Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Snapdragon alapokon nyugvó mini PC közeledik a GEEKOM jóvoltából
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ASRock lapok általában
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
makro
senior tag
Tusoláshoz pont ideális
-
nagyúr
Ki vesz ilyen cuccot?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Csapoati
nagyúr
Én vettem egy hasonlót, igaz, 2 ezerért. Akkor szoktam használni, ha mondjuk a fürdőszobában takarítok (sokkal hangosabb és szebb is a hangja, mint a telefonnak), illetve munkahelyen ha rádiót akarok hallgatni. Nem mondom, hogy rongyosra használom, de 2 ropiért pont megfelelt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
fabicska
tag
Lehet hülye kérdés, de ha 2 van társítva eszközhöz (Windows tablet mondjuk) nem lehet megbuherálni, hogy egyik csak a jobb, másik csak a bal oldali hangszóró szerepét töltse be? Ha lehetne valahogy lehet én is beneveznék egy párra!
Otthonra ágy mellett lévő szekrényre szimmetrikusan 2 db, elég jó élmény lenne pl filmnézéskor
[ Szerkesztve ]
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
Jópofa, de nem tudnám mire használni.
-
KYZRR
őstag
90-15000 Hertzig?
Nem keves ez egy kicsit?You can only die once, make sure it is worth it...
-
fabicska
tag
Szerintem meg valós értékek ezek, tekintve hogy ennél sokkal szűkebb egy telefon tartománya.
Nem ezzel kell hallgatni Beethoven-t FLAC-ban
[ Szerkesztve ]
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
BlackPriest
őstag
vajon egyformán szarul szól kinyitva és becsukva is, vagy egyik rosszabb, mint a másik?
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
fabicska
tag
válasz BlackPriest #14 üzenetére
XDDDDDD
Erről ismerősöm jut eszembe: "Ha befogom (letakarom) a telefonom hangszóróját nagyon jól szól" Persze bazzeg, mert nem rezonál bele, a full gagyi 10.000Ft-os műanyaglap xD
Szerintem erre is jólrákellmarkolni, hogy legyen hangja is!Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
marquuard
veterán
Kinézetre elég gagyi hatást kelt.
PSN ID: marquuard
-
apatyas
Korrektor
És ez vízálló-e? Nő: Nyomasd a basszust bébi, mert arra indulok be!
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
optikus
senior tag
keves? sztem meg ez is sok, mert a felet nem tudja az tuti. de nem is ertem miket vartok? egy 3cm-es gumixartol ami meg vizallo is, az nem fog hifi lenni, se semmi extra eleg ha szol a furdoben (ahogy a kollega irta, takaritas kozben pont jo hogy legyen valami hatterzorej).
Buy books not gear.
-
Móci
addikt
Wow, zenélő neonzöld s**g dugó.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
fabicska
tag
hát talán még ez áll hozzá a legközelebb: Mini Wireless Bluetooth 2.0 Speakerphone
-
nagyúr
Telefonról zenét működtetni miközben fürdőszobát takarítasz?! Jézus uram isten...
A telefonnal van a baj, nem a takarítással.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz BlackPriest #25 üzenetére
-
Killer01
őstag
válasz BlackPriest #25 üzenetére
Az enyém porszívóval
-
BlackPriest
őstag
na jó, ezt is megemlítem neki, hátha átáll rá mondjuk a fürdőszobába nem kell olyan gyakran porszívó bár a férfiak jobb, ha nem mennek be. fater, mikor vettek új porszívót, a franc tudja miért, de úgy gondolta, hogy a cső pont rámegy a kád lefolyójára. nos abba nem gondolt bele, hogy a porszívó kislukkolja a szifon tartalmát, leveri a biztit és elhalálozik szóval inkább én sem takarítok fürdőt
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
csordas11
aktív tag
Tetszik.
-
Csapoati
nagyúr
Nem tartok itthon rádiót vagy ilyesmit, a nappali hangfalszettje meg kicsit hangosan kéne szüljon, hogy behallatszon a fürdőszobába. Használhatnék mp3-lejátszót is a kis "hangfallal", de így van youtube meg minden.
Hintalow: Ja várj, az enyém nem BT-s, van egy 10 centis jack kábele. Észre se vettem a cikkben, hogy ez wireless.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 5 AN515-45-R3W2 - Ryzen 5-5600H/16GBDDR4 3200Mhz/RTX 3050 Ti 4GB/512GB NVMe SSD+1TB HDD!!
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15.6"FHD 300Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - RTX 3060 - 2,5 év garancia
- Gigabyte Geforce Rtx 4060 Ti 16gb,2027.03.18ig gari
- Xia Rmi Note 13 PRO DS 5G 256GB, kék
- Endgame Op1 8k egér
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest