Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • #89309696

  törölt tag

  válasz <Adamsky> #6 üzenetére

  Pont erről írtam én is pár topikban, két hónapja vagyok Facebook felhasználó, eddig azt se tudtam milyen. Hajmeresztő amit megtehetnek és az emberek mindent engednek, mert nagyobb lételem lett, mint a levegő meg a víz.
  Úgyhogy már késő, a 0. órában vagyunk. Senki nem fog a tökükre lépni akik megtehetik, mert minden szét van zsírozva, a felhasználótábor 90%-a meg vagy birka vagy engedékeny csak hogy a kedvenc platformja nehogy megszűnjön. Ennek már annyi, csak imádkozni lehet ne üssön túl nagyot.

  Szólásszabadság meg a Facebook és nagyobb weboldalak egy kész röhej. :C
  A szólásszabadság fő meggyilkolói pont ezek, meg a bennük lévő vírusként felburjánzó eszetlen csoportosulások. Ha épp nem ők akkor meg van egy rájuk épülő bot ami kiszűri a dolgokat.
  Egy olyan világban élünk ahol hétköznapi dolgokat és gondolatokat sem lehet leírni, nem lehet beszélgetni normálisan, konkrétan hazudni kell, mert valamelyik eszetlen csoportnak mindig lesz valami ami nem fog tetszeni és farkast kiált, ráadásul öngerjesztő kitalált hülyeségeket követve. Mindig végig kell olvasni hova mit írsz és az alapján megfogalmazni. Legtöbbször már nem is írok semmit inkább. Tökéletes rendszer hogyan legyen elhallgattatva a megmaradt józan ész is. Jó hát a fekete autó nem jön, ahhoz képest valóban szólásszabadság van... Illetve nekik szólásszabadság van, csak az ellenkező oldalnak nem, mert vitapartner már nem létezhet, nem létezhet olyan ember aki másképp gondolkozik. Már réges rég túlvagyunk a liberális dolgokon, ez valami eszetlen elfajulása.

  Mennyire praktikus és aljas már ez egyébként, nagyon jól kitalálták. A diktatórikus módszer nem vált be, akkor hülyítsük az embereket a földig, majd irányítva ugrasszuk egymásnak. Nem kell hozzá ideológia, se diktátor, se rendszer, csak az emberek akik önszántukból támadnak és a végén ugyanúgy nem mersz megszólalni, mert eltaposnak. Az már mindegy, hogy egy 3 betűs állami szerv teszi ezt vagy a szomszéd utca/munkatársak utálnak meg és teszik ugyanezt, a végeredmény ugyanaz. Csak ehhez még tapsolnak is az emberek és nem kötelezően, hanem önszántukból.
  Jajj te világ. Valaki tegyen már rendet. :Y

Új hozzászólás Aktív témák