Hirdetés
- Jól fut a legtöbb VGA-n, de eléggé memóriaigényes az új Indiana Jones
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vaku topic
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
addikt
Nem tudom eldönteni, hogy ez egy vicc, vagy egy vicc?
D4: hunPH, nonsense#2596
-
1tom
aktív tag
Egyszer biztos meglehet majd nézni.
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
wolfman
veterán
Sandler neve nagyobb bajt jelent egy filmnek mint PacMané!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
törölt tag
Elég meredek...
-
Puma K
nagyúr
-
Gamereknek kötelez[ darab főleg 3D-ben. Az a faltörő játék benne sirály.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Adam Sandler? Aki egy személyben Owen Wilson, Ben Stiller és Rob Schneider?
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
alevan
őstag
Adam Sandler........ ez felejtős....
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
aktív tag
,,A trailer megérkezett, de ennek alapján sem lehet megmondani, hogy irtózatosan idegesítő baromság, vagy szórakoztató limonádé lesz-e a Pixels."
Dehogynem! Ez biztosan egy idegesítő marhaság lesz és ezen a trailer sem javít csak ront! A legutolsó utáni film ami a listámra került a 2015 filmekből!Visca el Barcelona!
-
waithEard
őstag
Az emberi faj megérett a kihalásra.
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
aktív tag
-
rii
nagyúr
kb valami ilyesmi.
bár a nyew york és szerelem vagy mi a sz.r akkora lelki fájdalommal járt, hogy semmi nem bírta elnyomni .... bármilyen falon képes volt átjönni az az irgalmatlan f.sság, amit a "film" az ember agyába vetített .... remélem ezt a "film"-et soha nem kell megnéznem
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
ViZion
félisten
Kicsit korán raktad ki az április 1.-i hírt...
Lehet, h vicces lesz, de nekem az jön le, hogy a teljesen ötlettelen semmibe merül el a a filmipar.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
rt06
veterán
illett volna megemliteni a bejegyzesben az ihletet ado rovidfilmet is
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
TeeBee73
veterán
Jézus! Az Uwe Boll-féle Far Cry után, azt hittem, nem lehet rosszabb. Erre, de.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Sirandrish
legenda
"Minden Idők Egyik Legnagyobb Színésze, a csodálatosan sokoldalú Adam Sandler"
Hát ezen sírtam
Amúgy Kevin James-t is láttam szóval királyság
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Egy szöszi a filmből.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
ViZion
félisten
válasz Sirandrish #29 üzenetére
Igen, erre csak annyit, h a jó színész A.S.-hez képest Arnold egy drámai karakterszínész.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
gghrtz
őstag
Sandler + irtó nagy faszság = Azt hiszem ezt is kihagyom.
Az élet túl rövid, hogy szar filmekre pazaroljuk. -
ViZion
félisten
-
-
ViZion
félisten
válasz pusszycat #35 üzenetére
Ma ki van kapcsolva a humorérzék emberek?
Cikkíró írta, h
"Minden Idők Egyik Legnagyobb Színésze, a csodálatosan sokoldalú Adam Sandler"
Amennyiben ez igaz (muhahahhaa...), akkor swarczi egy drámai karakterszínész kategória...Így értendő.
-
-
mizu
aktív tag
Nee!
▫️ PH! FAN ▫️
-
-
törölt tag
A pong-ot mikor filmesítik meg? Ennél a kutyámnak is fantáziadúsabb ötletei lennének. Remake, és ötlettelen baromságok + bejáratot címeknek a 20. része. Ez lesz a jövő? Miért nem készítenek egy Mass Effect filmet inkább? Mondhattam volna halo filmet is de az már van, [link] és nem az űber gagyi fantáziátlan minden csillagászati, és fizikai alapismereteket meghazudtoló Halo: Nightfall-ra gondolok, ahol 900 fokon még a víz se párolog el szerintük, és a magnum kézifegyver ami Master Chief hatalmas mancsaiban is óriásinak tűnt, itt akkora mint egy vizipisztoly egy 6 éves kezében. Nem is beszélve az ócska sáska szerü százlábakról, és a tét nélküli történetről..stb... bocs, de most néztem, kicsit csalódott vagyok. Ennél én is jobbat írok, pedig egy senki vagyok: [link] Adam Sandler, meg kb az óvodás korúaknak ír történeteket, vagy csak kapuzárási pánikja van, és ezért erölteti magát a vászonra
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz #58450688 #40 üzenetére
De ME-nél gondolom licenc díj lenne, oda írót kell felbérelni, oda komoly effect gárda kell... TE NÓÓÓRMÁÁLIS VAAGY? Ez pénz.
Sandler bácsi meg fél üveg sör elfogyasztása alatt megírta ezt 3 befejezéssel, effekteket leskiccelve, etc. Meg ugye a Thor 846 és a Wash-embör 94. része nem kíván ekkora befektetést. Amúgyis a sokféle új történet, meg új univerzumok csak összezavarnák az embereket. Elég ez a marvelikszemberes, meg a mikiegérsztárváros.
[ Szerkesztve ]
-
bdlackoo
tag
igazan rakhattak volna bele zergeket monnyuk es megehettek volna adam sandlert monnyuk
dinosaurs are jesus ponies
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ha nem lesz benne burp-fart-sneeze akkor nem érdekel...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Dr. Romano
veterán
Ez meg mi a fsz?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
saelin
veterán
Pff.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
atike
nagyúr
....kövezzetek meg, de engem érdekel. Oké, lehet belőle rém gagyi is (sőt van esélye ), de akár simán lehet egy h*lyére röhögős vígjáték is. Várom.
-
sing1ep1ayer
őstag
Szerintem poénosnak ígérkezik, igazi családi film. Persze túlzottan magasröptű alkotásra nem számítok, de biztosan szórakoztató, könnyed kikapcsolódás lesz, ami akár többször is nézhető. A trailer alapján el tudom képzelni, hogy a gyereknapok kötelező mozija váljon belőle, hasonlóan a Home Alone és a Hull a pelyhes című művekhez, amelyek a Karácsony elmaradhatatlan filmjei (bár többségünk valószínűleg egy évtizede unja mindkettőt).
-
ViZion
félisten
válasz sing1ep1ayer #48 üzenetére
Poénos? Családi?
Te átugrottad azt a részt, hogy az "edemszendler"?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
tatabike
őstag
"amelyben a videójátékokból megismert karakterek próbálják leigázni a filmet"
a Földet...
Mennyi bajotok van "edemszendlerrel"...
Szerintem nem annyira izgatja, hogy fikázzátok, és gondolom nem koldusként fog tengődni nyugdíjas korában, mint hazánk "nagyjai".[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest