Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos tablet topic
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Videós, mozgóképes topik
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
válasz
Meteorhead
üzenetére
"Nem lehet a Store-on kívülről ráerőszakolni programot"
Tekintve, hogy a store egy kalap 0-át sem ér, ez nem egy nagy pozitívum.
Remélem eljön az az idő amikor már szívesen használni fogok egy androidot, jelenleg még akárhányszor elgondolkodtam rajta, mindig kaptam egy jelet, hogy ne tegyem.
tatararpad:
Lassan 3 éves BB10-es telóm van, semmi lassulást nem vettem észre, és szerintem az almások is hasonlt tapasztalnak.
Mindeközben én is tudom, hogy az androios telók idővel lassulnak, én sem értem mi az oka. -
Cannabis7
senior tag
válasz
Meteorhead
üzenetére
"Nem lehet a Store-on kívülről ráerőszakolni programot"
Tekintve, hogy a store egy kalap 0-át sem ér, ez nem egy nagy pozitívum.
-
BlackPriest
őstag
válasz
Meteorhead
üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy x ido alatt kifejlesztenek egy rendszert, amit y idoig tesztelnek. Jo esetben nem talalnak hibat es kiadjak. Onnantol pedig kvazi vegtelen mennyisegu ember es ido all rendelkezesre minden res megkeresere. Ha csak tokeletes rendszert adnanak ki, sosem jelenne meg.
-
Cifu
félisten
válasz
Meteorhead
üzenetére
@Meteorhead: Lehetett volna az iPhone-t is előrángatni, ugyanez pepitában.
És nem nagyon érdekel, hogy nem támogatott OS-t erőszakoljak fel, mert minden készülék támogatott ami valaha Win 8-at kapott.
Egen, de például a Lumia 900 (ami 2012 januári, míg a Nexus 4 2012 októberi, tehát akkora különbség nincs közöttük) már Win8-at sem kapott. Például. Ettől függetlenül rossz oldalán gyújtottad meg a (flém) gyertyát.
Egy 4-5 éves okostelefonnál nem várom el, hogy életben tartsák frissítésekkel, míg a ritka kivétel meg egyébként is annyira olcsó volt, hogy megint nem reális elvárás, hogy egy komoly OS frissítést eszközöljenek rajta.
Attól tartok félreértettél. Az Android esetében a gyártó felelőssége, hogy ad-e ki hozzá frissitést. Ha nincs rootolva / bootloader nyitva, akkor csak ezekre a frissitésekre számíthatsz. Tehát Android esetén a kinyitható bootloader és a custom ROM-ok jelentik a lehetőséget arra, hogy friss OS verziót rakj fel. A Nexus 4-est azért hoztam fel, mert ez ugye "Google" telefon, de egy 3 éves telefonra már nem hozzák ki a legfrissebb op. rendszert. Amire lehet azt mondani, hogy "dehát én évente, sőt, évente kétszer cserélek telefont", de én meg nem, mert nem látok rá igényt. A képességek nagy része, amit ki lehet használni adott egy 3 éves telefonban is, tehát a biztonság terén a friss op. rendszer a lényegi pont. Amit viszont ez esetben is csak kvázi 'töréssel' lehet csak felrakni...
@l4ci: A Media Marktban vásárolt Lenovo Vibe P1m telefonon is rajta volt a malware, ki se lehetett irtani, a gyári visszaállításban is benne volt!
Szép eset, tanulság: ne végy Lenovo telefont...
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Meteorhead
üzenetére
Mintha annak a kifigyelése, hogy mikor vagy otthon, nem lenne kivitelezhetö annélkül, hogy a termosztátodat figyelnék...
-
gabor7th
addikt
válasz
Meteorhead
üzenetére
Abból itélve, hogy Pentagont, bankot, felhőt, legjobban védett rendszereket is mindig feltörik ilyen sohasem lesz. Valahova egyszerűen nem szabad beengedni a technikát netre kötve, mert a kockázat túl nagy és a veszély biztos.
-
Cifu
félisten
válasz
Meteorhead
üzenetére
...cserébe nem tudsz olyan kinézetet varázsolni neki, amilyet te akarsz (vagy akarnál), nincs mód arra, hogy az alap alkalmazásokat (mint tárcsázó, névjegy, kamera) lecseréld, avagy belenyúlj a kis telefonod mély lelkébe, és arra sincs mód, hogy egy nem támogatott készülékre frissebb op. rendszert varázsolj (a én Nexus 4-esem is 6.0-ás android van... holott ugyebár nincs támogatva már a készülék...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Windows 11
- Androidos tablet topic
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest