Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Igaz, azt hittem az legújabb engine-t fogják bevetni, amit a COD:Infinite Warfare-nál láttunk. Bár látom, hogy az is remekül fut a mostani konzolokon

-
Na erre kiváncsi leszek, ha ez igaz! Ha valamikor, akkor most biztos a teljesítőképessége határán fog pörögni a kis masina. 
-
mikej95
aktív tag
Switch-en nem csak a téma lesz a II. világháború, de a grafika is annak az időnek a technológiai színvonalát fogja idézni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kisgépkezelő
senior tag
PSP-n is volt CoD régen és ott sem volt vészesen rossz az irányítás, pedig azon csak egy analóg bigyó volt és még az is elég vacak. Én szerettem azzal játszani. Később a PS Vita is kapott egyet, azon állítólag már semmivel sem volt rosszabb az irányítás mint egy nagykonzolon, csak a kutya nem vette azt a konzolt. (én sem) Gondolom Switchen is teljesen használható lesz az irányítás. Ilyen téren az Activision nem szokott mostanában hibázni.
-
Silεncε
őstag
Na erre kíváncsi leszek. Ha azt az ősrégi motort portolják switch-re, ami most van alatta, abban nem lesz köszönet. (A Wii U-n is rendkívül jól néztek ki a cod-ok
) -
vilmose33
őstag
Jó kis trailer. Biztos megoldják az irányitást,emlékszem anno a Ds-re is megoldották a GTA-t, pedig ott is voltak megjelenés elött kérdések. Mellesleg már az új Zelda miatt is érdemes megvenni szerintem a switch-et

-
Nyilván aki kifejezettem a multiplatfrom játékokat kedveli, az nem (csak) Switch-en játszik, de a konzol hírének mindenképpen jót tenne egy ilyen ismert név megjelenése a felhozatalban.
-
Nyugi az van nálam, csak a szokásos SWitch híreknél felbukkanó ilyen jellegű nyomorgás túl korán jött a második komment formájában.meglátjuk milyen lesz.
kérdésem ismét az, ami az irányításra is volt. Mit tudsz róla, milyen lesz így a 2 polós srác fényképe alapján?
Gondolom, mi switch tulajok nem várunk PC minőséget, nem az miatt vettük a gépet. A switchez képest kell hogy jó legyen. Attól nem lesz több a te PC verziód, se kevesebb. -
-
dunc
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
360P szuper irányítás nyami
Gonosz OFF -
Sirandrish
legenda
Hordozható COD...nyami

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512GB SSD, 1 kontrollerel és VENOM töltődokkal
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad L570, 15,6" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1 é
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I7-6600U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na erre kiváncsi leszek, ha ez igaz! Ha valamikor, akkor most biztos a teljesítőképessége határán fog pörögni a kis masina. 
)