- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS BTF koncepció: látszólag vezetékek nélküli PC
- OLED TV topic
- Az év végén kivégzi a GeForce Experience-et az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
Hirdetés
-
SlavicPunk: Oldtimer - Jövő hónapban érkeznek a konzolos kiadások
gp Kicsivel több mint egy évvel a PC-s verzió után PlayStationön és Xbox-on is játszhatunk a programmal.
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Főleg almás platformhoz való dokkoló-tárhelybővítő az Orico fémjelzésével
ph A láncba köthető, 13 az 1-ben megoldás több, mint 50 TB-nyi adattárat tud elszállásolni, és egyebek mellett multimonitoros munkát is lehetővé tesz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Várom az új alap iPadet . Tetszene az új “szögletes” dizájn , bízom benne , hogy végre meglepik 4GB/5G lehetőséget , mert a jelenlegi iPad esetén is elvártam volna már .
-Az új ár”korrekcióra” is kiváncsi leszek .
IpadOs pedig nem rakom fel elsőre , mert gyanítom itt sem lesz olyan “ gördülékeny “ mint az iPhoneok esetében 16 indulása , ezért is várom 16.1-et .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Damos
tag
válasz Luck Dragon #1 üzenetére
Én nagyon szerencsés vagyok, mert semmilyen anomáliát nem tapasztaltam az iOS 16-nál (iPhone 11). Éppen most frissítek 16.0.3-ra.
-
hegedus001
aktív tag
Nagyon remélem, hogy nem száll el az árazás. 8-asról váltanék. Másnem akkor veszek egy kilenceset.
-
válasz hegedus001 #3 üzenetére
Biztos vagyok benne , hogy a régebbi forgalomba levő vagy gyártásban maradt iPadek árát is korrekciózzák mint az iphonok esetében (13 & SE22 & stb)
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
strogov
senior tag
Iphone-oknál az új i14 talajoknak volt igazából fejfájása. A régi gépeken nem nagyon jött elő napi használatban semmi. XR-em, sima pöc-röf.
16.0.3-nál kijött 4 pont amiból 3 csak i14, a 4. meg mail-nek valami nyűgje, de mivel apple mail kliensét se használom, így nem találkozhattam vele. -
Damos
tag
Hát te tudod, de szerintem 8-ról nem érdemes váltani 9-re. Én 7-ről váltottam 9-re.
-
NyMRooD
őstag
Az árazás lehet marad a tavalyi, de 1 usd már 440+ forint, szóval forintban drága lesz.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
strogov
senior tag
Miért akarsz váltani? Szerintem 8-ról semmi értelme 9-re váltani. Hacsak nem hoz valami csodát a 10 akkor arra se. Nekem 9 van, egy 4-est cseréltem. 9 év alatt azért összejött pár újdonság. De szerintem ipad-et nincs értelme gyakran cserélgetni. Ha air, vagy pro a váltás az más kategória.
-
hegedus001
aktív tag
válasz Luck Dragon #4 üzenetére
Ebbe én is biztos vagyok. Ezért akarok a bemutató napján venni egy 9. Generációsat. Ha érdemes váltani akkor vissza viszem, és vissza kapom a pénzt. Ha nem. Akkor megy a 8. Generációs. Már vevő is van rá.
-
válasz hegedus001 #9 üzenetére
iCloud tárhely vásárlása nem opció az új iPad helyet? Ha csak a tárhely nagysága a probléma ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Kevin8997
tag
Ha marad az usd arazasa akkor a belepo ipadet olyan 180-190 korulre varnam forintban.
-
hegedus001
aktív tag
válasz Luck Dragon #11 üzenetére
Nem, mivel az alap appok amiket házelnök rajta is megeszi a 32 GB ot. Pedig nulla játék van rajta és felhőzök. Szóval sajna nem elég a 32 GB.
-
kchris78
veterán
"Az iOS 16.1-es rendszer iPhone-ra október 11-én elérhető lett, először a fejlesztői béta (16.1 v5), majd az este folyamán a publikus béta is, vele egyidőben pedig az iPadOS 16 béta 12 is megjelent. "
Szerintem ez lehet kukacoskodás de ez így nem jó. A "16.1-es rendszer" általánosan 11-én nem lett elérhető.. Csak a béta.. Ha valami elérhető lett az a béta új verziója de maga a béta eddig is elérhető volt (ha már általánosan fogalmazunk), az előző verzió.. Kicsit fura a fogalmazás nekem.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Nekem nincs gondom iphone-on sem vele.
-
moordavid
aktív tag
Ha azt nézzük, hogy az iphone 14 premierje után mekkorát ugrottak a telefonok és kiegészítőik ára… ha van olyan ipad vagy kieg amire fáj a fogad lehet nem várnék addig.
"Like tears in rain."
-
Kevin8997
Hasonlóan gondolom én is .hegedus001
Akkor nyilván az lesz a megoldás , hogy a következő iPad vásárlásakor a tárhely jövő biztos legyen . Már csak az a kérdés , hogy 9 & 10.
joey04
Ennek örülök .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen