Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nippon
őstag
Ki kell, hogy ábrándítsalak! Az egyik barátomnak, a legnagyobb Thermalright procihűtője és Thermaright northbridgehűtője van és tuningnál nem tudja megfogni már a rendszert.
Vagyis megtudná üvöltő ventikkel...
Az új X38-as lapok északi hídja rettenetesen melegszik, a Quad procik is. Léghűtéssel esélytelenek. -
JoeYi
őstag
Ahoz kellene egy BTX-es ház. Olyanom még egy darabig nem lesz. Már a táp árát is kicsit sokalltam, de megérte, szóval utólag nem bánom. Ha esetleg tönkremegy, na azt bánni fogom, de nagyon bízok benne, hogy nem fog. kopkop.
Egyébként kipróbáltam, hogy a proci és a táp közötti részt elfedtem egy papírlappal, de hatása nem volt, a proci és a táp is ugyanolyan meleg maradt.
Azt is kipróbáltam, hogy a táp hátuljára raktam a ventillátort, de úgy "csak" 12 fokot hűtött (kifele szívta a meleget). Szóval maradt ez.
-
Mazsika12
csendes tag
Elvileg lehet hogy jó felülre helyezni , ugyanakkor nekem az 500W -os Antec Phantom passziv táphoz adott leírásban semmi ilyet nem irnak, pedig ilyen részletes manuált még életemben nem láttam. (Oldalakon át vannak külöbözü fesz. és egyéb diagrammok. stb).
A félősekenek van a 3 állású venti kapcsoló. Most külön megnézetem mit írnak erre:
1 "high perfomance" 40 fok, 2 "Quiet computing" 47,5 fok 3 "Virtually silent" 55 fok
Az egyest ajánják a gamerekenek. Gyárilag a 3-ra van állítva, én úgy hagytam. Talán nyáron egyszer bekapcsolt amikor több órán keresztült rendereltem vele. Szóval ha jól van megépítve/méretezve a cucc szerintem akárhova tehető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Óra topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő