- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
válasz
Coyote2000 #6895 üzenetére
1 ev iPhone 3GS, es jelenleg van iPhone 4 es is. Ezek utan hasznalom az N8-at.
Osszefoglalva es ez erosen szubjektiv, mivel nem mindenki egyforma:
A felhasznaloi elmeny nagyobb az iPhone-on. Gordulekenyebb, az szoftverek baratsagosak es nagyon jol egyuttmukodnek az op. rendszerrel. Rengeteg olyan programot hianyolok, ami volt az iPhone-on, itt sajna nincs meg. pl: Currency widget, Runkeeper a sporthoz, Shopshop-egy sima bevasarlolista ami sajna jobb mint a Symbianon levo stb stb tudnam folytatni, sok dologban szamomra jobb az iPhone mint az N8.De:
Ellenben mivel meguntam, igy most N8 -at hasznalok,probalom kihozni belole a maximumot, sajna nem sikerul ugy, ahogy az az iOS alatt.
Ennek ellenere jol elvagyok vele, bar nem a legjobb az Euro 3-as FW amit a hetvegen feltettem (mivel elotte sohasem torolte a widgetjeimet, ma reggel megtette magatol..)
Es:
Szeretem, hogy inkabb telefon mint az iPhone, de ez is megszokas kerdese. Szeretem a hardvert, nagyon szep, szerintem szebb mint az i4-es, Szeretem, hogy tovabb birja az akksi, ugyanolyan hasznalat mellett. Szeretem, hogy jobb a kameraja, mint az i4-ese, igy nem kell kompakt fenykepezot is cipelnem, szeretem, hogy ott az offline OVImaps a letoltott terkepekkel, Szeretem, hogy ott az SD kartya. stb stb
Amit irtam az a sajat szubjektiv velemenyem, es nem all szandekomba vitat generalni, hogy melyik jobb telo. Mindketto nagyon jo. Csak maskepp. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Fedezd fel a Sharkoon 650W 80+ Gold erejét - elérhető most!0% THM-re is!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest