Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BIOS topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- SONY LCD és LED TV-k
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
számítógép egerét ki lehetne vele váltani alapvető funkciókra?
próbáltam már gyógyegeret, toll egeret, gyűrű egeret, kamera egeret, de egyik sem az igazi
a kezem meg teljesen ki van már purcanva a hagyományos egértől, pedig az a legjobb -
BatchMan
senior tag
A két órás üzemidőt nem értem. Két AA elemmel használok wireless billentyűzetet több, mint egy évig.
-
törölt tag
Az Ipazzport távjai biztosan remapolhatók. OkosTV -s megoldásokban nem vagyok járatos. Androidban és Androidos TV okosítókban viszonylag otthonosan mozgok. Azokon bármit, bármire rá tudsz programozni. Akár olyat is, amit az oprendszer nem tud. Nekem a billentyűzet egy gombkombinációja indítja a HDMI kimenet kikapcsoló shellparancsot.
-
törölt tag
Az X gomb szerintem egy Androidos eszköz irányításakor nyerne értelmet. Ilyen táv egyébként tényleg nagyon sok van és néha elképesztő funkciókat tudnak. Nekem egy totál egyszerű, Rikomagic MK702I -em van. Nem közvetlenül a TV -t irányítom vele, hanem egy Android miniPC -t. Azért ezt választottam, mert a felső részen levő gombok tanítható IR -hez vannak, így a droid mellett, a TV fontosabb funkcióit is tudom vezérelni. Médiavezérlésre használom, másra nem nagyon, mert engem idegesít ez a hadonászás. Olyat még nem találtam, ami minden elvárásomnak megfelelne. Tracball, IR, háttérvilágítás, külön médiavezérlő gombok, mikrofon, hangszóró, fejhallgató kimenet. Külön-külön persze ezek mind léteznek, csak egyben nem láttam még ilyet.
-
Remélem, ez is pont akkora retek, mint a Trust Thinity. Utóbbi is teljesen jól néz ki, de ennél a pontnál meg is állnak a pozitívumok. Érzéketlen a tapipad, ráadásul olyan fals jeleket generál az egész, hogy irányíthatatlan néhány mozdulat után a rendszer, értsd, össze-vissza csinál mindent, miközben a LED tanúsága szerint az eszköz rettentően forgalmaz, pedig hozzá sem érek. A gépen természetesen ennek hatására randomize dolgok történnek. Gondoltam, Wi-Fi-vel, vagy valamivel interferál, esetleg másik USB portra dugva jobban működik majd. Hát nem. Minden létező épeszű megoldást kipróbáltam már, több gépen is teszteltem, de ez egy hulladék. A legszebb, hogy nem mindig csinálja, így a gariztatása minimum kétesélyes. Csak azért nem küldtem vissza, mert úgy felkúrt már az első napon, hogy kissé meghajtottam a térdemen. Jó hír, hogy a dobálást és ezt is kibírta, pont ugyanolyan sz*r, mint előtte volt...
Trust-ot soha többé.
-
h-yle
addikt
Nekem Rii mini i25 van, ami tök jó, csak mostanában elkezdett szakadozni, akadozni a vétel, amit csak a vevő ki be huzogatás esetleg a távba töltődugás old meg. fogalmam sincs mi lehet a baja, de amikor működik akkor jó
-
RufuszX
senior tag
Egy kérdés merült fel bennem ezekkel a légegér-billentyűzetekkel kapcsolatban : ki lehet vele váltani teljesmmértékben a gyári távot, gondolok itt a speciális gombokra (smart gombok, beállítások stb) vagy csak a kettő távirányító együtt a megoldás. (sajnos ebben az esetben igen feleslegesnek érzem).
-
kovgab
tag
valami próba, vagy nemtommi, jó lett volna
csak, hogy lássam egyáltalán működik a dolog... -
Bakus
tag
Nekem Motorola NYX Hybrid távirányítom van bár egér funkciója kimerül a két gombbal, de PC-s XBMC-hez tökéletes főleg mivel egy teljes értékű angol billentyűzet van a hátulján...
-
Kronos3000
senior tag
Én nemrég vettem egy LG 32ln575s smart (okos) tv- és elégedett vagyok vele.A legnagyobb előnye amit ki is használok,hogy dlna-val összekötve bármelyik itthoni gépről, tudok nézni róla filmet,képet.Mindenhol azt olvastam hogy az ezekbe erősebb jobb panel,"alaplap" kerül mint a simákba ezért talán tartósabb,ez volt az első számú szempont.Mezei vezetéknélküli bill+egér párossal is használva van amit elsőre felismert.
Hasznos ez a kütyü,de drága szerintem. -
wolfman
veterán
Nekem a WDTV Live-omhoz lenne jó egy billentyűzet, mert anélkül a fele tudása lényegében használhatatlan
-
elistvan
őstag
Ha már témánál vagyunk, milyen hasonól tudású de olcsóbb eszközök vannak a piacon? Tervezek venni okos tv-t (bár nem tudom van-e értelme.) Aztán a vezeték nélküli egér+bill szett nekem nem szimpi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A billentyűzet és egér kiváltására hivatott Trust Wireless Keyboard & Air Mouse-t vizsgáltuk meg alaposabban.
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BIOS topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest