, ha a forrásnál, spóroltak a bitrátával, vagy akár a stúdióban, ahol keverték a zenét, nem voltak toppon. És ez egy ekkora értékő cucctól több volt mint meglepő, amikor először halgattam. Feleségem például anélkül, hogy tudta volna melyik mennyibe került őrá mutatott, és nem a 90k-ba kerülő sennheiserre, hogy szerinte ez szebben szól....A basszus tartománya alacsony hangerőn kicsit tolakodó annak is, ezt aláírom, nagy hangerőn, meg kifullad. De most őszintén, amikor rendeltem 36 dollár volt eu raktárból +2 dodó a szállítás, megnéztem 2 youtube vidót, amin egekbe magasztalták, gondoltam ennyi pénzért, ha hulladék is a füles, de a kábel legalább "megüti a mércét", illetve jár hozzá egy szép műbőrtatyó, akkor már megérte... Ehez képest, már a csomagolása is meglepő volt, hogy milyen minőségű. Én személyszerint nem tartom magam sznobnak, ha valami ár érték arányban jó, azt el kell ismerni, és az oneodio dj pro volt eddig életem best buy-a. A nagy márkák meg szégyellhetik magukat, mert kivétel nélkül ők is kínában gyártatnak már, maximum a fejlesztői csapat van európában, akkor meg miért lepődünk meg azon, ha egy két ilyen gyártó "öntudatra" ébred, és úgy van vele, hogy miért is hagyom én, hogy mások kénye kedve szerint pattogjak, a nagy haszon, meg nekik esik le, csináljuk meg mi magunk saját márkanév alatt. Persze a sznobok egy ideig húzzák le a "brand" et. Ez a cég körülbelül 6-8 ezer forint költségen összerakott egy olyan fülest, amit továbbértékesített 13 000-ért, és meghalgatva nem tudok jobb alternatívát 40 000-ig mondani. Most képzeljük el, hogy ugyanez a cég azt mondja, hogy csinálok valamit 50 000 anyagköltségen..... Na ezt várom én. Eleinte nekem is voltak kétségeim a tartósságát illetően, azóta be lett bőven járatva, plusz kb 40 óra aktív zenehallgatás, plusz kétszer őt vittem el kisebb rendezvényekre hangosításkor, egyszerűen, mert a teka a raktár legvégében volt, és lusta voltam bemmeni addig érte + jelenleg a 9 éves fiamnál van egy fél éve, pedig tőle kap hideget meleget, de köszöni szépen jól van.... Szóval a tesztelt típust nem ismerem, de a gyártó előtt le a kalappal, nem azt mondom, hogy az általam tőlük vásárol típus "jobb" mint a 80 000-es sennheiser, de közel van hozzá. Az anyagminőség előtt is le a kalappal, ennyiért nem tudok jobbat.
-
wattafaka
senior tag
Nem tudom miért él az emberek fejében, hogy csak az lehet jó, ami drága. A gyártók is emiatt tehetnek rá +20-30%-ot, csak mert "gamer"..
-
nexplo
őstag
válasz
Én veled értek egyet. Én is inkább azt olvasnám ha olyan tesztek lennének ahol pl 15-20e Ft-os ársávban best buy-ra találnának majd a 25-30e Ft-os ársávban is és így tovább. Az hogy egy adott ársávban egy szürke egeret tesztelnek az senkinek nem jelent támpontot. Bár hozzá teszem hogy gondolom azért kapják hogy teszteljék és így meg is kell csinálni a cikket belőle. Furi lenne ha kapnának 20 fülest és csak 1-ről jelenne meg bemutató. Szóval nem egyszerű. Én mint laikus 100% hogy nem próbálkoznék ezzel a fülessel. Pár ezres mellé téve ki lehet fogni jobbat az 100% de akár ismertebb gyártót is. Mondom ezt én is úgy hogy drága fülesem van, de nem nézem le azt ami olcsó. És ugye gamerről beszélünk nem hifiről. Ezt emeljük ki, mert hifi kategóriában ez valami vicc lenne. De ugye körtével nem hasonlítunk almát
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
r92king
tag
Látom összegyűlt a nép itten.
Ha már így itt vagytok valaki tudna ajánlani valami jó fejest 30k alatt? Mikis is jó.
À tout le monde, à tous mes amis, je vous aime, je dois partir
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Lizard0828 #43 üzenetére
Igaz nem volt gémer fejhallgatóm de én tök jól el vagyok játék alatt egy oneodio pro 50-essel is jó hangok jönnek ki belőle,legalábbis nekem
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
MASSlag
tag
válasz
hypno skate #41 üzenetére
A K240 ergonómiáját cefetül eltalálták ezt el kell ismernem. Volt, hogy egy egész nap a fejemen volt és konkrétan elfelejtettem, hogy rajta van.
Tartósnak is aránylag tartós. A gömcsukló ebben is törékeny, meg a forrasztás is hajlamos elengedni mellette a kábeles oldalon, de pofon egyszerűen javítható, és a Sure-al ellentétben az utolsó műanyag vackot is megkapni hozzá tartalék alkatrészként.
Nekem nem volt sok ideig választásom, csak zárt jöhetett szóba, sokat voltam közepesen zajos környezetben, ahol rádásul egy (fél)nyitott fejhallgató mást zavart volna.
[ Szerkesztve ]
A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka
-
siposz
aktív tag
válasz
Lizard0828 #43 üzenetére
A 681EVO superluxból 2 ment nálam tönkre, pár hónapon belül. A probléma azzal a 2 centis kiálló kábellel van, amibe be kull dugni a lecsatolható rész. Szóval tök jó a cserélhető kábel, csak sikerült úgy megcsinálni, hogy cserélhető kábellel is kontakthibás lesz.
-
Lizard0828
tag
Sajnos már jó pár éve a "gamer" szó hallatán a nagy átlagnak ne...ves lesz a bugyija és ezt nagyon jól tudják a gyártók is. Virtuális 5.1 meg 7.1
és aki nem olvas utána simán beleugrik nagyon komoly pénzeket kifizetve a borzasztó silány hangminőségű RGB-s őrületekért.
Volt már rajtam pár fejes illetve van is itthon jópár, gamer, hifi és stúdió fejes is,de azt kell hogy mondjam egy megfelelő DAC társaságában egy Superlux 668B vagy 681EVO olyan hangzást tud biztositani játékok alatt amit bármelyik felső kategóriás "gamer" fejes mellé odatennék és nem vallana szégyent, SŐTés mivel félig nyitottak olyan teret is adnak amit zárt társaik sohasem fognak./ persze azt hallani is fogja mindenki körülötted
/
Az emlitett 2 fejes ára pedig hát nem mondható túlárazottnakDE egy zárt SRH440-est is bármikor merek ajánlani! és ezekkel még a zene is élni fog.
És ahogy irták a mélyhangsúlyos fejesek nem igazán jók gamelésre. Egy finoman kiemelt,magasba húzó,tiszta hangzású fejes fogja neked a "trappokat" megmutatni,nem egy Basshead csillámpóni!"All The Best And Fuck The Rest"
-
gekkoXT
senior tag
"Azt mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy a készülék a manapság igen divatosnak számító Bluetooth vezeték nélküli technológia használatát nem támogatja."
-
hypno skate
senior tag
Nem vagyunk egyformák. Nálam a zárt típusok eleve kiesnek, mert zavar az elszigeteltség.
Most egy AKG K240 studiót használok teljes megelégedésemre. Bár a plüss fülpárna rontott a hangképen. Viszont legalább nem izzadok bele.
[ Szerkesztve ]
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
MASSlag
tag
válasz
Ba cy lus #37 üzenetére
Akkor félreérthető volt, az egésznek volt az konklúziója, hogy a sok basszus nehezíti az észlelés.
Pont az volt az egyik előnye az SRH440-nek, hogy ott pont jó volt a basszus a kompetitív játékhoz.
A mélysúlyisság miatt az ATH-M50 meg a Hyperx Cloud volt az, amivel nehezebb volt játszani.[ Szerkesztve ]
-
vaki
aktív tag
Most van úton egy A70, igaz én telóhoz vettem zenehallgatásra, mert ez BT-s, de akkor majd kipróbálom a gépen is :)
A felhasználóbarát felhasználó
-
MASSlag
tag
Úgy néz ki ez sem váltja meg a világot. Pedig vannak már kimondottan minőségi kínai termékek.
Egyébként az, hogy valójában milyen egy effektív gamer fejhallgató, az egy érdekes kérdés lenne. Vannak már olyan kopetitív játékok, amik kimondottan nagy hangsúlyt fektetnek a hangra, mint tájékozódási eszközre. Pl. A R6 Siege.
Egy pár alsó-közép kategóriás fejhallgató után az a tapasztalatom, hogy nem feltétlenül korrelál a legjobb zenei élménnyel. Próbáltam, AKG K240-et, DT770-et, ATH-M50-et, SRH440-et és Hyperx Cloud-ot. Ezek közül egyértelműen az SRH440 volt a legjobb. Ennél tudtam a legjobban elkülönítenni a lépteket a környezeti zajoktól, és meghatározni a pozíciójukat. Ami viszont nagyon sokat rontott az a sok basszus.
Nyilván ez nem reprezentatív, mert van szórás abban hogy egyes emberek milyen frekvenciákat hallanak jól, de a poén kedvéért pár ismerősömmel végigpróbáltam, ugyan ezzel az eredménnyel 1-2 éve.
Az SRH440 sem hibátlan, elég nagy a szorító ereje, nem könnyű és ez is hajlamos eltörni a csuklónál.[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
OneOdio Studio 50-em van nekem is, immár 9 hónapja. Egy héttel ezelőttig ajánlottam is volna bárkinek, mert baromi kényelmes, nekem bőven jó a hangzása is. Erre pár napja a bal oldali körbeforgató kis műanyag izé elengedte magát, kicsúszott/eltörött és azóta eláll kifelé, ha felveszem a fülest. Adtam neki szigetelőszalaggal, így kb. használható, de azért ennél bőven hosszabb élettartamra számítottam. Sosem ejtettem le vagy csavargattam ide-oda. Aliexpressről van, csillió értékeléses arctól, még valami gariról is volt szó, de gondolom ez itthonról viszonylag nehezen intézhető. Csodát ennyi pénzért sajnos nem várhatunk el.
[ Szerkesztve ]
-
pakesz
aktív tag
15e - 20e -ert USBset veszek
a cikkben szerepeltetett fulesnel nem lattam a vezeteket de szamomra borzaszto nagy hatrany ha a hangeroszabalyozo az a vezeteken van mert elobb utobb leamortizalom az asztal szelen
az USBs fuleseknel a hangeroszabalyozo az egyik fulesen van egy tekerheto poti -
RetepNyaraB
veterán
-
Poiro7
senior tag
válasz
Néz körül ebben a fórumba, keres rá az Oneodio-ra, és rájösz nem egy ujabb hulladék
Vezetékes FEJhallgatók -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Ba cy lus #28 üzenetére
Yep, bingó. De a beyer gyári párnája drágább, mint a tesztelt cumó szőröstül. Egy Brainwavz, vagy Dekoni párna meg sokszorosa. Semmilyen téren nem említhető egy lapon, nem is érdemes.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
hypno skate #16 üzenetére
AKG és tartalékpárna? Pl. K550-re tudtommal nem egyszerű gyári párna beszerzése, ha lehetséges egyáltalán. Inkább a Beyerdynamic híres a jó alkatrészellátásról, vannak fejhallgatóik, amikhez gyakorlatilag minden beszerezhető. A párna meg teljesen alap náluk.
Az egyoldalas kábelvezetésről meg csak annyit, hogy a 40+ éves régi Beyer fejhallgatóm kábele még az eredeti gyári, soha nem volt javítva. Ja, és a gyári párnája is kapható a Beyertől. -
RetepNyaraB
veterán
Ugyammá...
Ezt a konkrét fejest nem hallottam (szerintem nagyon más sem), a teszt alapján írom amit; így lőhetek akár mellé is, elismerem.
Szimplán elgondolkodtam alapvetéseken. Sok-sok kínai lomot tesztelgetünk, miközben rémes lutri az egész.
Létezik egy nagyjábóli közös nevező, ami alatt nagy szerencsével ki lehet fogni jó dolgokat, de megosztani csak a véletlen sikert érdemes, minden második szembejövő roncsot nem feltétlenül.
Elvonatkoztathatunk a cikk alanyától, ha ez sokaknak szúrja a szemét - csupán alapot adott egy gondolathoz.
Az meg, hogy a hyperX szerinted jó vagy sem, sajnos nem releváns, mert az elsöprő többség szerint az. Ár\értékben persze. Pont azért hoztam ezt példának, nem azért, mert különösebben tetszene. Egy elfogadható hangú headset, amellyel zenét sosem hallgatok, de akár lehet vele azt is, a nála olcsóbb eszközökkel meg többnyire nagy kompromisszumok árán.Namost ezt az egészet vagy megértitek, vagy tovább kötözködtök - nem érzem úgy, hogy magyaráznom kellene a bizonyítványom.
Illetve egyetlen pontban még: hivatkoztál egy tesztre, melyben egy sennheiser ipari hulladék volt a referencia. Ennek a gyártónak vannak referencia eszközei, de távolról sem az 50k ársávban, ahol a tesztelő iszonyatosan túlárazott "gamer" fejese tanyázott. Ebben a sávban (meg alatta és elég magasan felette is) kizárólag a nevet adják el évtizedek óta, hatalmas sikerrel. A minőséghez kevés közzel.
-
hunace
tag
Nekem egy Steelseries wireless pro van és egy fos sztem. Zenehallgatásra a sok éves Creative aurvana live 22k -ért sokkal jobb és kényelmesebb darab.
-
Poiro7
senior tag
válasz
RetepNyaraB #19 üzenetére
Szóval van egy HyperX-ed és minden más szar
Minek írsz egyáltalán egy olyan teszt alá ami egy olcsóbb fülesről szól
Most már tudjuk, hogy neked HyperX-ed van, elmehetsz -
Poiro7
senior tag
Itt egy másik, beszédes című teszt (szinte felveszi a versenyt egy 50 000 Ft-ossal is) aminek zárszava a következő:
"A legőszintébben hozzátenném, hogy ha nem lenne egy Sennheiser HD 380 Pro fejhallgatóm aktív szolgálatban és egy olcsóbb kategóriás fejhallgatót szeretnék, akkor biztosan ezt a fejhallgatót venném, ugyanis ez az olcsóbb kategória csúcsa, nem csak anyaghasználatban és kényelemben, hanem hangzásban is."
-
Pityu.
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #15 üzenetére
Az az igazság nem tudom mekkora eltérés lehet e között meg az enyém között mert pl hangzás béli meg mondjuk fülpárna különbség van az Oneodio PRO-10 meg a pro-50 között de ezt is az mondta aki ajánlotta.Én mikor meg vettem jól szólt a pro-50 de járatással meg fasza lett nagyon
-
hypno skate
senior tag
Aki fejhallgatót használ, az előbb vagy utóbb szembesül azzal, hogy a fülpárnák és ( ha van rajta olyan) a fejpárna is elöregszik. A műbőr töredezik és pereg, a plüss(vagy bársony) pedig elzsírosodik és mindkettő hányadék módon néz ki...és teljesen mindegy, hogy 10, vagy 50 ezer forintot fizettél ki érte.
Számomra azok a vállalható modellek, amikhez lehet tartalék párnákat kapni. Az AKG és HyperX ilyenek.
...és az itt bemutatott fejeshez is van fülpárna.
És senkinek ne legyen kétsége, hogy az egyoldalas vezetékezésű fejhallgatóknál csak idő kérdése, hogy mikor kell vezetéket cserélni bennük.A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
RetepNyaraB
veterán
Nem flémelni szeretnék semmiképp. Emlékszem a fejestopikból a cégre és arra is, hogy Neked tetszett. Élek a gyanúperrel, hogy ebben más felépítés van, amennyiben hihetünk persze egy tesztnek, hisz nem a saját fülünk. Én meg az évek folyamán gyakorlatilag csak negatív tapasztalatokat gyűjtöttem az olcsó, hangzatosnak tűnő és látszó kínaiakkal Legutóbb pont ma
. Belefáradtam és ha összeszámolom mennyibe került, bizonyára jobban jártam volna rögvest egy drágább, de már bizonyított (akár kínai) termékkel.
Ez a bejegyzés természetesen irreleváns azok számára, akiknek "mindegy, csak jöjjön ki egy tizesből és legyen Sennheiser". Fenntartom a véleményem a tévedés jogával együtt, hisz nem hallottam ezt a csodát."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
jerry311
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #13 üzenetére
Nem lepődöm meg a Plantronics jó mikrofonján, alapvetően egy telefonos headset gyártóról beszélünk
-
Nekem fejhallgatóból ilyen 10eft-os kategóriáim voltak ma talán ez a 15-20eft kategória.
Plantronics GameCom 780 - ennek barom jó mikrofonja volt, azóta sem találtam még hasonlót sem amely ennyire tisztán veszi a hangot. A hangszórói sajnos átlagosak voltak
Genius Cavimanus - most ilyenem van, strapabíró szerintem teljesen jó minőségű.
Zalman 5.1 - szar minőségű, el is tört, hangja átlagostól rosszabb volt.
SPEEDLINK Medusa NX 5.1 - átlagtól szerintem jobb hangban a fentiekhez képest de gyenge műanyag az egész.
Hozzáteszem nincs nagy igényem, régen volt x-fi gamer hangkártyám és több 5.1 márkásabb hangrendszerem is de mára már elvagyok egy sima usb-s headsettel is, a lapomon nincs is hangkimenet. -
-
jack982
aktív tag
ez már ránézésre is ipari hulladék kategória.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #9 üzenetére
Azért szerintem gondold át még egyszer amit írtál én fentebb írtam,hogy Studio Pro-50-et használok nem tudom mennyi lehet az eltérés e mag a között de lehet nem sok mert kb ugyan az és elég jól szól meg jó is ami nekem van.Én úgy vettem,hogy olyan ajánlotta aki régóta benne van a fejhallgatózás világában és vannak drága cuccai is szóval nem valami gagyi ember és nem hiszem,hogy egy ilyen ember szart ajánlana és attól,hogy olcsóbb xy-tól még nem jelenti,hogy szar is.
-
RetepNyaraB
veterán
Én bevallom nem értem igazán ezeket a bemutatókat. Veszitek a fáradságot és elemzitek ezt a hulladékot, amiből 12 egy tucat és még "márkanév" se fityeg rajta. Mert ha jó volna pl, akkor mindjárt más a helyzet, na de nem jó.
Közben hosszú évek óta ott van pl. a HyperX, mint etalon az alsó szegmensben. Drágább persze, mint egy ilyen sz@r, de legalább nem dobod ki a pénzed.
Szóval fantáziát én inkább egy frissített és jól megtalálható hardver ajánlóban látnék, aholis szépen összefoglalásra kerülnek a kipróbáltan ajánlható (és kapható) termékek ahelyett, hogy egy újabb szemétre vetnénk vigyázó szemünk...[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Én az Oneodio Studio Pro-50 verziót vettem nagyon jó kis cucc nagyon jól szól zenére is használom meg játszok is vele néha.Olyan ajánlotta akinek évek óta meg van szóval szerintem nem egy széthullós darab bár én ugye csak az Oneodio Studio Pro-50-ről tudok nyilatkozni.
-
N!GhTyka
tag
Maradjunk abban, hogy egy 50-60 ezres "gamer" fejhallgató is gagyi, ugyan annyiba kerülő hifi fejhallgató meggyalázza, de az nem gamer és sokaknak az már nem jó, mert a gamer felirat nélküli biztos kevesebb fejest fog lőni.
Ráadásul egy tisztességes hangkártyát kell előbb venni, mert az összes alaplapi egy hulladék, sőt elég hamar el is haláloznak, sok ilyen alaplapot találni használtan.
-
nemurea
aktív tag
Ennek a mikrofon nélküli változatát használom már több mint egy éve rendszeresen, a kialakítására nincs panasz, elég jól össze van rakva, tényleg stabil. Valóban kényelmes, és valóban befülled egy idő után, ilyenkor "pihentetni kell" a fület egy kis időre. A zenei vonal érdekes, én arra tudok gondolni, hogy érzékeny a hanganyag minőségére: az átlagos valóban nem szól kiemelkedően (háttérnek teljesen jó), de néhány zeneszámnál meg csak pislogok, hogy jé, ez is, meg ez is benne van... A Spotify-on előadónként eltér, már kezdem tudni, hogy kinél számíthatok jó hangzásra.
Az én példányom egyébként nem túl erős basszusban, vagy csak a forrás nem tudja meghajtani, nem tudom, de más is ezt írta, hogy jó a basszusa.
Összességében egyértelműen vállalható kategória az áráért.
-
Bubee82
őstag
Epp most vettem ket darabot (nem ezt a tipust, valoszinuleg jobbat ennel), egyet nekem, egyet a felesegemnek.
Egy Beats fulest valtottak le, ami gyakorlatilag szethullot 3-4 ev utan. A pantja szetjott (es ami durvabb), a parnarol a feher "bor" boritas apro morzsakba tavozott. Ahol lehetett, ahol illesztes volt, tokeletes szetesett. Pedig nem volt "bantalmazva", csak rendeltetesnek megfeleloen hasznalva. Az arabol pedig 3-4 ilyen fules kijott volna. Ketlem, hogy 1 ev alatt ezek szethullananak. Meglepoen jol ossze vannak rakva.
Ennyit a minosegrol es az arrol. Nekunk eddig teljesen bejott, bar nem DJ-zesre hasznaljuk.
-
siposz
aktív tag
Igazából ezzekkel kapcsolatban mindig az a kérdés, hogy kibírnak-e 2 évet úgy, hogy még mindig működik a füles és a mikrofon is.
-
jerry311
nagyúr
Inkább úgy tenném fel a kérdést: Lehet jó egy olcsó fejhallgató?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a kedvező árú, levehető mikrofonos Oneodio A71 headesetet.
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Adam Audio D3V fekete 1 hónapos!
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- Sennheiser HD800S (Garanciális) VÉGSŐ ÁR
- Sony WF-G700NB - INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest