Hirdetés
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Laptop 200 ezer árkategóriában
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Az 50% cpu "gyorsulás" magonként vagy 4 cpu együttes müködése esetén jön elő?
Mert ez ugye nem mindegy.
-
Az egyik legfontosabb információ pedig a maximum 1560x720 pixeles kijelző-támogatás. Meg USB 2.0 maximu,. Meg eMMC 4.5...
Ez a belépő szintre készül, nem feljebb, még a 4xx szériás Snapik is csak A53-on járnak, pedig azok már 14nm-en gyártódnak...
Sőt, szerintem a Qualcomm lehet nem is bír A55-ös licenszel, mert az A53 feletti chipjeik mind Kyro magokat kapnak...
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Armagedown #2 üzenetére
Okosórákba, esetleg nagyon olcsó Android Go mobilokba.
-
Straw
senior tag
No offense, de én még nem nagyon olvastam olyat hogy kisebb csíkszélességű termék esetén olcsóbb gyártásról beszélnének de lehet csak átsiklottam, bármilyen marketing bullshitet el tudok képzelni. Csak ott az szokott lenni, hogy azonos teljesítmény mellett néhány 10%-al kissebb fogyasztás, vagy azonos fogyasztás mellett x%-al nagyobb teljesítmény, stb.
De józan ésszel belegondolva, egy kisebb csíkszélességre való áttérés csak akkor lehet olcsóbb ha a nagyobbat, a kisebbhez képest már nem éri meg üzemeltetni, és azért a mai világban biztosan találnak olyan területet amire jó lehet a nagyobb is. -
Solten
őstag
válasz
Armagedown #2 üzenetére
Android Go-ra tippelek. Ugy tunik sikeresen leapasztottak az elmult 5 ev raktaron maradt keszleteit...
-
Armagedown
őstag
Ezeket az Android G0 vagy a KaiOS rendszerű mobilokba szánják?
Esetleg a HTC középkategóriás mobiljaiba? (: -
DraXoN
addikt
Lényegében ez egy kvázi "kötelező" frissítés volt a Qualcomm palettáján, gondolom az A7 magokkal szerelt 2xx sorozat már nem volt túl népszerű és vettek helyette MTK vagy más gyártmányt.. bár nem tudom nem-e fért-e volna bele A53 helyett már A55 (lehet olcsóbb előbbit licenszelni?)...
A magok is előrelépés, de nyers erőben azért nem lesz komoly a chip, a köret többet ér jelen esetben, memória maximum 3GB lehet...
a Quick Charge képesség viszont 2.0-ról 1.0-ra lépett vissza (bár nem hiszem, hogy bármelyiket sok készülék használja az árkategóriájában ahol mozognak).mindenesetre, jó lépés, időszerű a 2011es 32bites A7 elhagyása, jó volt, szép volt, de sokáig tartott, éljen soká a 2013mas A53
... legalább 64bites (még ha csak annyi értelme is van ezen a szinten, hogy a google évek óta beszél a 32bites androidverzió elhagyásáról ... ha ez nem történt még meg, nem igazán figyeltem mostanság...)
mondjuk vicc, hogy ezen belépő kategóriás cpuk is borzalmasan erősek (lehetne hatékonyabban kihasználni), nagyon pazarlóan bánunk az erőforrásaikkal (valami reform kéne a magasabb szintű nyelveknek, hogy hatékonyabbak legyenek, vagy az oprendszer jobban ossza be az erőforrásait vagy feladat priorizációt agresszívebben "kivitelezni")...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Qualcomm belépőszintű rendszerchippel frissít, amely a 28 nm-es node-on maradt pénztárcák kímékése érdekében.
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Painkiller - Fókuszban a fegyverek
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Autós topik
- Külpolitika
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest