Hirdetés

2019. augusztus 20., kedd

Hozzászólások

(#1) Probber


Probber
(őstag)

No há aztán Innnternetet meg mé nem tud? ;]
Most aztán belendült ez az érintőképernyős "digitális fényképkeret" gyártás! :DDD

[ Szerkesztve ]

"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"

(#2) szuper-t válasza Probber (#1) üzenetére


szuper-t
(őstag)

+1
bár szerintem az a felbontás is elég gázos kicsikét...
De lehet a gyártó azt vette alapul h mindenkinek sar a szeme minek nagyobb felbontás ;]

(#3) azbest válasza Probber (#1) üzenetére


azbest
(nagyúr)

Ezt kérdezték tőlem is a kollegák, amikor a Ramos lejátszómat mutattam nekik... azért egy valóban használható webtábla teljesen más (ár)kategória, mint a pmp-k. A 200$ alatti wifis modelleknél erős a kompromisszum kényszer... míg pmp téren 100-140$ körül már teljes értékű multimédiás cuccot kapni.

A 4.3" kijelző 800x480-ban biztosan jó lehet, a betekintési szögeit dícsérik. Az 5" kijelző alulról hamar átfordul, de azért megfelelő. Ekkorában a szöveg is jól olvasható. A kisebb felbontású 480x272-es kijelzőkkel nincs tapasztalatom, de nem tűnnek olyan szimpatikusnak.

Fullhd videójátszás azért kicsit több, mint a digitális képkeret funkció :P
Olyasmi képessége van ezeknek a kütyüknek, mint a wdtv-nek, de van (jellemzően) 8GB belső flash, akár 5 órás játékidő, usb-n át pendrive/mobilwinyó csatlakoztathatóság, micro sd hc kártya hely... ja meg saját kijelző és akku, így hordozható.

Wdtv-nél az utólagos szoftver buherálás azt hiszem ami jó pont, a kínai pmp-k esetén lehetne még ezen finomítani... valsz valami linux fut rajtuk, csak kevés az információ.. de nem lehetetlen szerintem hogy plusz progikat pakoljanak rájuk. (64MB ram, arm procimagok...).

[ Szerkesztve ]

(#4) Eddie141


Eddie141
(senior tag)

Jó szerkezetnek tűnik. Kár, hogy az árról nemnagyon beszélnek, és a működési/lejátszási idő is kérdőjel :) Azért a nyaralásra szivesen vinnék egy ilyet. :K

(#5) azbest válasza Eddie141 (#4) üzenetére


azbest
(nagyúr)

Hasonló pmp-k Ramos, Onda, teclast... márkákból 90-140$ között vannak kijelző felbontásától, videójátszási képességtől, méretétől és érintésérzékenység meglététől függően :) Sokféle hasonlóeszköz kapható [link]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.