Hirdetés
- Riasztó topik
- Petabájtos SSD-ről ábrándozik a SanDisk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Az öt év garancia a legszimpatikusabb része, a többi inkább átlagos.
-
Zsohi
őstag
válasz
flashpointer #10 üzenetére
A Newegg például: [link]
-
Raymond
titán
Nem olyan egyertelmu, per pillanat tul vannak arazva ahhoz kepest amivel meg tudod gyozni magad hogy "jobbak" a tobbihez kepest. 1TB meretben az Intel 660p es a Crucial P1 (ugyanaz a termek) a legolcsobb NVMe, az Intel szokott olcsobb lenni de most a Crucial az (10EUR-al olcsobb). Ekozott es a Samsung 970 EVO (170EUR) vagy EVO+ (190EUR) nagy ugras van, vannak nagyon jo termekek ott is a 125-135EUR kategoriaban:
Corsair MP510
Adata XPG 8200 Pro
PNY XLR8 CS3030
Patriot Viper VPN100Szerintem ezekre van ertelme rafizetni azt a pl. +16EUR-t ami az Intel 660p kozott es a Corsair MP510 kozott van.
-
"Különben úgy vagyok vele, QLC-t soha. Már az is egy sokk volt, hogy ne MLC legyen, hanem TLC."
Nekem a cikkben említett 100TBW sem hangzik elfogadhatatlanul, nemhogy a 300.
napi 50GB írással 5év alatt jutsz el a szélére, ami után még használható, sőt, mint ritkán elővett, archive adathordozó még nagyon-nagyon sokáig jó lesz.
Namost ugyanez 300-zal 15év, vagy napi 150GB írás. Te szoktál egy napon belül 150GB-t írni? Én néha igen, de az inkább havi 1x, mint napi 1x. -
icp1970
senior tag
Jó vas nak ígérkezik
-
ceia
őstag
Az biztos, hogy a Samsunggal nagyon nem nyúlsz mellé, nekem is az van
De kiváncsivá tettél, rákerestem! Attól is függ, milyen típusú, és mire lenne használva. Ezek a menők 2019-ben:
Intel Optane 905P – best U.2 SSD
Samsung 970 Pro – best NVMe SSD
Toshiba OCZ RD400 – best PCIe SSD
Adata XPG SX8200 SSD – best M.2 SSD
Samsung 860 Pro – best SATA 3 SSD
Intel 750 Series – best U.2 SSD
Samsung 860 Evo – best budget SSD
HP S700 Pro – best endurance SSD
Intel 760p Series SSD – best SSD boot drive
Samsung X5 Portable SSD – best External SSD
De itt a teljes cikk, amit találtam [link]Különben úgy vagyok vele, QLC-t soha. Már az is egy sokk volt, hogy ne MLC legyen, hanem TLC.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ssdben még mindig a samsung a legjobb?
-
ledgeri
nagyúr
Nekem mindig furi ez az fajta telítődés QLC-k esetén... Mindig ez dob vissza.
-
opr
nagyúr
Az 1TB-os ara egesz szimpatikus.
Bar az is igaz, hogy most pont akkora ugras elott allunk ilyen teren, hogy En sztem ki fogom varni, amig a pcie 4-es meghajto az atlagos/olcso, aztan addigra meg mar ugyis lesz ertelme a gep maradekat is cserelni, addig meg jo nekem a sima sata-s samu 850.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kaliforniai óriás friss termése a 660p-t váltja a költséghatékony szegmensben.