Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kvázi kidobja az OpenGL ES-t az Androidból a Google
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lebukott a Samsung plus size modellje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Micsoda anti-csicsa-csomagolás felzúdulás! Mármint én örülök neki. Érdekes, hogy még nem ciki gyártóknak, mikor feleslegesen nagy és komplex csomagolás. (Kedvencem, mikor rendelek valami kis kábelt/átalakítót, és megkapom valami gigászi színes műanyag lapban. Én szégyenlem magamat, de hát nem tudom előre, hogy milyen csomagolásban kapom.)
-
A törekvés az, hogy mindenki ilyen, illetve ehhez hasonló csomagolóanyagokat használjon.
Nem is értem, hogy ez nem volt meg, de azt pláne, hogy még a címbe is bekerül. -
waterman_
aktív tag
hála az égnek a lényeget sehol sem írták le, belefér-e a töltő és a kábel a dizájnos kis dobozba vagy szépen kívül kell hogy hányódjanak mondjuk ha berakom egy táskába az egészet? próbáltam képet találni róla, a steam deck két markolata eléggé kilóg hátrafele, még simán oda is férhetne a töltő.
-
Polllen
nagyúr
Próbálok ellenállni, de nekem kell egy ilyen gép.
-
Teljesen jó, öko, praktikus, stb.
A halálom, amikor a 110*190-es VGA egy 250*350-es dobozban érkezik...
-
nexwo
őstag
Értem hogy a Steam kiemeli hogy PC, de ez nekem akkor is egy erősebb mobil-nak felel meg
(A mobiltelefon is PC, megvan bennem inden ami az elvhez kell)
-
Polllen
nagyúr
Normális csomagolás, amit nem kell másik dobozba tenni, hogy szállítani lehessen.
Teljesen rendben van.
-
opr
nagyúr
Nekem tetszik. Annyi, hogy a belseje is lehetne simán pőrén hagyva, nem kell a bullshit oda sem. Illetve oda pláne nem értem miért kell, azt mire látod már megvetted úgyis...
Ezt az egy dolgot kivéve, ahogy fentebb is írták, könnyen újrahasznosítható sima karton, nem fényes papír, nincs egy csomó festék elhasználva a semmire, pont akkora, amekkorának feltétlen lennie kell, nem látok hungarocellt (hatalmas plusz!), szóval nekem hatalmas +1 ez a fajta csomagolás. -
joey04
titán
elég fapad
-
Nem valami jó hírek születnek....
-
Noukoum
veterán
Jobb mint a sok csicsás doboz. Persze marketing szempontból az a leghatékonyabb.
-
D.Va
őstag
Ha én lennék az államfő, köteleznék mindeny hazai gyártót és minden importőrt hogy "SZINTE" minden terméket kizárólag ilyen "zöld" csomagolásban lehessen forgalomba hozni. (Kivéve élelmiszerek pl...) Már az is borzasztó sokat dobna a környezetvédelmen ha minden doboznak, csomagolásnak csak egyetlen oldalán lenne színes/fényes/csili-vili nyomtatott oldal. És bőven elég is lenne ahhoz hogy lássa az ember mi van a dobozban. De ez nem érdekli kínát sem... Csak a kripto bányászat betiltás
-
Az a baj, hogy egyszerű, nincs marketig értéke?
Ez egy funkcionális logisztikai eszköz.
Mikor volt itt cikk arról, hogy egy business class hardver csomagolása csak egy doboz, és nem formatervezett design termék sok festékkel, mint anno egy-két intel processzoré volt. -
törölt tag
Ditto, kár, hogy a többi terméknél (hardverekre, kisgépekre gondolok) nem ez a megszokott.
-
stewe2
aktív tag
Ez a készülék gyönyörű! Az első dolog amit kézbe vennék a PSP óta. És ami a legfontosabb, hogy nem kell bele VGA-t venni
-
vakablak93
őstag
Ahogy feljebb is írták, ennek így kéne mindig lennie, a sok felesleges marhaság helyett.
-
Solten
őstag
fék nyúz
Jó a doboz.
-
dabadab
titán
Osztom a többiek véleményét, egy doboznak pont ilyennek kell lennie: pont a szükséges minimumot hozza. A fehérítése meg a festés nem szennyezi a környezet, nem generál extra papírszemetet és mivel nem nagyobb, mint amit a benne lévő holmik indokolnak, nem foglalja feleslegesen a helyet szállítás közben.
Jó hogy már nem azon problémázik Abu, hogy nincs bébifókabőrbe kötve, elefántcsontberakással. -
peugeotmate
őstag
ez egy vélemény cikk 2010-ből kicserélve a hardver neveit?
-
FLATRONW
őstag
Semmi baj nincs ezzel, viszont bátran lehagyhatták volna azt a sok felesleges szöveget is a doboz belsejében.
-
tlac
nagyúr
mindenkinek így kellene, talán egy fokkal "zöldebb" az ilyen standard doboz
-
Chibass
tag
my cat likes this
-
lemusz
addikt
Semmi baj azzal a dobozzal.
-rep "bullshit news" -
hapakj
őstag
oszt?
-
fatpingvin
addikt
miért, mi a baj ezzel a dobozzal? sokért nem adnám ha a műszaki cikkek nagyrésze ilyen dobozban kerülne forgalomba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Azért a hordtáska ízlésesnek tűnik, illetve a csomag tartalma valószínűleg nem ad majd okot az elégedetlenkedésre.
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Minden megváltozik a Pixel 10 házában
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest