Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus Pad 3
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
4. Én egy kincstári Nokia C5-ről váltottam Lumia 520-ra, viszont inkább a C5 kábelét tartottam meg, és az L520-ét adtam oda. Mondjuk már azt sem tudom hol van, egyrészt mert nem szoktam bedugni a gépbe, másrészt mert a Kindle kábelét használom mindenhez, amihez Micro-USB kell.
7. Az Angry Birds iOS-en is fizetős
Csak mondom. Egyébként volt ilyen ingyenes akció, nekem megvan az összes AB, a Dark Lands, a Cut the Rope-ok, az Insider Pro, amik egyébként fizetősek. Meg most az év elején az összes Where's my ...? is ingyen volt, letöltöttem azt is. Egyébként igen, speciális igények felléphetnek, utána kell nézni, hogy mi az, amit van, és mi nincs, nem utólag pampogni.
8. Ha arányokat nézünk, akkor sokkal több játék indul el az L520-on, mint egy árban hasonló Androidon. Csak mondom. Én az Engadget app-ról, és az HBO Go-ról tudom, hogy nem indul el 512 MB RAM-mal.
9. Na ez adott körülmények között igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Csak mondom. Egyébként volt ilyen ingyenes akció, nekem megvan az összes AB, a Dark Lands, a Cut the Rope-ok, az Insider Pro, amik egyébként fizetősek. Meg most az év elején az összes Where's my ...? is ingyen volt, letöltöttem azt is. Egyébként igen, speciális igények felléphetnek, utána kell nézni, hogy mi az, amit van, és mi nincs, nem utólag pampogni.