- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Milyen félóra. Simán tárazzák már a karabélyokat is. Csak nem 30 golyó a tárban, hanem 5-6-7, és nem automata. A valósághűség és a debilen irreális között van azért átmenet.
Ha nem akarunk az I. világháborúban játszani, akkor miért csinálunk I. világháborús játékot? Ez olyan, mint amikor nem akarunk húst enni, de kell a húsízű és külsejű szójás szirszar.
Ettől lesz átskinezett tucat FPS, mert a kötelezően elvárt újdonságokat leszámítva nem ad többet, mint a korábbi részek, nem fogom átérezni az I. világháborút, mert azt kispórolták belőle.
Majdnem annyi automata fegyver, géppisztoly van benne, mint egy II. világháborús játékban. Azért ez nem normális. -
Neoteric
addikt
Kedvencek, sorrend nelkul:
Battlefield Vietnam
Battlefield 2
Battlefield Bad Company 2
Battlefield 3A ujabb vilaghaborus reszekkel is elvoltam, de valahogy a vh hangulatot egyik sem hozta. A Battlefield 4 pedig inkabb egy meretes Battlefield 3 dlc. Az emlekek sok mindent megszepitenek, mindenesetre az biztos, hogy a Battlefield szeria az egyik ekkove (volt) a jatekos palyafutasomnak. Remelem nem cseszik el az uj reszt.
-
Ádám16
addikt
Én a BF1-et még mindig nyomom, szerintem kiváló multizni. Szerencsére sokan mások is vannak így vele.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Dilikutya #44 üzenetére
Ha valósághű WW1 játék kell, akkor ott a Verdun és folytatása. Azt megértheted, hogy a BF közönsége nem szeretne fél órát állni amig betölti az egylövetűt. Ráadásul a BF1 azért lett a sorozat legnépszerűbb része, mert sikerült áthúzni a CoD IW csalódott táborát, ők mit szóltak volna?
-
válasz
Dilikutya #44 üzenetére
Amit te kívánsz, olyan játékot ma a nagyok közül már nem gyártanak
Sokkal szélesebb közönségnek kell(akarnak) megfelelni, ami szinte lehetetlen.
A multi milyen legyen? Nyilván ugyanazokat a játékmódokat kapta, amiket a játékosok már ismernek, de kapott új mechanikákat, behemótokat, újfajta repülőket, tankokat...
Játssz egy Battlefield 3-mal, utána indítsd el a Battlefield 1-et, egészen más lesz. Eleve a járművek irányítása ill. sebessége is más, bullet drop szintén, fegyverek recoilja meg szórása szintúgy.
Amúgy a Battlefield V-el próbáltak sok mechanikán változtatni, de nem mondanám, hogy osztatlan sikert aratott a legtöbbünk körében.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Hopkins95 #43 üzenetére
De a Battlefield 1 tömve van automatával. Az I. világháborúban nagyon kevés és kis darabszámú gyalogsági automata fegyver létezett. A játék is tele van vele. Mindezt úgy, hogy a gyalogság fele a II. világháborúban sem jutott automatához. Mind a single, mind a multi teljesen tucat, tökegyformák a Battlefield részek is.
Egyezzünk ki abban, hogy az I. világháborúhoz az égvilágon semmi köze, ez egy fiktív lövölde világháborús fegyverekkel. Egy II. világháborús Call of Duty-ban több realitás van, igaz, a WWII kivételével nem is mostanában jelentek azok meg. -
válasz
Dilikutya #42 üzenetére
A Battlefield 1 fegyverei is kísérleti fegyverekként léteztek, némelynek a nevében is benne van hogy experimental.
Nekem mondjuk nagyon adja a hangulat, ezt még anno a tesztekben is kiemelték. Tucat FPS-nek amúgy abszolút nem mondanám, én azt mondom, hogy semelyik FPS-hez sem hasonlítható igazán, pedig már nem eggyel játszottam.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Hopkins95 #39 üzenetére
Egyik Battlefield sem realisztikus, ellenben a Secret Wapons pont a kísérleti cuccokról szól, amik többnyire legfeljebb prototípusként vagy tervként léteztek.
Viszont rohadtul nincs a Battlefield 1-ben világháborús érzés, pont a rohanós játékmenet és a sok automata fegyver miatt. Ez így nem I. világháborús játék, csak egy tucat fps háborús helyszíneken, korabeli fegyverekkel.
A single résznek amúgy vannak hangulatos pillanatai valóban, és ezek pont nem a pörgős részek. -
válasz
RubbishBin #40 üzenetére
Pont ez az, hogy ez nem akar military szimulátor lenni, sosem volt az. A Battlefield 1942-ben is pl. [ aX ]=-- szerveren aktiválva van a repülő motoros mod, amivel jól el lehet ökörködni.
-
RubbishBin
senior tag
válasz
Dilikutya #38 üzenetére
"egy idegbeteg lófasz multi"
Bár én tényleg élvezem, de ezzel egyet tudok érteni. Sokkal nagyobb élmény lenne, ha taktikusabban menne a játék, csak ahhoz ugye kéne 32-32 értelmes ember. Meg logisztika. Kicsit az UT99 deathmatcheit idézi, de szerintem nem is akar ez annál több lenni, mint ami. Minden másra ott az Arma3.
-
válasz
Dilikutya #38 üzenetére
Ezt már többször kiveséztük, hogy szigorúan azokkal a fegyverekkel valószínűleg nem lenne ilyen élvezetes a játék - az I. világháborús setting és feeling viszont megvan benne. Ilyen alapon a Battlefield 1942 Secret Weapons sem realisztikus, mert olyan fegyverek a II. világháborúban nem kerültek bevetésre.
-
Dilikutya
félisten
-
RubbishBin
senior tag
BF1 a zsirály! 130 órám van benne, ami nálam extrém magas. A BF5 rá sem tudott venni a vásárlásra. Multiban a 3-4 valamiért nem tetszett. Retróból a 2 adta a legjobban.
-
Laraxior
titán
Kár, hogy egyre romlik a minőség...
-
BF:BC2
-
lowzor
veterán
Kedvencem a BF4 volt, kb 800 órát beleöltem a multijába. A BF3-at is nagyon szerettem.
Emlékszem, hogy 17-18 éve szélessávú net híján botokkal nyomtuk az 1942-t a haverokkal.
Sajnos az 1 óta nekem már nagyon nem jön be a széria, mindent elcsesztek benne, ami korábban tetszett.
Remélem, hogy a következő résznél összeszedik magukat. -
Polllen
nagyúr
Nálam a Battlefield 3 viszi a prímet. Aztán Bad Company 2, BFV.
-
lm83
őstag
Bad Company 2 a legjobb!
2142 látom keveseknek jött be, pedig az is szuper volt szerintem. -
törölt tag
Legjobb a 2, bc2, 3.
Legkevésbé jött be az 1 / V. -
akom
őstag
1942
Desert Combat
VietnamBeletoltunk pár ezer órát. De jó is volt!
-
Hallosz
senior tag
BF 1942 multiplayer
Kedvencek: Battleaxe, Wake Island, Berlin, Sztalingrád, Market Garden.
Moddolt pályák, K98-egy lövés egy halál. Évente 2-3 alkalommal játszom egy pályát multiban.
COD 2 végig single play
BF3 multiban a konténeres pálya -
GodGamer5
addikt
Az 1942-t imádtam, de nekem a Codename Eagle is tetszett.
-
andro93
aktív tag
BF4-be mennyi órát beleöltem anno 13 végén, 14 tavaszán, te jó ég.
Akkor vettem meg az R9 280x-et, majd 290-et a helyére, és nyomtam DX11 helyett Mantleval, mennyire sima volt a kép.
Kedvencem az volt, mikor az orosz pályán a legelején felmásztam a gyár tetejére, ha jól emlékszem a csapóajtót akkor még nem lehetett kinyitni azzal, ha rálőttek, és végigkempeltem az egész mapot Supporttal. Robbanótöltetekkel puffogtattam a népet, céloznom se nagyon kellett, mert elég volt, ha a földet lőttem az enemy mellett, régi szép idők. -
noisia
aktív tag
Bad Company 2 ...
Azt a feelinget soha semelyik utód nem tudta már hozni. Titkon mindig reménykedem, hogy még megcsinálják egyszer a BC3-at ...
-
Lacee1986
senior tag
Emlékszem anno mikor kijött a 3. rész trailere, tátott szájjal néztem meg vagy 10x. Azóta se tudott egy játék se olyan grafikai ugrást mutatni számomra.
-
Rony949
őstag
válasz
Domaximus #21 üzenetére
Szerintem kár volt rájuk bízni a Battlefront játékokat. Nem a minőség, hanem az idő miatt mondom. Szerintem a BF1-en és 5-ön nagyon látszódott hogy azok mellett dolgoztak a Star Wars játékokon is. Főleg ha egymás mellé rakjuk a Battlefield 1 és a Battlefront 1 sivatagos pályáit, szinte ugyanazok.
-
Domaximus
tag
BF3 fav
Legfo.abb számomra BF5.
Sajnos egyre alább adja a DiCE és látszik rajtuk a sz.runkbeleazegészbe, igy nem tudom mit várjak a köv. résztől... -
batman91
őstag
Nekem a kedvenceim a következőek:
Battlefield 1942
Battlefield 2
Battlefield Bad Company 2Amiket szerettem még azok a következőek:
Battlefield Vietnam
Battlefield 2142A többi része felejthető volt számomra.
-
rottenbull
őstag
Nekem a bf playforfree-vel indult a sorozat, majd sorban 3-4-1-5. A 3 és a 4 nagyon tetszett, remek csapatunk volt. Az 1 nagyon nem tetszett az 5 meg már későn jött nekem.
-
Ebből is látszik, hogy öregszem. 1942-t még netkávézóban játszottuk minden pénteken (néha szombaton is) éjjelente, többé-kevésbé rendszeresen.
Elfutott volna otthon is, de akkor még nem volt rendes netem, ahogy sokaknak sem.
Aztán a Secret Weapons kiegészítővel is sokat csapattuk.
Emlékszem, hogy repcsikkel szerettem harcolni, de istencsapása béna voltam velük.
Fent van a retrós laptopomon is, most már sokkal jobban megy, de már késő. -
STC Speed
őstag
Érdekes szerintem mostanában minden második rész lett jó.
Bf3 jó, utána a 4 nem tetszett, aztán az 1 megint imádtam, de az 5 nem adja.....
Örök kedvenc a 2, és a 2142 -
PR0JECTNR56
addikt
A széria sok kedves pillanatot szerzett, a kedvenceim: BF1942, BF 1, BF2, BF Vietnam nagyjából ebben a sorrendben.
-
Battlefield 1 a kedvencem.
Ezután talán a Battlefield 2. A Battlefield 3 és 4 nekem anno kimaradt, mert nem volt olyan gépem, amin elfutott volt. Bár utólag megvettem őket, de nem játszottam vele annyit, mint az 1-el, 2-vel és 1942-vel.
Kíváncsi vagyok, hogy haladnek -e a korral(már ideje lenne) s az új Battlefield kap -e vajon crossplay támogatást. Mert ha kap, akkor az is sanszos, hogy konzolon is kap majd billentyűzet meg egér támogatást.
-
pandras83
őstag
nagykorú lett, de az utolsó rész alapján még mindig hülyegyerek módra viselkedik
-
Dtomka
veterán
1942 de itt még nem multiztam
BF Vietnam
BF2
BFBC2
BF3
BF4
BF1
BFVBF6?
-
Yany
addikt
válasz
hombre[EU] #9 üzenetére
BF2 nálam ott siklott ki, amikor beültem a helibe. Jááááááj! Ott volt az istencsászár Desert Combat. Utána olyat letenni az asztalra a BF2-ben egyszerűen szégyenletes volt. Egy gagyi zsékategóriás fossá vált számomra.
-
hombre[EU]
veterán
BF2, period.
-
Def26
félisten
BC2/BF3/BF4
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica #5 üzenetére
Nem tudni, hogy mikor mutatják be, hiszen azért még egy év van a premierig. Én örülnék ha mostanában lenne valami infó róla.
-
CptAdamica
veterán
Nekem nagy kedvenceim a BF3/BF4 volt, azért pedig szarjon sünt a DICE/EA kézen fogva, amit az utolsó 2 résszel műveltek. Elvileg hamarosan bemutatják a BF6-ot?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
HELLAFLUSH #2 üzenetére
Tökéletesen látod.
Ezért is örülök hogy szinte biztosan modern érában játszódik majd a következő rész.
Ettől függetlenül vitathatatlan a részemről, hogy BF1 és BFV a legszebb katonai FPS ever, a Bad Company 2-ben meg a legjobb rombolhatóság volt.
-
Yany
addikt
Nekem alapvetően a hangulat határozta meg mindig, hogy melyiket szeretem a legjobban. Ezt pedig leginkább a level designereknek köszönhetem, mert grafikában/hangban mindegyik epizód szenzációs volt.
Mondjuk hangban talán a BF3 volt az, amikor konkrétan leesett az állam. Soha korábban ilyen "hálivúdi" érzetem nem volt játék alatt.
De összességében az örök kedvenc: BFBC2. Magasan a legjobbak a pályák, csak az irányítás ott még nem annyira tetszik. Később javul, de egy COD/CSGO-hoz képest még mindig vannak ergonomiai/UX problémáim.
Mostanéban a BF1-gyet veszem elő, ha van időm, de ott meg mindennaposak a nem balanszos menetek, ami extragáz, pedig más tekintetben nagyon jól sikerült epizód ez is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nyilván kezdem a sort.
Örök kedvencek:
Battlefield 2142
Battlefield 3Amit kevésbé kedveltem:
Battlefield 1
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest