Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Ha elfogadható ára lenne, akkor készülne hozzá Openwrt port.
Ha drága marad és kevesen veszik, senki nem fog hozzá portot készíteni.
Nem véletlen, hogy a legjobb támogatással rendelkező Openwrt-s routerek már az első pillanatban is egészen elfogadható árral jöttek ki (lásd: 1043ND).
Egyébként a kedvenc részem a hírből:
"a sajtóközlemény szerint egy átlagos családi házat olyan térerővel lát el a berendezés, hogy a nagyfelbontású videók folyamatos sugárzása a lakás távolabbi részeibe sem lehet gond."
Ez igaz Amerikában, ahol kartonpapírból vannak a házak és nem téglából meg szerkezeti betonból.
Dchard
-
freemanone
addikt
találtam is egy adaptert, ami ugyan ezt a sebességet nme hozza de brutális spec-el rendelkezik: WNDA4100
szerk: Ehh storno... "csak" 450mbps-es és valszeg a dualband miatt kapta a 900N nevet.
-
freemanone
addikt
Azért ez Broadcom-os ha jól láttam a cikkben!
Azokkal nincs gond, az E4200-ban is olyan cucc van. Nekem is az van, de ez instant get!
Adaptert is adjanak hozzá USB3 csatolással és már futok is a boltba! -
VincentXxX
csendes tag
Ez mind szép és jó, de hol van hozzá legalább egy USB WIFI adapter vagy bármi amivel használni is tudom a IEEE 802.11ac szabványt?
-
Dr. Akula
félisten
Jól hangzik.
-
Jaffafa
aktív tag
Egyszer volt Netgear routerem, nem a legolcsóbb, de többet soha. Letojom a milliónyi szolgáltatást meg a büvös számokat, ha hetente egyszer minimum újra kellett indítanom azt a sz*rt. Vettem helyette egy E4200-at. 1,5 éve megy hibátlanul és még nem volt újraindítva hiba miatt.......
-
bambano
titán
akkor lenne hirtelen érdekes a kérdés, ha lenne rá openwrt...
-
erdoke
titán
Hol van hozzá vevő? USB-s sticket ma már laptopba se dugnék, nemhogy egy hálózati médialejátszó kevéske USB portjába... Amíg nincsenek ehhez passzoló beépített vevővel ellátott készülékek, inkább fusson a gigabites LAN a kábelcsatornában...
-
Teljesítmény jó, design is OK, csak a "mellékhatások", mint pl. ár... még itthon nem ez az otthoni kategória sztem.
Ha elétartom a bögre kakaót, akkor fel is melegíti...?
Tudom, h retro dolog, de házon belül jobb a kanócos, persze van wifi is, de ha lehet, inkább madzagon csatolom a netre a kütyüket. Vagy csak én vagyok parás? -
törölt tag
a sebesség ha igaz akkor nagyon rendben van
az ár ha igaz akkor pedig egészen korrekt. nem olcsó de nem sokkal olcsóbban jöttek mostanában n-es dizájncuccok... -
törölt tag
a sebesség ha igaz akkor nagyon rendben van
az ár ha igaz akkor pedig egészen korrekt. nem olcsó de nem sokkal olcsóbban jöttek mostanában n-es dizájncuccok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A dizájnos router 5 GHz-en akár 1300 Mbps-os sebességre is képes.
- Milyen TV-t vegyek?
- Netfone
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Opel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Update 03.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest