- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Mini PC
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
"a nemzetbiztonságot veszélyeztető" részt kijavítanám erre: "a politikusok szabadságát veszélyeztető"
-
-
Nem ertem hogy miert nem lehet ugy megcsinalni - az elmult esemenyek miatt - egy rendszert hogy kicsit biztonsagosabb legyen...
-
Loptop
csendes tag
Küldök át nekik én pár giga szvepp fájlt hogy legyen mire hokizniuk...
-
jerry311
nagyúr
Vadász, vadász, te szopni jársz ide.
-
Dany007
veterán
Csak nekem tűnik úgy, hogy ezek már hónapok óta gyakorlatilag azt csinálnak amit akarnak?
És így hónapok után is előjön 1-1 nevetséges biztonsági rés, amit kihasználva ezek betudnak jutni kényes rendszerekbe...Csak mert számomra az lenne az alap, ha tudomást szerzek ilyesmiről és "kényes" rendszert irányítok, akkor minimum, hogy ezen hírek hallatára 6x leellenőrzöm az enyémet és próbálom a lehető legnagyobb biztonságot elérni...
-
anulu
félisten
nem mellesleg: részemről tudnám üdvözölni, ha a dolgok hátterében folyó disznóságok szennyesei ki lennének teregetve. ehhez hozzásegít 1-2 ilyen akció, bár sokan a "nagyok" közül biztos nem örülnek neki.
-
Geller72
veterán
Néhány embernek kezd büdös lenni, hogy elkezdték kapargatni a szart...
-
luw2win
őstag
En mar a Rupert Murdock ugy utan mar nem lepodok meg semmin se
-
válasz
Dyingsoul #29 üzenetére
Azért nem lehet megfogni őket, mert nincs semmiféle központi "vezérlés", amivel le lehetne fejezni őket. Nem minden akcióban vesz részt mindenki és senkinek nem kötelessége részt venni a különböző támadásokban. Úgy képzeld el őket, mint egy torrent kapcsolatot: csak egy bizonyos cél érdekében működnek együtt, utána már nem. Még ketten sem ismerik egymást a csoportból, nemhogy többen, így nem lehet belőlük a rendőrségen kiverni vallomást a többiek ellen. Semmilyen személyes adatot nem osztanak meg egymással és a világgal, ezért nem hiszek az olyan híreknek, amikor az FBI letartóztat 16 személyt, akik anonok. Ezenkívül VPN-t és TOR-t használnak kommunikációra, így nem nagyon lehet még IP-vel sem megfogni őket.
-
=Mentor=
őstag
Mocskos terroristák! Börtönbe velük, még mielőtt nagyobb kárt okoznak!
-
liksoft
nagyúr
Index felébredt. [link] Honnan tudhatták meg?
-
Nem tudod megvédeni, pont ez a lényeg, azt kéne megérteni. Az interneten kétféle számítógép/alkalmazás/rendszer van: amit már feltörtek, meg amit még fel fognak. Nincs hibátlan szoftver, ennélfogva nincs tökéletes védelem; vagy nem fedezték még fel a szoftverben a hibát és azért van még biztonságban, vagy nagyon is felfedezték, de eszükben nincs publikálni, mert aktívan kihasználják.
-
TESCO-Zsömle
titán
Érdekes ez.
Szinte biztosra vehető, hogy sok cég privát úton is meg lett keresve ezekkel a gondokkal, é az persze tudott ,hogy különböző fórumokon, rendezvényeken rendszeresen szólalnak fel ilyen témában a hekkerek.
Ezek szerint semmi hatása. Most a médiát próbálják bevonni, márpedig ahhoz az kell, hogy hír értéke legyen a tettüknek, különben szarnak az egészre. 1-2 szakoldal lehozza és kész.
Kíváncsi leszek, hova tovább, ha ez sem működik...
-
zsoltti
senior tag
Exxon mobil egy, maffiózó cég, félthetik a titkokat!
-
xKacsax
aktív tag
Kezdenek a dolgok egyre jobban eldurvulni. Várom a fejleményeket a továbbiakról.
-
csongi
veterán
Nem gyenge. Érdekes hogy amit csinálnak az bűncselekmény, de adatokat titkosítani már nem
. Mindig a szart kell lefedni mert büdös..... ez nem bűncselekmény.
-
olbaidhun
őstag
+1 kezd gázossá vállni az ano üldözés!
-
-
KEndre
HÁZIGAZDA
és a legújabb:
-
devast
addikt
Abba gondolj bele, hogy ezekről csak azért lehet olvasni, mert az elkövető gyakorlatilag publikusan veri a mellét. Eddig és ezután is a függönyök mögött vajon mi mehet... Belegondolni is rossz. Biztos lehetsz benne, hogy több csoportnak (állami vagy magán lényegtelen) van szabad hátsó kapus bejárása rengeteg kritikus rendszerbe.
-
HXY
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #11 üzenetére
Nem biztos.
A globális felmelegedés, és a növekvő populáció miatt szerintem másmilyen lesz az a háború...
-
Tikakukac
titán
Én azért bekukkantanék abba a pár tonna aktába amit titkosítottak az elmúlt pár évben az országban, lehet leszakadna az állkapocs. Nekem ennyit megérne
-
hunbi
tag
Hát elég ciki amikor a kedves biztos úrról lelopják a gatyát, és most ott áll meztelen f...szal...
-
TESCO-Zsömle
titán
Kitört a negyedik világháború.
Az első kettőt fegyverekkel vívták, a harmadikat gazdasággal (Hidegháború) a negyediket meg a Cyber-térben vívják.
Sokféle kimenetele lehet, de mivel háború, mind elég csúnya, ha nem keverünk jókora adag optimizmust a találgatásokba...
-
-
lgb
tag
Ebben igazad van, azonban nyilvan azt is teheti, hogy szepen "kivalasztja", hogy kit tesz meg a fo "cyber-bunbaknak" ... Nem feltetlen fog "igazsagosan" eljarni. Plusz, amit irtam nem is feltetlen az anon kapcsan irtam, sot az USA-t is kihagyhatod belole, hisz egyre tobb helyrol hallani hasonlokat, hogy "komoly" helyekre tornek be, mintha az utobbi idoben verszemet kaptak volna az ilyen csoportok (vagy csak en nem figyeltem regebben az ilyen hirekre? esetleg csak nem hangoztattak anno ennyire ezeket a dolgokat?). Szoval, en mint altalanos jelensegre gondoltam.
-
vtechun
veterán
Nem kispalyasok, az tuti
-
lgb
tag
Azert felelmetes ez egy kicsit. Ugyanis, nem tartom kizartnak, hogy emiatt akar (valodi - nem cyber) haboru is megindulhat elobb-utobb. Mostansag pedig egyre tobb hasonlo hirt hallani, koztuk olyanokat is ugye, amikor az USA kijelenti, hogy a hasonlo tamadasokat is tekintheti "valodi" haborus haduzenetkent.
-
hemaka
nagyúr
Ez azért elég csúnya.
-
Alchemist
addikt
Úgy látszik, versenytársat kapott a Wikileaks...
-
"frickaként épp" <- typo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- 3D nyomtatás
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- 27% számla! HP Z4 G4 workstation! I9-7900X / RTX A4500 20GB / 64GB DDR4 / 512SSD SSD!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- 27% számla! Dell Precision 3591 üzleti Laptop! Ultra 7 155H / RTX 1000 ADA / 16GB DDR5
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest