Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivarg
tag
A legtöbb telefonos játék nem pixel számra hanem képernyő méretre optimalizál vagyis lehet, hogy a fullhd-s 5" telefonodon 840x480-as felbontásban fut a játék teljesen élvezhető minőségben, ugyanazzal a hardverrel egy 10" tableten meg szenvedni fogsz mert ott HD-t vagy valóban fullHD-t kelene produkálnia láttam ilyet különösen MTK, és régebbi snapdragon-os 400-as talán? rendszerenél is.
Becsapós ez a kis méret, mert sosem tudod, hogy a kontúrokon belül 1-esével vagy épp 4-8 vagy 16-osával hajtják a pixeleket.
Nekem ez ott lett gyanús amikor egyik telefonomon volt HDMI és kitettem a TV-re s kurva szar lett a képminőség max beállítás mellett is, aztán újra indítottam a telefon akkor meg olyan kurva lassú lett az egész, hogy valamivel szebb kép mellett kurvára szaggatott.
a TV okosítóm is elég érdekes, mert ha sima kompozit jelet viszek ki belőle akkor sokkal gyorsabb a masina mint HDMI-n keresztül.
Ez egyébként nem egy rossz dolog, mert ha a felhasználói élménynek nem megy a rovására akkor rengeteg akku időt lehet megspórolni vele és marad erőforrás a bannereknek is.
Az viszont könnyen belátható, hogy 22"-on full HD-ban eljön az igazság pillanata
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Exynos 7870-es SoC már kellően olcsón gyártható, hogy ne csak a csúcskategóriában legyen használható a legújabb node.
- Politika
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- i3-7100 / G4400 CPU, Több db + Garancia + Számla!!!
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest