Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Mutatós darab, de nekem annyira nem tetszik.
-
Nem rossz, bár a szín nekem nem tetszik. Igaz ezt a házat más színűre nem nagyon tudta volna festeni, mert gyárilag még Pink is van belőle
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Mr.Csizmás
titán
hm-hm, nekem jones965 munkái jobban bejönnek
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
raper
senior tag
A fekete sárga inkább darázsra emlékeztet, de itt a belső a lényeg.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Mr.Csizmás #3 üzenetére
Igazából ebben sincs sok meló. Szép, meg minden, de nagyobb munkája lehetett a komplett konfig összeszerelésével, mint magával a házzal.
Van rajta egy új szín, egy logoval és egy felirattal az elején, átfestette a ventik járókerekét, fúrt lyukat a cuccok rögzítésének, de itt vége is. Innentől kezdve ez nem több, mint egy gondosan összeválogatott és összerakott számítógép.
Nem mondom, hogy nem szép, azt se hogy kevés, mert ez is modding, és minőségben is ott van a szeren, de nem esek hasra tőle... "Egyhetes"...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Recon666
Közösségépítő
Szép.
-
kNG
senior tag
Pont ezt akartam mondani!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ViiiiktorOC
senior tag
Csinos nagyon!
Black And Yellow
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Apika
Közösségépítő
Egészen jól néz ki...
-
DaveJr
őstag
Kár hogy egy Viperes stílus jegyet se lehet felismerni rajta....a logot leszámítva....
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Jól néz ki....és zajos? relatíve?
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
kidpepi
tag
Nem rossz, de egy ilyen gépbe már több memória illene, mint 4GB.
-
Entryy
aktív tag
Engem inkább a hűtőkör tematikája akaszt meg egy kicsit.
Nem teljesen egyértelmű.
Vagy csak a kinézetért feláldozták a hatékonyságot?http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szép munka.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
LackoMester
addikt
Szép lenne ( tetszene ), ha nem ebbe a gyönyürű amcsiTAXI sárga színbe pompázna. Ezt leszámítva baba nagyon.
A belső kidolgozása szinte tökéletes.[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Tibor_560sec
aktív tag
Mutatós
Bár mivel minden hőtermelő kapott vizesblokkot felesleges a ventilátor ...
Ugyan közvetve segítenek ők is ... de felesleges ...Szerk:
Gondolok itt arra ami nem közvetlen a radiátorokon van[ Szerkesztve ]
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #19 üzenetére
Akkor az AC ventik kivételek.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
mariomahmoud
tag
Extrém a színösszeállítás.. hivalkodó de már már ízléstelen.
Üdv. Mario
-
Gyufaaa
veterán
Nem rossz.
-
banhammer
veterán
Kék színben lefosnám a bokám.
A sárga nem a kedvencem.
Nyáron nem muslincás a gép?\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Georg17
tag
Egészen pontosan mire gondolsz? Minden valamire való, normális hűtőkör így van megépítve. Azok a "vízhűtések", amikre te gondolsz...... Na azokat komoly ember nem nézi semmibe. Attól, hogy 20m csövet beépítesz, meg minden blokk után radiátort raksz, még nem lesz komolyabb a vízhűtésed. 1-2°C-ot is csupán csak azért fogsz nyerni, mert több víz lesz a gépedben, mint a villanybojlerben.
Ez egy kifejezetten szép munka. Igényes, jó alkatrészekkel megpakolva. A színe nyilván nem mindenkinek jön be, nekem speciel tetszik. Engem az sem zavar, hogy ez most modding kategóriába sorolható vagy a jól megépített konfigokéba. A lényeg, hogy nagyon jó lett. A tápnak a harisnyázása is jó lett. Mármint, hogy két színt választott és nem egyet. Nekem tetszik. De ha már hűtés, akkor lehet, hogy dupla vastag radiátorral jobban járt volna, mint a kétsoros ventikkel. Ezt persze mindenki maga döntheti el, hogy mit preferál. Nyilván így azért látványosabb, a színes ventik miatt.
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
Narancs fekával ugranék érte a boltba... nekem nagyon bejön. Nem szeretem a túl extreme design-okat PC házaknál. Ez el van csípve.
-
válasz freemanone #29 üzenetére
ERRE gondolsz?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kiskaktusz
addikt
Szép darab.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
powergoku
tag
válasz freemanone #32 üzenetére
Nekem nagyon bejön a szine is Szép munka.
Egy hazug eladót akartam negatívval értékelni és én is azt kaptam mint vevő.Ez jár 13 év reg és több száz pozitív értékelés után.Köszönöm.
-
zolee5016
őstag
Szerintem teljesen rendben van Mind a szinek, mind a belső kialakitás tetszik
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
{Zodiac}
senior tag
az nem egy cougar gx?
Öntörvényű Sünmalac
-
planbmokus
senior tag
Ebben annyi modding van, hogy egy hétvége alatt össze lehet dobni.
Össze sem hasonlítható egy igazi modder akár több száz órás munkájával.
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Puma K
nagyúr
"NZXT Phantom sárga-fekete számítógép alapos Viper Venom beütéssel"
Az aláhúzott rész akkor lenne igazán elmondható a házról, ha mondjuk egy vipera feje lenne a gépház, de ezzel a itt-ott egy matrica az szerintem nem nagy kunszt...
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Georg17
tag
válasz planbmokus #37 üzenetére
Azért én nem tennék rá nagy összeget, hogy ezt egy hétvége alatt össze lehet hozni. És ha tudsz, linkelhetnél egy több száz órás modd-ot. Kíváncsi lennék rá, milyen lehet az?
-
Simon02
tag
tetszik
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02
-
Srodney
senior tag
óóó gyönyörű,pár tippet már át is vettem a saját moddinghoz...
-
Entryy
aktív tag
Mert én mire is gondolok???
Am a minden blokk után radi megjegyzésed pont rosszkor irtad,mert itt majdnem ez a szitu.
Nem,,, a blokkok sorrendjére gondolok.
Ugyanis ha jól látom, akkor Tartály-1 (tekintsük kiinduló alapnak), pumpa-2 (eddig hibátlan),
Radiátor-3, VGA-4, Radiátor-5, CPU-6, RAM-7 és tartály.Ez a sorrend nekem nem teljesen egyértelmű.
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
sing1ep1ayer
őstag
Eszméletlen jól néz ki, de az a gyerekes kígyó meg a Venom felirat nem kéne rá.
-
staccato
tag
jó ház ez,de nekem ebbe a sárga színben nem jön be
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Óra topik
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- Honda topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest