Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Acélfarkas

  senior tag

  Az a szilikongumi nem túl jó hővezető borításnak, ezért onnantól hogy az aluház felmelegedett alatta, már el is kezd forrósodni az SSD az aluházzal együtt, mert nem fogja tudni leadni a környezetének a fölös hőt.

  "Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"

 • King Unique

  titán

  Mondjuk dizájnt illetően nem erőltették meg magukat, ez az ESD380C külső SSD kb. ugyanazt a külső házat kapta, mint ami az ütésálló 25M3 / 25M3C sorozatú külső HDD-knél is van. :))

  Az USB 3.2 Gen 2x2 (20 Gb/s) interfész viszont pozitívum, meg hogy nem a szimpla Gen 2 (10 Gb/s) bulshitet tolják, bár kihasználni csak USB 3.2 Gen 2x2 porton lehet, mivel a Thunderbolt 3 / 4 jelenleg csak 10 Gb/s adatátvitelt támogat USB-nél.

  ExFAT... Windows és macOS kompatibilitás miatt, mert már szempontból sok értelme nincsen, tartós windowsos használatnál nyilván célszerűbb NTFS-re formázni. A naplózó fájlrendszer miatti + írás meg a silányabb pendrive-oknál és memóriakártyáknál téma, nem egy ilyen külső SSD-nél.

  Hőelvezetés tekintetében az alumínium külső házra rakott szilikontok valóban nem igazán kedvező, meg itt ugye M.2 PCIe NVMe SSD van a belsejében, amik általában jól tudnak melegedni. De ez ugye egy adattárolásra és adathordozásra való külső SSD, ami normál esetben nincs akkora terhelésnek és olyan intenzív használatnak kitéve, mint egy belső, ezért az előbbinél nem feltétlen akkora gond.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák