Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- [Re:] Apple iPad Air (2020) - fém testben szép gépet
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- Videós, mozgóképes topik
- Mini-ITX
- [Re:] Gusztusos GeForce RTX 3060 a Gigabyte boszorkánykonyhájáról
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Hozzászólok Aktív témák
-
INGJOKE
addikt
Folyamatosan jönnek a hírek, hogy ez lesz az lesz, de egyenlőre a piacon csak a xiaomi 11 van sd888-al nem? Mikor jön már a többi gyártó is, vagy a xiaomi még modellel?
Troll! Feed them!!! Mi mix 2s 6/128(EU dev) +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65
-
Juhaszatti
őstag
Biztos lesz majd így is, aki a 120W-on lógatva nyomja majd a CoD Mobile-t, vagy valami más hardverizzasztó játékot, ha már gamer mobil. Reméljük jó magasan van a telefont összetartó ragasztó olvadási pontja..
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Én minden újítást szívesen fogadok, mert jó ha előre haladunk, de ez a 15 perces töltési idő nekem kicsit neccesnek tűnik. Azt gondolom, hogy az akksi olyan terhelésnek lesz kitéve ami az életciklusát iszonyatosan lerontja majd. Ez csak az én véleményem és lehet totál rosszul látom, de ettől tartok ezzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20+
-
bollokcs80
Korrektor
Gondolom itt is a kettéosztott, párhuzamosan tölthető akkupakkot rakják bele.
B.Cs.
-
.PG.
junior tag
De lehet 3-felé is; a 40W már nem olyan borzasztó...
Allahu Ackbar Admirális, a zebu-parti köztársaság mofatja.
-
Róby
csendes tag
Szerintem ez már akksikínzás. Persze értem én hogy nagyon jó meg minden de nekem ez a sebesség azt sugallja hogy a folyamatosan határokat feszegető töltőelektronika stb nem biztos hogy az akksi 1 évnél hosszabb élettartamát szavatolja...
A telefonom erősebb mint a laptopom.. mi lesz itt tíz év múlva?!?! Mikor a galaxy nexus volt a legerősebb mobil, nem gondoltam volna hogy ennyire gyors lesz a fejlődés! :D (Iphone Xs)
-
Somatom
őstag
Vajon milyen töltőfeszültséggel? 12 Volton a 120 Watthoz 10 Amper kell. Azt hogy viszi át az USB-C érintkezőin?
Samsung Note 9 (8/512), Android 9
-
Gixxer88
addikt
Ez is úgy fog 120Wattal tölteni ahogy a Mi 10 Ultra.
Elméleti síkon...
A legtöbb teszt szerint 80W-nál nem nagyon megy feljebb.
Nem mintha ez egy vánszorgó csiga tempója lenne,24 perc körül így is tele a 4500mAh.
Mondjuk a melegedés kérdéses,mert a Mi10 Ultrában 2 akku van,ezeket párhuzamosan tölti,de így is a csúcs hőmérséklet eléri a 43,8fokot,még ha nem is sokáig van ezen a szinten. -
BabMester
aktív tag
Az emberek úgysem tartják meg csak 1-2, max 3 évig a telefonjaikat és annyit bőven kibír az akku ezzel a töltéssel is. A használt piacon meg úgysincs ára ezeknek a kínai vackoknak, úgyhogy az userek csak jól karnak vele.
-
Szegény akkumulátorok , majd egy-két év múlva meg konkrétan kuka . Persze ilyenkor a legtöbb felhasználó már úgy is cseréli a készülékét.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line. iPad Pro LTE & iPad 2018 ,IPhone SE 2020,Android One R.I.P
Hozzászólok Aktív témák
ma A kínai tanúsító hatóság bejegyzése szerint a Nubia idei gamer készüléke 120 wattos gyorstöléssel várható. Legalábbis a Pro verzió.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox Series X|S
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- Spórolós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA V
- Elektromos cigaretta 🔞
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- [Re:] GP ReCyko + AA akkumulátor 2000 mAh 500Ft / darab áron
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest