Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • GeryFlash

  addikt

  Egyrészt ahogy ABU írta, jó eséllyel 2020-ban csak bejelentés lesz az új konzol generáció kapcsán, és 2021 elején jönnek. Addigra már jó ideje piacon lesz egy RTX3xxx széria és talán már Navi 20 is piacon lesz a konzol megjelenése előtt. Arról nem beszélve hogy a TSMC-nél 2019 nyarától megy az 5nm-re való átállás, ami mass productionben 2020-ra lesz valami, nem kizárt hogy nem 7 hanem 5nm (EUV) jön a next gen konzol hardver :) De persze ez utóbbi kincstári optimizmus inkább.

  Ami szerintem jól látszik, hogy a Microsoft-Sony párosból előbbi sietettné a hamarabbi generáció váltást, ergo a MS igénytelensége kényszerítheti bele a Sonyt a gyengébb hardverbe. MS nagyon rámenne a service modellre, legszívesebben csak egy 100 dolláros klienst adna ki, és szerverparkból oldaná meg. Sony érzésem szerint kevésbé tendál ebbe az irányba.

  Ami még nagy kérdés lesz az a memória mennyiség, RAM+VRAM-nak a 16GB elég karcsú lesz, de a memória kartell jól látahtóan a következő években is zavartalanul fog menni, szóval necces hogy ennél többet kapjon.

  Több mindent, kevesebb semmit!

Hozzászólok Aktív témák