Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Hát. Nekem nem jön be. Alap. Maradok a Samsung WB550-nél. Képminőségben jobb, mint ez (bár az sem tökéletes), videóban messze profibb, és 24mm-es nagylátószögű... Nyami. Bár nem is ez az árkategória.
A teszt az viszont jó, tetszik! Alapos és részletes!
-
AS
félisten
Más gyártóknál a videó felvétel egy vicc.
Annyira ez nem jön be.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Flashback
addikt
A Fototrendes tesztek nagyon frankók, de vegyél már légyszíves egy másik billentyűzetet MLaca!! Vagy csak próbáld meg letakarítani. Makróra nagyon jó teszt de egy kicsit "undorító" szvsz
Ja és makrónál egy újságpapír oldalt is fotózhatnál! Az klasz lenne.profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Laci_a_Paci
tag
Köszi, jó h olvastam a tesztet, a barátnőm pont ezt szúrta ki magának... de így legalább van fogalmunk róla h mit is akar(t).
-
Fryskitt
addikt
Az Oly belépő gépei (FE széria) sosem volt túl meggyőző. Ebben a szegmensben a Canon A széria, esetleg PAnasonic.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
forgonati
őstag
Kb. ilyesmire számitottam. A belépő Olympus gépeknek sosem volt jó képminőségük, az FE széria elég gyenge. Volt már a kezemben asszem 3 féle is, például az FE-170 képei egyszerűen pocsékak, a video módja kritikán aluli, de az FE-280 se volt jobb. Én mindenkit óvnék tőle. Ráadásul foggal körömmel ragaszkodnak az ósdi XD kártyához (bár újabban már legalább adnak a gépeikhez adaptert) a Fujifilm már rég elhagyta ezt a tipust. Ha mindenkép Olympus akkor legalább az Mju széria, de inkább valami más gyártó...
Keelah Se'lai!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Zhiyun SMOOTH Q3 Mobil Gimbal -Okostelefon Stabilizátor
- Canon Speedlite 580EX II vaku és távvezérlő szett eladó
- Canon A-1 Kit, Kifigástalan Állapotban, Minden Tartozékával!
- Viltrox 24mm F1.8 és egyéb Sony kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest