Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivarg
tag
A legtöbb telefonos játék nem pixel számra hanem képernyő méretre optimalizál vagyis lehet, hogy a fullhd-s 5" telefonodon 840x480-as felbontásban fut a játék teljesen élvezhető minőségben, ugyanazzal a hardverrel egy 10" tableten meg szenvedni fogsz mert ott HD-t vagy valóban fullHD-t kelene produkálnia láttam ilyet különösen MTK, és régebbi snapdragon-os 400-as talán? rendszerenél is.
Becsapós ez a kis méret, mert sosem tudod, hogy a kontúrokon belül 1-esével vagy épp 4-8 vagy 16-osával hajtják a pixeleket.
Nekem ez ott lett gyanús amikor egyik telefonomon volt HDMI és kitettem a TV-re s kurva szar lett a képminőség max beállítás mellett is, aztán újra indítottam a telefon akkor meg olyan kurva lassú lett az egész, hogy valamivel szebb kép mellett kurvára szaggatott.
a TV okosítóm is elég érdekes, mert ha sima kompozit jelet viszek ki belőle akkor sokkal gyorsabb a masina mint HDMI-n keresztül.
Ez egyébként nem egy rossz dolog, mert ha a felhasználói élménynek nem megy a rovására akkor rengeteg akku időt lehet megspórolni vele és marad erőforrás a bannereknek is
.
Az viszont könnyen belátható, hogy 22"-on full HD-ban eljön az igazság pillanata
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I7-3770
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.