Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • #38075904

  törölt tag

  válasz Bass #34 üzenetére

  Nekem csak ismerősi körömben volt, volt valami nokia 830? amoled, ugy beégett mint a rongy, és kb semmiféle szoftver nem volt rá, akkor növéremnek is volt vmi 50 ezres nokiája, azt birtam hogy amikor fényképezni akart várni kellett a telefonra kb 20 mp-et mire bejött a kép. (mármint az a kép amit a kamera lát) Én spec egy nokiát sem ismerek amire aztmondanám jó lett volna, talán a 15 éves telefonjaik még talán, többi egy ótvar. Bár most rákaptak ök is az androidra pár év lemaradással ahogy látom.mamámnak mivel idős ilyen nagy gombos nokiát vettem, vmi nokia 225? különösebben nem volt használva, 2 évre kifingott a hangszóró rajta, vagyis nem a hangszóró hanem a hívás halk, nem lehet hallani semmit, firm/soft update /gyári reset /hangszóró csere sem oldotta meg.(már akkor is kerültem a nokiát, de mondom lehet van 1 telefonjuk ami tud alapfunkciókat pár évig?) Szóval számomra az egész termékpaletta egy kalap kaki. Biztosan vannak szerencsésebbek, de pl S5610 böl van 4 a családban eggyel sem volt gond.Mondjuk gps-nek valami xiaomi 4x s-t? vettem de az is kifagyott már vagy 2X (nincs telefonálásra használva, se játék):DD A samukon kívül mind vadonat ujonnan lett véve.Unokaöcsém sok éve részletre vett vmi nokiát, mert hogy jó a kamera benne,(talán azt amivel anno szivatták a népet mert nem is a telefon kamerájával készültek a képek, hanem vmi csúcs canonnal, volt egy motoros video, és tükrözödött benne a profi gép egy ablakon, ott bukott ki a dolog) könnye folyt kb h 1 program nincs a telefonra mig androidra volt akkor 1000 féle. Még lesem járt a törlesztő már adta is el :D Amugy biztosan nagyon fasza.Én vmi másik dimenzióból látom ezekszerint.
  De amugy sorolhatnám, anno amikor elkezdtem melózni 10en éve, nokia telefonról ment volna az ébresztő. Bnőmé is nokia volt :DD és volt hogy egyik tetves telefon sem ébresztett. Egyszerüen nemvolt hangja, ujra kellett inditani.

  [ Szerkesztve ]

 • #38075904

  törölt tag

  válasz Bass #44 üzenetére

  Mire gondolsz? Én csak a nokiáról irtam általában, lehet nem sikerült értelmezned.
  Ha grammar N. lennél, lehet vannak hibák, engem az nem izgat.Már nem sikerült offba tennem.

  [ Szerkesztve ]

 • #38075904

  törölt tag

  válasz Bass #44 üzenetére

  Illetve ha ezek a hibák teljesen normális hétköznapi dolgok, aminélkül nem nokia a nokia, akkor én kérek elnézést :D Szóval nem hiba hanem feature. Mindenesetre én spec messziröl kerülöm.

  // Ok, mint látjátok nem vagyok egy telefon szaki. Reméljük akkor jó irányba haladnak.(csak a wines telefonjaikig voltam minimálisan képben)

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés