- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
Ennek nem lesz jó vége PC-s szemmel nézve.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Patice
nagyúr
Az alaplapgyártók nem hallottak a fenntartható növekedésről?
Miért várnak el minden évben két számjegyű százalékos növekedéseket? Örüljenek, hogy egyáltalán még megy a szekér, még ha nem is olyan gyorsan.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Angel1981
veterán
"Az elemzők szerint a márkás alaplapok piacán idén 3-5%-os csökkenés valószínű."
Ahhoz képest, hogy a csapból is a desktop PC halál folyik, ez egyáltalán nem rossz eredmény!
Milyen hisztit fognak csapni, ha majd két számjegyű lesz a visszaesés? -
Zealot80
tag
Most beadjak nekunk hogy "az egyénileg összeszerelt konfigurációkra az igény csökken" meg ha nem is igy van, aztan marad amit elenk raknak, a profit szamit nem az mi kell az embereknek. Akit csak ismerek vagy maganak rakja/rakta ossze a gepet vagy ismeros segitseget kerte hozza, de kesz konfigot nem igazan vettek, ugyanezt meseli baratom is aki pc-s uzletben dolgozik. Kesz konfiguracioban mindig van egy gyenge lancszem (foleg proci v vidkari) a hozza nem ertoket pedig a memoria es HDD gigaterra adataival szeditik. Jo ideig laptop user voltam de besult vidkari miatt ment szemetre az amugy jo kis cucc mert alkatresznek sem kellett a maradek, ha most az asztali gepeket is ebbe az iranyba viszik megyek Yetinek a hegyekbe.
-
nagyúr
-
Zealot80
tag
A sok eszetlen topmanager csak a 15-20% eves fejlodest latja maga elott, annyi logika mar nincs hogy egy bizonyos ido utan ez mar csak akkor menne ha mindenki naponta uj gepet venne. Stagnalo eladasok mellet pedig csak akkor marad penz fejlesztesre ha lemondanak a hatalmas profittal jaro elonyokrol (yacht, helikopter magansziget ill. egyeb az elethez nelkulozhetetlen aprosag )
-
atti_2010
nagyúr
Ez az Amerikai mintára épült dobd ki és vegyél újat mert másképp csődbe megy a gazdaság nevű kapitalista pazarlás, csak kérdés hogy meddig tartható fenn.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
matteo_szg
őstag
Gigabyte túl optimista véleményem szerint. Nem szabad ugyanis elfelejteni, hogy június-júliusig nem lesz újdonság az alaplap piacon. Utána gyújthatja be mindenki az LGA1150-es rakétákat némi új AMD platformos utánégetővel, de addigra eltelt fél év.
jupiiii
-
atti_2010
nagyúr
válasz matteo_szg #8 üzenetére
Az AMD marad FM2 vonalon oda nem nagyon fog kelleni alaplapcsere esetleg aki új platformot vesz.
-
siti
őstag
Sárváron a lenovonak naponta összeraknak minimum 2-3000 PC-t. Acer, HP, Dell, Apple is. Gyárak vannak Mexikóban, Brazíliában csak hogy Kínát ne is említsem. Ezek után csodálkoznék, hogy olyan jól értesült vagy, hogy nem láttál még ilyet...
Gyenge láncszem a proci, VGA? hááát, őőőő, azt rakjuk bele amit a vevő kér, ide a gyenge i7 is elég ahogy látom, itt meg azt rakjuk amit akarsz és radeon is van, hogy amd hívők se háborogjanakVáltozott a piac, most jön az, hogy a konkurencia tökére kell taposni, mert vérpistike tableten angribörszözik, ahelyett hogy a fifa/cod/stb rókabőr 3.0 -val játszon és így nem lesz új PC.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Zealot80
tag
Szemelyes tapasztalatom irtam le azzal kapcsolatban hogy kesz konfig-bol es alkatreszekbol osszerakott gepekbol mennyi fogy nallunk. Gondolom lattal mar 16Gb ram es 2Tb-os HDD mellett celeron/sempron procit suviteni ill quad core configot GT220 vidkarival (csak hogy az ara is emesztheto legyen).
Persze mennek az office gepek is szep szammal, ahogy irtad napi ezres tetelt ontanak a gyartok, mert ugye a cegeknek nagyon fut a szeker, ott nem kell odanezni mit mennyiert veszunk. Bar ezen a teren is mast latok, tucatnyi cegnel meg P3-asok kerregnek az asztal alatt es win98 max xp fut rajtuk.
Szerintem idovel asztali gepeknel is radobnak minden az alaplapra es ha megmegy dobod ki az egeszet es ujat veszel, ha eleg ugyesek meg a monitor/bill/eger is ra lessz lancolva. Ezert is irtam lenneb hogy ha mar nem lessz beszerezheto ertelmes gep, csak olyan amin max az engribord megy akkor huzok a hegyekbe...legalabb a levego jo lessz[ Szerkesztve ]
-
Zsolesz1885
tag
Telített a piac, ezért nem meglepő hogy nem úgy produkálnak ahogy kéne. Arról nem beszélve, ha most összerakok egy FM2-es konfigot, azt valószínűleg 2-3 évig nem szeretném lecserélni, max bővíteni vagy átvariálni. Ezzel szerintem nem én vagyok egyedül a világban. AMD is már rég rájött hogy nincs értelme mindig új foglalatos szériát kidobni, és örülök hogy maradnak az FM2-nél. De ismétlem magam, telített a piac, és sokan beérik még használt cuccal is. Előre összerakott gépet sose vettem, és nem is tervezek venni.
"Tudják mi a jó a fájdalomban? Abból érzik hogy még élnek!" G.I Jane
-
RyanGiggs
őstag
Én most vettem egy pár hónapja új alaplapot (egész konfigurációt), úgyhogy velem ne is számoljanak! Ráadásul olyan gépet tettem össze, amihez minimum 4-5 évig nem kell nyúlni. (Ezalatt az idő alatt max a vidikártyát fogom 1szer kicserélni ha szükséges lesz egy erősebbre.)
[ Szerkesztve ]
-
RyanGiggs
őstag
válasz stargazerhu #14 üzenetére
Nem-nem, azt véletlen kihagytam a "felsorolásból".
Idén áprilisban lesz hozzácsapva még 4GB!! -
Angel1981
veterán
válasz RyanGiggs #13 üzenetére
Én is ezt az elvet követem, mármint kb. 4 évente teljes csere, félidőben meg VGA.
Ahogy elnézem a konfigodat, az "ízlésünk" is stimmel, gratula hozzá!Most is még összespórolok egy új alaplapra, procira, meg VGA-ra.........
De aztán leállunk, jóóó? -
Hina
aktív tag
Azután meg megy a túltermelés, de minek
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
RyanGiggs
őstag
válasz Angel1981 #16 üzenetére
"Ahogy elnézem a konfigodat, az "ízlésünk" is stimmel, gratula hozzá!"
Köszönöm!
Sok mindenben közös az ízlésünk, pl. az SSD-nk tök egyforma!
Sőt amit lecseréltem gép, az Intel Quad volt, ha jól látom neked is az van.
Na meg a filmekben is egyezünk!Amúgy az ilyen erős konfigoknál mindig félidőben kell vgát cserélni, és akkor
megint egy jó ideig nem kell nyúlni a géphez! Minimum HD9xxx-re fogok váltani,
vagy az azutánira, és akkor megint pár évig nem kell nyúlni semmihez.[ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
válasz RyanGiggs #18 üzenetére
Puszi nincs?
Más.....
Nekünk sem lesz túl jó évünk,ebből az következik hogy nekik sem,bár ezt a hülye gyors elévülést a PC fronton elhúzhatnánk 1-2 évről 5-8-10évre!
Mit a konzoloknál,hát ez a hülye piacorientált fogyasztó társadalom,meg a profit hajhászás,ennyi szemetet a világ nem hordott a hátán,mint amennyit ez kitermel![ Szerkesztve ]
-
RyanGiggs
őstag
És még hasonlítunk is egymásra!
-
lujo10
aktív tag
A címhez csupán annyit, hogy sajnos én sem.
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
Freiherr
őstag
-
RyanGiggs
őstag
Akkor mától fogva elválaszthatatlanok vagyunk!
(#26) MZperX75: Jaj de szépek, mint két tojás!
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
Atyaúristen
Vannak dolgok...
-
zetor2000
őstag
válasz matteo_szg #8 üzenetére
Azt ne feledd, hogy a Gugabyte szállítja a Google adatparkokba a szerver alaplapokat. Nos, ha a Google bővít, az nem 10-20 alaplapot igényel, hanem jópárezret. Talán tudnak már valamit...
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Tidus
addikt
Az ASUS szerintem pont a R.o.G. lapokkal adott el többet a Gigánál.
(#32) zetor2000:
Hmm...
Linkeljél nekem egy ilyen "Gugabyte" szerver alaplapot. -
Tidus
addikt
Ha már alaplap gyártókról lévén szó. A DFI-vel mi hír napjainkban, semmi újdonságot nem látok, hallok felölük.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest