Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
válasz
soundsonic
üzenetére
Ingyenes verzioval a 1080p 60FPS nem egy rossz ajanlat mondjuk. A jelenlegi konzolok sokszor nehezen vagy egyaltalan nem tudjak ezt osszehozni.
4K 60FPS-hez (magas beallitasokkal, HDR-rel) meg egy 300k-nal dragabb PC kene, amit 8 evnel gyakrabban kene fejleszteni.
Nyilvan ezek csak szamok es az input lag + kep tomorites mertekevel nem szamol, majd a gyakorlatban kiderul, hogy ezek mekkorak.
Es meg ha nemileg dragabban is jon ki hosszu tavon a Stadia mint egy PC vagy konzol, a Stadia rendelkezik azzal az elonnyel, hogy kb barhol hasznalhato ahol eleg jo a net. Asztali geprol vagy konzolrol (Switch kivetelevel persze) ez nem igen mondhato el es nekem szemely szerint ez egy nagy elony, mert sokszor nem vagyok otthon.
De persze majd a gyakorlatban minden kiderul.
-
sasa134
addikt
válasz
soundsonic
üzenetére
+ 2 kontroller + Chromecast. (Plusz adott esetben gyorsabb net előfizetés a meglévőnél). És akkor ezzel akkor hozzáférésed van a rendszerhez, a game-eket meg kell venni külön. Nem teljesen értem, miért jobb ez így mint egy konzol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest