Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • sheppards

  csendes tag

  Lumia 650-ről váltottam, mert már kezd IGAZÁN haldoklani a platform (telegram/tinder:) /icsekk is kivonul/linkedin/és még sorolhatnám )...

  Képernyő: annak ellenére, hogy 720p egyáltalán nem béna a képe. A betekintési szög is jó szerintem, nem érzem, hogy "nokia kék" lenne ha oldalról nézem, mondjuk miért is tenném :)

  Kamera: elfogadható, de mint a legtöbb telefon, ez is csak 4:3-ban tudja a 13 megapixelt, 16:9-es képeknél ha jól emlékszem 8 MP a max, ez elég érdekes mondjuk

  Külső/minőségérzet: Ez az egyik kiemelkedő tulajdonság: full alu ház, 5000 csavarral merevített acéllemez a kijelző alatt, stb. 160 gram, iszonyat masszív.. Nem ilyen chinese budget phone érzet, youtube-on érdemes nézni egy hajlítás tesztet róla.

  Teljesítmény: Egy másik ok, amiért ezt vettem: Stock android, nincs semmi odanemillő leszedhetetlen szarság, nincs kernel szinten belehekkel szarság, nem küld sms-t a bahamákra, stb. Nagyon jó.

  Ami még érdekes, hogy nekem abszolút SEMMI gondom nem volt a multitaskinggal/app váltással, több weboldal is nyitva van folyamatosan, nem tölti újra őket. Nem értem a tesztben a szenvedést. Lehet a budget hardware-es windows phone után csak el vagyok egyelőre kényeztetve, de szerintem totál jó, NEM AKAD semmi a telefonon. Nekem legalábbis.

  Akkuidő: meglepően jó, nekem annyira nem is melegedett a telefon, de nem tagadom, ha játszol vele/navigálsz, akkor képes melegedni, de egyáltalán nem kell eltúlozni/kifesteni a dolgokat.

  A csíra 4 magos lumiáim is melegedtek, ha navigáltam/játszottam. Volt polikarbonát/fémházas egyaránt.

  69-ért vettem független kiadásban, szuper elégedett vagyok vele. Moto G5-ön gondolkodtam még, de nem volt annyival olcsóbb, amennyivel ez jobban tetszett (és abban nincs compass se, amit nem nagyon reklámoznak, gyalogos navigációban azért sokat számít..)

  Ja! Kicsit nokia fanboy vagyok, ez is közrejátszott, fanboyságom kiélése mellett szeretném még támogatni a nokiát, hátha sikerül nekik újra befutni a minőségi kialakítás + stock android kombóval. Engem meggyőzött.

  Azt javaslom még, hogy ne kizárólag a mobilarenás teszt alapján döntsetek, nézzetek meg más teszteket is, ajánlom youtube-on megnézni hogy is működik a teló, mert szerintem egy kicsit el vannak itt túlozva a dolgok :)

Hozzászólok Aktív témák