- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Sanyabá #1033 üzenetére
pedig van ilyen a menüben.
én zenét foto már raktam át.
Amugy lassan 1 hónapja avgyok boldog tulaja egy ilyennek.fekete színű.nekem bejön.szerintme jó képeket csinál. a vaku jól teszi a dolgát.
A menü érthető egyszerű könnyen etstreszabható.
a zenelejátszó kicsit hagy kivánnivalót maga után de nem zenetelefon.
Néha kicsit halknak érzem meg furcsa, kissé nehéáznek tünik az sms írás így 2.5 sasmu meg se multtal..de megtanulható.
3 napot kibír ha a rezgőt leveszem róla.ez kb okés.
könnyne kicsuszika kézből szal vigyázni kell vele.kivi vok az miniusb takarója hány hónapot fog kibírni hogy ne szakadjon le a tartokája..elég nehézkes a hozzáférés.
-
Szia!
A legtöbb telefonban most már alapból van hívásszűrés, nem kell kikapcsolni a készüléket, hogy nyugodtan pihenyél. Minden este fel lehet rakni töltőre, a profik azt mondják, hogy a lítiumos aksik jobban szeretik a gyakori töltést, mint amikor majdnem lemeríted csutkára. Számomra mindig meglepő, hogy vannak emberek akik azon versenyeznek , hogy kinek hány napig bírja a készüléke egy szusszal. Szerintem az a lényeg, hogy aktív használat mellett ( zene hallgatás, mobilnet, több órás telefonálás mellett is kibírjon 1-2 napot, úgy is majd este felrakjuk a töltőre. A fiókomban nekem is el van a készülékem egy hétig töltés nélkül. Amúgy egy-két nap!
-
SpongyaBob
veterán
Gyárilag benne van akkor a bluetooth a gépedben ha minden igaz. Telepítsd fel a bluetooth drivert vagy a notebookodhoz kapott CD-ről, vagy a gyártó oldaláról töltsd le. Sajnos nem mindig elég ha a magát felinstallálja.
Szerk: Esetleg még a telódban kapcsold be a saját telefon láthatósága opciót, lehet ezért nem látja, mert kivan kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a Nokia legújabb tömegtelefonja, 6300 vonalon, fém házzal, új Series 40-nel. Telitalálat.
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest