Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz M@trixfan #280 üzenetére

Amit írsz az FPS-ről az igaz pici pályán, vagy ha mindenki mindenki ellen van. De ha bekempelsz egy távcsövessel valahová fedezni a csapatot, mert ez a szerep jutott rád egy bazinagy pályán, akkor szükséged van magas felbontásra, mert távol vagy mindenkitől a pálya szélén valami magaslaton meg piszok hasznos a széles látótér is, mert bárhonnan érnek hozzád túl közel észre kell vedd hogy feléd tartanak, mert nincs aki fedezzen és mindig van egy-két magányos felderítő. Más az, hogy leveszed a csövet a szemedről egy pillanatra és körbe is néztél, majd vissza a csövet és az eredeti célon vagy, vagy kénytelen vagy fegyóval körülnézni és elveszíteni a célt, majd a csőben újra megkeresni ami annál tovább tart minél távolibb, de ha gyorsan mozog el is veszítetted és szvsz, marad a para, hogy hová lett. Szóval a "semmi hozzáadott értéke nincs" kijeletésed azért nem egészen igaz. Ha az első tiszta célt le is szeded nem sok esélyed lesz, csapatban kell tolni és azt és akkor kel leszedni amikor és akit kell, de ehhez tudni kell, hogy hol van.

• D.Va

őstag

válasz M@trixfan #145 üzenetére

Ezért nem vettem sem PS3-at sem BOX-ot...
    Volt nálam kölcsönbe, kipróbáltam több játékot PC-n és PS3-on (ugyan azt) és a PS 3 ocsmány volt és nem csak a kisebb 720p-s felbontás miatt, de a textúrák is ocsmányak voltak 3 méteres képnél... Míg PC-n ugyanazt kicsutkázva 1080p-n élsimítással... ég és föld a különbség... És nem egy csúcs játék egy szimpla Burnout paradise elég hozzá...
    Persze van PS-re is szép meg 1080p-s játék, de összességében nekem csalódás a képminősége...

De PS4 jöhet... :))

Új hozzászólás Aktív témák