Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tyűű tényleg. Majd valamelyik nap kipróbálom. Nem vagyok nagy NBA-s de a videók alapján ez az egyetlen sportjáték ami tényleg hasonlít a valósághoz. Mindezt videók alapján mondom. A Fifa, PES, NHl, Madden..ezeknek akkor van végük mikor véget érnek az animációk. A gameplay köszönő viszonyban sincs a valósággal. Ellenben ez nekem jónak tűnt.
Persze NHL-lel akkor is játszanék...csak nem jön PC-re.
-
Memphis
tag
nekem az fura, hogy össze vissza mondja a neveket. mindenesetre nekem egy olyan problémám is van, hogy xbox 360-al próbálok belépni és felmegy a szerverre, meg is jelenik az 5000 VC-m. rámegyek, hogy online erre kiírja hogy this feature is not available with your account privilege vagy valami ilyesmi. ez most mi?
-
ProEvoFan
nagyúr
Steamen a felhasználók durván lehúzták a játékot

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy pixel 7
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest